Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
kedy zacat merat bazalnu teplotu dnes to vyzera
Na ms ... hned po Skonceni zeby ??
( som v tom novacik )
😬
@vyvka ano, po skonceni. Plus sledovat hlien.
@myjusiatko asi vela nezistim kedze si budem meriat .. teraz prvy krat ..
Ci je ovulka alebo nie ...
Asi skor az na druhy cyklud ? Ci.
??
@vyvka ked budes merat podla pravidiel a sledovat hlien, zistis hned prvy cyklus.
@myjusiatko podla pravidiel znamena co ?
😆
@myjusiatko dakujem
tak... mam novu diagnozu.. antifosfolipidovy syndrom... do konca zivota na anopyrine a ked budem tehu tak urcite aj fraxik... ked sa to vobec podari... mam aj protilatky voci embryu mierne zvysene.,. radost zit 😢
Ja som dnes 5dpo a už asi 3 hodiny ma boli brucho ako na ms..dúfam že sa nechystá skôr..🤦🤦
@ceklis aj mne sa tam cosi zda. Skoda, ze je taka slaba kvalita. Ale drzim palce
@ceklis aj pocitujes nieco zvlastne v podbrusku?? 🙂 ja som dnes 8dpo a tiez ma uz ruky svrbeli, ale samozrejme nic, ako kazdy mesiac
@ceklis ja nerada dafam falosne nadeje a duchom uz neverim, aj ked teda si mozem dat titul "zasluzena lovkyna". Ale... podla mna to na 8 DPO vyzera slubne. Kvalita je fakt zla, ale podla mna sa tam cosi rysuje. Aj ked som ich len tak zo zvedavosti upravila, tak sa nieco bije na povrch 😊 Len nech pekne silnie a je to tam 💜
@ceklis hej z krvi.. vlastne ten af syndrom nie je pre mna novinka... uz mi o nom hovorila hematolozka... ibaze mi ho este nemohla potvrdit lebo som mala"len" jeden potrat... ale imunolog povedal, ze nemusim to zazit znova, aby sme mohli povedat, ze isto ide o ten syndrom.. ze mam moc prekrocene hodnoty...
@katusikkk no... je o cele zlozite.. mam sklon k vytvaraniu mikrotrombov, ktore ak sa zadarilo a babo si uz vytvara pripojenie na moj obeh, mozu upchat tie malcke cievky co ho vyzivuju a ono odumrie... a to je asi aj najpravdepodobnejsia pricina potratu.... preco sa nam nedari? tak to bude mozno zalezitost zvyseneho prolaktinu a ten je zasa dosledkom stresu.... tak neviem... idem si asi stavit sportku nech nemusim pracovat.... 😔
@monika_akinom praveze nic. beriem duphaston, tak neviem ci si to vymyslam, no zda sa mi daky divny pocit v prsiach, ale to je len hlava a asi si to cele nahovaram. praveze ziadne príznaky, nic... tak nic, musíme pockat a len pocitat tie dni a cakat na ms
kedy budes testovat? :D

@alilka Lebo cez noc prebiehajú iné proces v tele ako cez deň 🙂 A ráta sa tá ranná 🙂Cez deň si nemeraj.