icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

alison11
19. feb 2018

@alilka Lebo cez noc prebiehajú iné proces v tele ako cez deň 🙂 A ráta sa tá ranná 🙂Cez deň si nemeraj.

alilka
19. feb 2018

@alison11 šak nemeram..len som spala tak po zobudení som len tak skúsila..a prekvapilo ma to 😁

vyvka
19. feb 2018

kedy zacat merat bazalnu teplotu dnes to vyzera
Na ms ... hned po Skonceni zeby ??

( som v tom novacik )
😬

myjusiatko
19. feb 2018

@vyvka ano, po skonceni. Plus sledovat hlien.

vyvka
19. feb 2018

@myjusiatko asi vela nezistim kedze si budem meriat .. teraz prvy krat ..
Ci je ovulka alebo nie ...
Asi skor az na druhy cyklud ? Ci.
??

myjusiatko
19. feb 2018

@vyvka ked budes merat podla pravidiel a sledovat hlien, zistis hned prvy cyklus.

vyvka
19. feb 2018

@myjusiatko podla pravidiel znamena co ?
😆

vyvka
19. feb 2018

@myjusiatko dakujem

ikonica
19. feb 2018

tak... mam novu diagnozu.. antifosfolipidovy syndrom... do konca zivota na anopyrine a ked budem tehu tak urcite aj fraxik... ked sa to vobec podari... mam aj protilatky voci embryu mierne zvysene.,. radost zit 😢

ceklis
19. feb 2018

Skúsila som test a fakt že mi šibe a hľadám všade druhu čiarku. Je tu niečo vidieť? Neviem spravit lepšiu, no haluzim veľmi. Och... kiež by to čakanie išlo rýchlejšie 🤪

vyvka
19. feb 2018

@ikonica
Je mi to luto sice vobec neviem coto je 😁
Ale nebud smutna tehu budes urcite

katusikkk
19. feb 2018

@ikonica
Co to je??🤔😢

ceklis
19. feb 2018

@ikonica to ako na to prišli? Z krvi??

katusikkk
19. feb 2018

@ceklis
Nevidim nic.😕ja som si tiez dnes tiez urobila.Pre istotu nech si rano mozem ist pre injekcie.😀

alilka
19. feb 2018

@ikonica myslím že to nieje az tak hrozne. Na protilátky Max ten prednison a anopirin nič hrozne .len kľud. Niekto berie na štítnu žľazu lieky a ty budeš brať na krv..

alilka
19. feb 2018

@ceklis jednoznačne je tam..😁 aj v negative ju vidno 😉

alilka
19. feb 2018

Ja som dnes 5dpo a už asi 3 hodiny ma boli brucho ako na ms..dúfam že sa nechystá skôr..🤦🤦

ceklis
19. feb 2018

@alilka je to aj tak zlá fotka, na svetle tam niečo je, inak je snehobiely

alilka
19. feb 2018

@ceklis tak skús sfotim normálne položený na bielom podklade..

monika_akinom
19. feb 2018

@ceklis aj mne sa tam cosi zda. Skoda, ze je taka slaba kvalita. Ale drzim palce

monika_akinom
19. feb 2018

@ceklis aj pocitujes nieco zvlastne v podbrusku?? 🙂 ja som dnes 8dpo a tiez ma uz ruky svrbeli, ale samozrejme nic, ako kazdy mesiac

ikonica
19. feb 2018

hej viem... len mi to nedalo odpoved preco to tak dlho trva... odporucil ivf nech neberiem tihormony pol roka zbytocne... pojdem este na kontrolny odber a uvidi sa...
@alilka

janedoe
19. feb 2018

@ceklis ja nerada dafam falosne nadeje a duchom uz neverim, aj ked teda si mozem dat titul "zasluzena lovkyna". Ale... podla mna to na 8 DPO vyzera slubne. Kvalita je fakt zla, ale podla mna sa tam cosi rysuje. Aj ked som ich len tak zo zvedavosti upravila, tak sa nieco bije na povrch 😊 Len nech pekne silnie a je to tam 💜

ikonica
19. feb 2018

@ceklis hej z krvi.. vlastne ten af syndrom nie je pre mna novinka... uz mi o nom hovorila hematolozka... ibaze mi ho este nemohla potvrdit lebo som mala"len" jeden potrat... ale imunolog povedal, ze nemusim to zazit znova, aby sme mohli povedat, ze isto ide o ten syndrom.. ze mam moc prekrocene hodnoty...

ikonica
19. feb 2018

@katusikkk no... je o cele zlozite.. mam sklon k vytvaraniu mikrotrombov, ktore ak sa zadarilo a babo si uz vytvara pripojenie na moj obeh, mozu upchat tie malcke cievky co ho vyzivuju a ono odumrie... a to je asi aj najpravdepodobnejsia pricina potratu.... preco sa nam nedari? tak to bude mozno zalezitost zvyseneho prolaktinu a ten je zasa dosledkom stresu.... tak neviem... idem si asi stavit sportku nech nemusim pracovat.... 😔

ikonica
19. feb 2018

@vyvka kebyze mam aspon o 5rokov menej, tak by som na to cele pozerala optimistickejsie.... nezrutim sa z toho, ale ani do smiechu mi nie je....

alilka
19. feb 2018

@ikonica hneď ivf?hmmm..

ceklis
19. feb 2018

@monika_akinom praveze nic. beriem duphaston, tak neviem ci si to vymyslam, no zda sa mi daky divny pocit v prsiach, ale to je len hlava a asi si to cele nahovaram. praveze ziadne príznaky, nic... tak nic, musíme pockat a len pocitat tie dni a cakat na ms
kedy budes testovat? :D

ceklis
19. feb 2018

@janedoe fiha, to ako carujes? :D inak s tymi duchmi je to ozaj ako na roztrhanie. musim pockat aspon 2-4 dni a potom sa uvidi. inak poviem ti, kraaaasna fotka :D si ju ulozim a snad... dufam a stale verim. dam vediet, dakujem este raz ❤