icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

alison11
17. feb 2018

@katusikkk Nuž škoda,akosi môj muž má senzor na mňa i keď sa otom nebavíme,on proste keď mám ovuláciu alebo deň pred,ani nepomyslí na sex,len po ms alebo po ovulácii až.Nuž ale som si istá,že ešte jedno dieťatko budeme mať,keď príde čas aby prišlo 🙂 A vám snažilky držím palce aby čas vaších babuliek bol čoskoro 🙂

sevcikovaanna
17. feb 2018

Baby mala tu nejaka skusenost z krvnou zrazeninou (malickou) na toaletaku ani nie v strede cyklu

sonulienka13
18. feb 2018

Dobre ranko.noo co poviete? Kedy mozem čakať mrsinu prosim vas? Som magor s toho☹

zuzapiky
18. feb 2018

Ahojte; ja dnes takto; 12 DPO testy negativne; citim križe..:((ako na mršku( ma prisť za 3-4 dni) ale teplotka celkom v pohodke

alison11
18. feb 2018

@zuzapiky Držím palce aby sa držala hore a ešte mže byť na teste // pozdejšie.

ikonica
18. feb 2018

hmmmm divneee

semisa
19. feb 2018

Ahojte, ovulka asi neprebehla ze? Co si mysite bby? Diky

myjusiatko
19. feb 2018

@semisa este nie.

ceklis
19. feb 2018

Ja ani nedycham 🙈

alison11
19. feb 2018

@ceklis Držím päste 🙂 aby sa držala tak krásne hore a našla si //.

alison11
19. feb 2018

Ahojte tak ja takto cez víkend bez ochrany,čo myslíte je šanca?

alilka
19. feb 2018

Ja dnes tak..ale to čakanie je momentálne pre mna úplne na hlavu..🤦🤦

ceklis
19. feb 2018

@alilka waw, krasny... mna to odpocitavanie dostava do takých stavov :D dnes jasne ze test uz padol a hned zla nalada... kamoske minuly mesiac na 8dpo taky krasny duch vysiel. tak som dufala, ze tam nejakého najdem aj ja

ceklis
19. feb 2018

@alison11 skoda ze toho 16teho nebolo tutumutu, drzim prsty vsetky aj na nohách nech sa podari

alilka
19. feb 2018

@ceklis no mi niečo o Tom hovor..,🙊 a ja som ešte aj po pregnyle čiže si môžeš tak nadut a nie testovať keďže by mi to nijako nepomohlo..🙉 ale tvoj graf vyzerá nádejne 😉

alison11
19. feb 2018

@ceklis Ďakujem 🙂 si zlatá,nuž ak by sa aj nepodarilo nevadí,podarí sa nabudúce 🙂 A tebe nech sa drží bt hore a ms nech nepríde 9 mesiačikov 🙂

normab
19. feb 2018

Ahojte zeny, tak aj sa pridavam ..ja som uz veru testy objednala 😂 ako taka koza

normab
19. feb 2018

@ceklis wau to je krasna trojkrivka ✌✊👍

ceklis
19. feb 2018

@normab nooo, ale podla mna by uz daky duch mohol byt a uplne ze nic... tieto posledne dni cakania v kazdom cykle su strasne :( bojim bojim
drzim palce moc nech tie testy neboli zbytocne. kedy zacat testovat?
rano ci vecer? na ktory dpo?

normab
19. feb 2018

@ceklis asi od 10 dpo 😊 ja kebyze mam test tak aj zajtra 8 dpo 😁 ale hlavne za to ze to bude 10 dni po ovitrele tak ci sa uz vyplavil..veru tie posledne dni sa aj bojim na teplomer pozriet 🙈

ceklis
19. feb 2018

@normab ovitrele je naco? 🙂

normab
19. feb 2018

@ceklis to je ako pregnyl, na prasknutie folikov 😊 a obsahuje hcg..

ceklis
19. feb 2018

@normab ahaaa ;) tak to by boli akí duchovia 😍

normab
19. feb 2018

@ceklis no ved toto ze by boli 😁 testnem ked dojdu testy..ale vraj sa to moze drzat velmi dlho 😱

zuzapiky
19. feb 2018

Baby ja dnes takto; ale bola som na preventivke a zaočkovala ma proti tetanu ; až doma som sa zhrozila; že predsa sa snažime; dúfam že to nevadí ak by som bola tehu ; som 13 DPO; 25 DC ; testy biele

alison11
19. feb 2018

@zuzapiky Ahoj,u teba je to akési skackané :-/ ak by si bola tehu,tak po ovulke býva na 5 dpo pokles a potom stúpať by malo posledný pokles zvykne byť okolo 12dpo a potom už sa len drží hore pri 37stupňoch.

zuzapiky
19. feb 2018

@alison11 No presne; skackane riadne možno preto; že v noci chodim aj 3x na wc.....

alison11
19. feb 2018

@zuzapiky Tak pred meraním by si mala mať min. 3hodky spánku.

alilka
19. feb 2018

Ako je možné že ráno 4.15 som.mala bt 37.06 a teraz len 36.86? Bola som v kľude aj teraz- denná siasta 😂😂

ceklis
19. feb 2018

@alilka 🙈😂