Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@katesocka
Ja mam zatial vysledky ok,ale on zle.Vzhladom k veku a vyse roku snazenia sme ani nerozmyslali ci do toho ideme.A aj to Ahm brutalne rychlo klesa.V priebeho roka aj o 0,20 .Tak idem dok je sanca aspon na nejake svoje vajko.Mam obavy,ale ja mam rada nove veci v xivote tak sa aj tesim.😉
@alilka Ale ja už som to čítala X Y krát, len som sa nikdy asi poriadne na to nesústredila, lebo som nechcela takto testovať. Ono pre mňa je hlien iba takým doplnkovým testom, keďže ovu mám pomerne pravidelnú, a teplota mi ju potvrdí. Ešte ale taká otázka, dokedy vlastne je ten bielkový hlien? Môžem ho mať aj po ovulácii?
@katesocka určite to nie je sranda tak dlho čakať na bábätko, treba asi spravit všetky základne vyšetrenia, jún 2016 je už celkom dosť. A s tým amh je to tiež záhada. Ja som mala tých 0,23 a podarilo sa. Hneď po 6nedeli som začala zasa menzes mat a teraz dva roky na to mi robili amh a že 0,24. V car dokonca vyšlo na 0,65 😂😂😂 čo už mi nejde do hlavy a mám podozrenie že skrášlili výsledky :( tak neviem ako to s tým amh vlastne je. Že to je len cislo o povrchovom zostatku nejakej ovsrialnej zásoby, ale že vnútri vaječníka je geneticky kód, ktorý nikto nevie vyčísliť koľko toho vlastne je, amh len vyjadruje foliky ktoré sú na povrchu, neviem či som to tak nejako normálne napísala. Čím viac čítam, tým sa na tom viac zabávam. V ďalšom živote snáď nebudem gynekológ 😂
@katesocka ja som davala vtedy wattery.
@jaruskatt teplomer máš OK? Nemáš slabšie baterky?
@jaruskatt chod k doktorovi, nejaky duphaston moze pomoct. ta teplota je zvlastna, nemam s tym skusenosti, no az takyto pokles? ved ani ked ma prist ms tak neklesne :(
a to s tymi baterkami je tiez dobra otazka, nepokazil sa teplomer :( resp. ten isty cas merias? och,, drzim palceky vsetky co mam
Ja dnes takto. Nechápem tie teploty :( zobudila som sa 5:30 a mala som 36,77. Meriam o 6:00 každý deň. Tak som zmerala o 6tej a bolo 36,84 a potom som ešte zaspala a že zo zvedavosti som zmerala o 7:45 keď som dá zobudila a mala som 37,19. Nebola som nikde z postele. To až takto sa mení? Zapísala som tu o 5:30, či mám tu o 6:00? Asi to je jedno, že?
@ceklis
ta o 5:30 a o 6:00 je skoro rovnaka a ta pred 8 je uz dost neskoro.
Preto NIKDY netreba merat len tak ze zo srandy aj kazdu pol hodinu,ked viem,ze v posteli budem este v cas kedy meram 🙂
Niekedy mozes aj 5 min.po sebe odmerat a budes mat inu teplotu mozno aj tym,ze po prvom merani sa ti uz nahreje.
Takze mertat sa ma vzdy za rovnakych podmienok
@ceklis nechapem naco tolko merani. Zapis to uplne prve. A ano, tolko sa to meni. Preto treba merat po zobudeni.
@jaruskatt neviem preco este merias. Zbytocne sa stresujes. Odloz teplomer a uzivaj si tehotenstvo.
@myjusiatko lebo som sibnuta :D a stale sa sledujem, lebo mi sibe... viem, mate aj s
@katusikkk pravdu
dakujem 🙂

@katesocka nooo ale nikdy som nemala problém s otehu 😁 takže sleduj tam 😉