icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ceklis
19. feb 2018

@ikonica to nemyslis vazne :( akoze musis "to" este raz zazit aby sa "to" potvrdilo? :( uff, ved to sa uz len zle cita, nie to aby som to mala zazit :(
ci som to cele zle pochopila? drzim palce nech to takto uz nebudes musiet riesit a lekari nasaia liecbu tak, aby to telo oklamali a emryjko sa v brusku udrzalo

monika_akinom
19. feb 2018

@ceklis mozno zase o 2 dni, uvidim aj podla teplot, ci ma vobec vyznam

janedoe
19. feb 2018

@cekli dufam, ze zosilnie 😊

ikonica
19. feb 2018

@alilka hej... povedal ze nechce do mna pol roka pchat hormony... ze tam mi vie presne nastavit liecbu... ze je to lepsie nacasovat.. no proste... kakam na to pockam este co mi povie hematolozka.... som uz unavena zo vsetkych doktorov.... skusam si s vitexom a pyridoxinom a zinkom poriesit prolaktin aspon.... uvidime, mozno pomoze... nechcem hned sa napchavat hormonmi... lebo jedno poriesim a zdravie si dodrbem, kto sa potom bude o dieta starat?.... mam aj znizenu imunitu...

ikonica
19. feb 2018

@ceklis vies su nejake kriteria... laboratorne plus dve a viac nejakych trombo prihod ako to nazvali.. ja laboratorne mam a jeden potrat za sebou, ale na to aby mi dali peciatku na tu diagnozu musim este necim prejst (podla hematolozky a vseobecnych kriterii pre stanovenie tejto diagnozy).... kakat na to.. imunolog povedal ze urcite netreba cakat s potvrdenim diagnozy na dalsi potrat., ze sa to da riesit... horsie je, ze my nie a nie pocat.... ked sa zadari, uz vieme co dalej.. len ten uvod.... nic pojdem este na opakovany odber, ak sa to potvrdi, tak asi sa budem musiet skamaratit s prednisonom :(

ceklis
19. feb 2018

@monika_akinom drzim palce aby teploty boli hore a nasli si si dve // kedy cakas ms?

ceklis
19. feb 2018

@ikonica a ono to ako funguje? nestihnu hned po zisteni tehu podchytit tuto vec a nasadit promptne lieky tak aby sa babatko urdzalo? ci to musis brat uz hned od zaciatku? ja nechapem kolko kadejakých diagnoz len okolo tehotenstva existuje :( drzim palce silno aby to lekari vedeli spravne vsetko nastavit a vyslo vsetko najlepsie ako len ma

alilka
19. feb 2018

@ikonica ale prečo hormóny?veď ovulujes..tak toto nieje chýba hormónov .ja neviem alr z každej strany pocuvam ako lekári tlačia na ivf..jasné pre nich krásne prachy..🤔 ja by som išla ešte inde..iný názor lekára..aj ja som tak bola keď nás v jednom centre odpinkali..

ikonica
19. feb 2018

@ceklis hned ako zistia tehu, treba nasadit injekcie.. problem je v tom, ze nam sa nedari od potratu otehotniet... este zistim ci si ich nemam pichat preventivne hned po ovule az do ms...

ikonica
19. feb 2018

@alilka a prednison nie je ako hormon? kortikoid? cisty humus to je no... a ked pojdem na ivf tak asi budu chiet stimulovat ci? aby sa viac vajok vytvorilo... nemam tuto problematiku nastudovanu este...nikdy som si nemyslela ze toto budem riesit..... a aj na znizenie prolaktinu idu dalsie lakocinky ako parlodel... same hormony... na udrzanie zas duphaston... ten mi mozno aj pomohol k potratu..., lebo sa predpisuje jak lentilky... najskor mali vysetrit, ci ho potrebujem vobec a ci ho mozem brat., ale to je uz jedno..

ikonica
19. feb 2018

@alilka vies co... muslim ze adla je prepojena so splnom ;) tak im dohodia nejake ksefty.... moj gyndos je flegmatik, u neho prd poriesim... pojdem na konzultaciu k inej lekarke, alebo si rovno k nej hodim kartu....

ikonica
19. feb 2018

sorry baby za vylevy... ono ja to neberiem tak tragicky jak to mozno vyznieva, len sa asi potrebujem vypisat a bude to ok...

vyvka
19. feb 2018

@ikonica uplne ta chapem
Treba verit a mysliet pozitivne

ceklis
19. feb 2018

@ikonica to nie su vylevy, ved toto co pises su prave naopak ciste fakty, ktore sa nedaju len tak z minuty na minutu spracovat :( ja mam v porovnani s tymto asi uplne banalny problem a aj tak to furt riesim a prezivam a neviem sa z toho jednoducho dostat a od vsetkeho odosobnit. ved to sa ani neda, hlavne preto, ze teda ja ako obycajny smrtelnik enrozumiem tomu, preco je tolko kadejakých kombinacii chorob a diagnoz :(

ikonica
19. feb 2018

@vyvka vies co... za ten rok som si presla roznymi fazami od depiek po celkom v pohode stavy, ale ono sa tazko mysli pozitivne, ked mas pocit, ze len polena ti pod nohy hadzu... aj o to prve sme sa snazili 10 mes.. ale to bol mm na turnusovych pracach, cize sme sa nemuseli stale triafat do ovuly.. ale cely rok je uz doma a nic.. ovula odsledovana... dufam, ze nebudes musiet rok cakat na dalsie.. lebo ten pozitivizmus sa moc tazko udrziava cim dlhsie to trva tym horsie to je....

ikonica
19. feb 2018

@ceklis ja som nikdy neverila, ze budem mat taky problem... zila som pomerne zdravo... moj mm tiez... a tu to mas... asi som sa nemala o seba vobec starat a nebol by problem...pozeram v inej teme ze mas dusika.... drzim palce nech nie je fejkovy a nech silneje 🙂

vyvka
19. feb 2018

@ikonica bojim sa toho najviac na svete tak velmi
Verim ze sa to podary
Coskoro ... my sa snazime 2 roky
Jeden potrat zamnou kto vie co ma este caka my zeny to mame tazke

ikonica
19. feb 2018

@vyvka drzim palce... keby som vedela vratit cas, tak zacneme sa snazit aspon v tridsiatke.. vediet, ze bude taky problem.. len furt to clovek odklada pre neco.... ale... viera, ze to raz vyjde ma zatial neopustila a to je myslim zaklad 🙂

ikonica
19. feb 2018

@vyvka este... ono inac som to vnimala pred potratom.. proste sa nedarilo... teraz viem, ze mozeme pocat.. a chcem ho este viac.... zaplnit to prazdne miesto... sice som bola tehotna len kratko 12tt ale aj tak ostala diera v srdci.... a najhorsi je strach z toho poondiateho casu... stale si hovorim ze dnes sa rodia deti aj po 40 v pohodicke... ale aj tam na to utesi len ja chvilu....

vyvka
19. feb 2018

@ikonica veru je to zaklad budem sa za teba modlit nevzdavaj to
Ja som potratila v 8tt ale neviem sa z toho dostat dnes konecne prisla prva ma od potratu presne 6 tyzdne a 5 dni tak mam nadej ze to vijde ...
Pred potratom som to brala tak isto ako ty nedary sa zijem idem dalej ale ak uz zaciti zena Ten pocit
Ked nosi pod srdcom Vytuzene babo ...
Je to
Uplne ine vsetko cely zivot v momente sa mi zmenil a ja uz neviem zit uzivat si
Myslim len na to jedno ako otehotniet

cindy11
19. feb 2018

@ceklis aj mne sa tam nieco vidí ✊🏻✊🏻✊🏻

kufea
19. feb 2018

Vidím, že kopec noviniek po služobke ma tu čaká (dobre bolo, krátko bolo) my sme nateraz IVF odložili. Necítim sa na to. Počkám, čo povie na stimulácie @katusikkk. @ceklis vyzerá to nádejne. @ikonica hlavu hore.

ikonica
19. feb 2018

@kufea no.. idem si asi nastudovat cosi o ivf.... tajne som dufala, ze nebude treba... mam len chabe utrzkovite informacie od bab z konika.... tiez som precitala jeden clanok, po ktorom nemam chut to moc absolvovat... ale ked to inac nepojde.....

monika_akinom
19. feb 2018

@ceklis dakujem, ty si na lepsej ceste, aspon mas daco na teste narozdiel odo mna 🙂, ja cakam 25.2., cize mam 4 dni do ms a na teste uplne nic, uz som zmierena s tym, ze skor pride ms. Dufam, ze aspon tebe sa to tento mesiac podari 👍

ceklis
19. feb 2018

@cindy11
@ikonica
@kufea
@monika_akinom
dakujem vam baby velmi velmi
dam vediet ako to vypali

ceklis
19. feb 2018

@monika_akinom noo, ono zas ten duch, fakt ked pozriem na ten pasik nic tam nie je a toto ani neviem ako sa mi podarilo pod specialnym uhlom a svetlom, este kricim na muza ze nech hlada so mnou a rehotal sa na mne, ze som sibnuta... som
tento mesiac som si povedala ze nebudem testovat skor ako take 2dni pred ms a vidis ho... chcem vediet cim skor na com som :( od dalsieho mesiaca rozmyslam ze skusim to ivf aj ked... stale s tym nie som vysporiadana, ale musim to skusit aby som si to niekedy nevycitala ze ani pokus som nedala. aj ked stale dufam, ze by to mohlo ist bez toho. drzim mooooc moc palce, aby ms neprisla.

alilka
20. feb 2018

@ikonica veď o to ide..že tak či onak len hormóny do seba budeš dávať..len s rozdielom koľko tá to celé vyde..či 50€ alebo 1500€..vieš čo ja som bola aj v adle-tam som mala dobré výsledky..a bola som predtým aj v spln ale nám ani tam neodporúčali ani iui..vraj sme extra plodni..tak neviem.. každopádne ti držím palce 😉

alilka
20. feb 2018

Noo baby to čo tá moja teplota robí?v živote som taku vysokú nemala..a nie niesom chorá..😊

ikonica
20. feb 2018

@alilka kde sa to stveras? 😂

alilka
20. feb 2018

@ikonica ja neviem 🙊🙊 normalne som kulala na ten teplomer ráno ako posahana..že to čo je?..