icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ikonica
17. feb 2018
ikonica
17. feb 2018

@alilka to nist.. mozno ine baby to preluskaju...

myjusiatko
17. feb 2018

@sonulienka13 19 alebo 20dc.

myjusiatko
17. feb 2018

@betina1984 preco by to mal byt anovulak? Sona nemava anovulacne. Je tam pekny vzostup. Este treba pockat na zajtrajsiu teplotu.

katusikkk
17. feb 2018

@sonulienka13
Predpokladam,ze si aj nie dobre spala a to ti moze skskst,ale asi 19 alebo 20
Uvidis este rano ci budes v tych vyssich teplotach.😘

katusikkk
17. feb 2018

Od stredy si mam zacat pichat injekcie do brucha pred IVF a tak sa zacinam bat,ze velmi chcem aby posledny.pokus vysiel prorodzene🤔

alilka
17. feb 2018

@katusikkk ale toto vyzerá dosť dobre 😉 akú mávas LF?a prečo idete na ivf?máte nájdený nejaký problém?

katusikkk
17. feb 2018

@alilka
Priatel ma oligoasthenozoosperia.Ma zly spermiogram.Su nejake zdeformovane,pomale a ani jedna nejde dopredu.Len z boka na bok😕.A k tomu moj vek a sanca je vraj nulova.Ms by som mala dostat v utorok a v stredu zacinam brat injekcie..

alilka
17. feb 2018

@katusikkk ahaaa...hmmm...🤔 Tak ak to nebude teraz prirodzene tak snáď ivf bude úspešné 😉 musí byť 😊

katesocka
17. feb 2018

Kočky, ja dnes ešte takto nudne, ovulácia som mala posledné tri mesiace bude 11 alebo 12 DC, tak sa možno už aj blíži. Viem, že dnes to ešte nie je tak dôležité a takisto viem, že mám ráno merať len raz, ale aj tak mám otázku. Buď som ráno nepočula alebo mi teplomer nepípal, už keď sa mi zdalo že dlho meria, tak som sa na neho pozrela (v poslednej dobe mi blbol) a mala som 36,55. Potom som vyskúšala ešte raz, teplomer aj pípol, aj som ho ešte chvíľu nechala merať a mala som 36,49. Myslíte, že môžem v kľude brať do úvahy prvú teplotu (aj keď neviem či pípal alebo nie)? Ďakujeeem 🙂

betina1984
17. feb 2018

@myjusiatko to ze nemava anovulaky neznamena ze ho mat nemoze...

cindy11
17. feb 2018

Tak som z toho jeleň, dnes som si pospala takze to neberiem veľmi do úvahy ale podľa ms budem vedieť. LF mam 12 dni a uvidím ci bola naozaj ovu. Škoda len ze nebol sexik.

myjusiatko
17. feb 2018

@betina1984 ale ma tam krasny vzostup.

betina1984
17. feb 2018

@myjusiatko mne tam chyba ta jedna teplota, vzostup ma ale zj poriadny pokles.

betina1984
17. feb 2018

@myjusiatko mne sa uplne od zaciatku nezda ten graf, mava ovulku omnoho skor, mava ho rovnomernejsi.

betina1984
17. feb 2018

@myjusiatko pozri na strane 875 jej posledny grafik, je to uplne ine ako tento

ceklis
17. feb 2018

@katusikkk waw, dúfam že to vyjde ✊🏻 Aj ja si prosím take teploty

myjusiatko
17. feb 2018

@betina1984 stres moze oddialit ovulaciu.

betina1984
17. feb 2018

@myjusiatko moze a moze sposobit aj anovulacny cyklus

julianka007
17. feb 2018

Ahoj ... Ozývam sa zas po dlhšej dobe, ale u mňa nebolo nič zaujímavé... 😆 Teraz som začala stimulovať clostilom prvý krát a mám v tom trošku chaos... Neviem či sa posunie ovulka, tak testujem každý deň zas... A dnes má zarazila teplota... Je možné, že sa takto zvýši predovulacna teplota vďaka clostilu? Takú teplotu (36,4) som mávala až po ovulacii... Máte s tým niektorá skusenost?

alilka
17. feb 2018

@julianka007 ahoj..clostil by ti teplotu nemal zmeniť..ja som ho teraz brala,síce ovulacia bola skôr o skoro týždeň ale bt sa tvári úplne normálne ako aj bez neho..

julianka007
17. feb 2018

@alilka tak už vôbec netuším čím to je... Meriam každý deň úplne rovnako... a ktorý deň si mala ovulku po dobrati clostilu... Ja mávam tak 11DC...

alilka
17. feb 2018

@julianka007 ja bežné mávam až 20dc..teraz som mala 14dc..a prečo ti dali clostil keď ovu máš?

tuqanqa
17. feb 2018

@katusikkk pekny graf, niekedy sa tak stane, ze vlastne zacnes mysliet na vsetko okolo umeleho a zrazu bum. Me sa tak stalo, dva mesiace po prvej konzultacii som otehu prirodzene.

julianka007
17. feb 2018

@alilka asi som ju až tak úplne nemala vždy ako som si myslela... Alebo neviem ako to funguje... Nedozrieva mi vajicko do dostatočnej veľkosti... ja som mala vždy nízke teploty a poovulacne teploty s minimálnym rozdielom... Ale krivku som mala dvojfazovu... Ja som z toho uz jeleň...

alison11
17. feb 2018

Ahojte,ja takto len pre zvedavosť som pár dní merala,keďže sme mali nechránený sex 13.2. 😀 ale zrejme sa nič nedožilo do teraz,by boli potom dosť zdravé.Čo myslíte je možné že najká spermoška sa dožila randenia z vajkom?

normab
17. feb 2018

@julianka007 ahoj ja som tiez mala predovu teploty vyssie pri clostyle 😊 ovu 13 dc

katusikkk
17. feb 2018

@tuqanqa
Jaaaaj ani nedufam.To by sa dalo povazovat za zazrak.Rano testnem ☺
@alison11
MYslim,ze tam je veeeeelmi mala sanca ze prezili a este asi aj v neplodnom hliene

julianka007
17. feb 2018

@normab naozaj? Tak aspon niesom sama... Dúfam, že ovu príde buď riadne neskôr alebo na ten 11DC ako vždy... Lebo chlap ide na služobku, a asi ma to bude riadne štvať ak sa nebudeme môcť snažiť pri stimulácii... Tie bolesti hlavy a pŕs pri tých tabletkách sú hrozne...

kristina6014
17. feb 2018

Baby môže byť ovu aj keď som mala hustý bielý výtok v tedy keď som mala pozitívny test? 🙂 a dnes sa to vôbec nezmenilo 🙂