Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@zoja82 prepac..poslala som to nechtiac skor.. dokoncenie-bolavy vajecnik od ovulacie az do menstruacie.. kazdy mesiac som sa tesila,ze uz to vyslo a nikdy nic :( s priatelom sa uz radsej o mojich pocitoch nerozpravam, lebo uz sa tolko krat tesil...
A ty sa citis nejako specialne?
@kristina6014 ok 🙂 tak teda sobotu skusim 🙂
Aky rozdiel moze byt ked som merala o 15 minut skorej ako meriavam?
@kristina6014 myslis ze je sanca vidiet malého ducha na 12dpo? ja som dnes 10dpo a robim testy dvakrát denne ako debilko :( lebo si myslim ze uz by nieco malo vidiet a stale cisty snehobiely test a tak som len smutna ze to tento mesiac zase nevyslo
ak na 12dpo bude biely, tak az vtedy mam byt smutna? :D
@normab ja som mala behom 30min rozdiel az 0,2 :( a nechapem tomu vôbec
rano o 6tej meriavam, mala som 36,95 (predtým som ale velmi zle spala, teda skor od stvrtej rana nespala) a o siestej som zaspala na 30min uplne tvrdym spankom, zobudim a ze zmeriam a bum 37,18 tak som sa potesila, aj ked... testy biele
@ceklis na 10dpo mi príde trošku skoro, ale každej to ukáže inak, no ja už nebudem robiť testy pred ms.. všetky len duchovali ešte aj po ms som mala duchov.. ide to len do peňazí a hlavne mi to robili testy pepino na jednom mám takú peknú no neviem či to len nie je ryha.. radšej si počkám do ms ako by som sa zbytočné mala len trápiť náhodou tam.Niečo bude a potom príde ms .. 🙂
@kristina6014 mas pravdu, to s tymi testami je strasne...ale je to preto, že niektorým to vyslo a videli ciarky uz od 8dpo, potom sme vsetky motivované, lebo čo ak...ale vacsina z nás si takto privodí stres a väčšie sklamanie ako by bolo normalne
@ceklis aaach je to pre nás ženy ťažké toto obdobie..úplne tá chápem..ja tiež nevie ako to prežijem keď to nevyde..pocit sklamania dôverne poznám..😔 už 7 malých anjelov odomna odišli tak nemám právo na jedného na zemi?vždy si kladiem túto otázku a zamýšľam sa nád nespravodlivostou..tak ale určite je všetko tak ako má byť .a verím že každá sa raz dočkáme..či už prvého či hoc akého bábätká..😊 držím palce 😉
@juch1133 skúšala..aj som otehu..ale my nemáme problém s otehotnenim..každé 3 mesiace som bola tehu..len..prvé 4 potraty. Bol problém v krvi..5te bolo mimomaternicove a 6 te sa bábo zakliesnilo do zvyšku vajcovodu..ja aj ovulujem všetko ,len po mimomaternicovom mám už len jeden vajcovod..a úplne prvé tehu boli dvojičky,aby bolo jasné prečo 7 anjelikov zo 6 tehotenstiev..obaja sme vraj zdravý,extra plodni,len sa vždy niečo pokaka slušne povedané. 😔 Inak tá fytosoja škodí na štítnu žľazu..v čase kedy som ju skúšala raz som to nevedela a keby som vedela asi do toho nejdem..do vtedy som bola kontrolovaná na endokrinologii a výsledky boli vždy okey..po Brati sóji najbližšie výsledky už boli zle a už vyše mesiaca a pol som na liekoch od štítnej..😓
@zoja82 veď práve, najlepšie je keď tam je taká,,ryha,, a myslíš si že s zadarilo a prd s toho.. mne to robil snáď každý jeden test. Či už do prúdu moču alebo na namocenie.. radšej si počkám akodo byť sklamaná a minúť kopu peniažkov 🙂
@kristina6014 toto som hovorim aj ja na začiatku kazdeho cyklu a nakoniec len dokupujem a testujem a testujem :(
@zoja82 treba vydržať 🙂 radšej nech ma ruky palia.. ako sasa zase len trápiť :( no tento mesiac testovať nebudem vôbec.. sexik sme mali cca 5 dní pred ovu a ptom už nie,tak s tým ani nepočítam 🙂
@alilka Zajtra ak vstúpne tak je všetko ok 🙂Držím palce,medzi 7 a 12dpo je takýto pokles a potom by sa už len hore mala držať.
@julianka007 Ahoj tak ako dnes?z testmi?
@kristina6014 len vzdy mi telo da nejaky falosny signal 🙂 alebo si nieco precitam a uz mam chrobaka v hlave..napriklad teraz mam 28dc a teplotu stale na 37°C, co je dost vysoko, ale beriem progesteron a testy su negativne...a v podbrusku mam divne tahanie a pobolievanie uz od soboty...ciže priznaky by aj boli, ale vysledok nie :(

@juch1133 ja by som počkala aspoň do 12dpo s tým testom 🙂