icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ikonica
20. feb 2018

no asi uz pride v najblizsich dnoch, uz sa objavil aj eggvytok.. ovulak sa vyvija...

sonulienka13
20. feb 2018

Ahooojte☹ tak mna nie a nie vyznačiť ☹

julianka007
20. feb 2018

Dnes ovu test ešte slabší ako na začiatku pomaly... Neviem či sa mi podarilo zachytiť vrchol... Alebo ešte nema byť pozitívny

alison11
20. feb 2018

@alilka Vieš teplota môže byť aj z vyčerpania,ja pri prvom som bola tak,že som sa cítila prechladnutá chodila stále cikať a testy mi neukazovali takmer 2týždne až od očakávanej ms //. tak ešte môže byť.
@gabinkomisko Mne pri prvom až 2 týždne po dátume ms ukázali až vtom čase som si nemerala,bt a pri druhom som merala a aj testovala ovu. Tam som vedela rpesne kedy som mohla otehtonieť tak aj testy ukazovali // v čase meškania ms. Pred prvým tehtoenstovm som mala stále nepravidelnú ms takže aj ovulka bola pozdejšie,a podľa gyn. som mala termín pôrodu od 7.7. do 11.7. a syn sa mi narodil 19.7. čo aj sedelo podľa tehu testov 🙂 Tak neboj držím palce aby tie testy ukázali a zajtra aby Ti stúpla bt na 37 🙂

alison11
20. feb 2018

@sonulienka13 Mojka môže to byť aj z toho úmrtia babky ☹,neboj stres narobí rôzne kotrmelce v hormónoch ešte tovja ovu len príde aby nezmeškalo vajko rande 🙂.

alison11
20. feb 2018

@julianka007 Držím palce aby sa vám zadarilo aj napriek ovu testom,ja som si robila tiež 2x denne a či veríš alebo nie z ranného som mala zakaždým slabšiu druhú čiarku a stačilo 2,5hodky necikať a tie boli silnejšie.

alilka
20. feb 2018

@alison11 no áno ale ja som dnes len 6dpo..čiže s tým to asi nebude mať nič spoločné .🤔

julianka007
20. feb 2018

@alison11 ja robievam až večer a pred tým 2 hodiny nepijem... Ja neviem či to zle testujem... Zajtra skúsim otestovať hneď rano

ikonica
20. feb 2018

@julianka007 kedy vecer? treba medzi 10 a 20 hod....

normab
20. feb 2018

@alilka ahoj ja som na tom podobne..od obeda mi bolo tak mdlo a teraz som zmerala teplotu a 37.2 🤕

alilka
20. feb 2018

@normab moja teplota je už preč 😱😱😱 36.2 ..a už mi je dobre..🤷🤷

katusikkk
20. feb 2018

Hlasim 1 DC.
Zajtra zacinam stimulku pred IVF.Drzte mi palce a nech sme vsetky tento mesiac tehu a vytvorime si novu skupinu,kde uz bebudu ziadne grafy.😘😘😘

normab
20. feb 2018

@alilka 😁 to bol riadny skok 😊

ikonica
20. feb 2018

@katusikkk silno drzim paluchy.... potom das info... ked sa na to dame aj my....

ceklis
20. feb 2018

@katusikkk držím najviac palce!!!!

tuqanqa
20. feb 2018

@katusikkk och nieeee, vcera som na teba myslela a nakukla ci si dala testik do eteru. Drzim palce, pod vianocnym stromcekom si dame babatka do koliebky.

katesocka
20. feb 2018

Moze byt biely hlien uz aj v den ovulacie? V posledne mesiace som taky nezvykla mat vobec.

julianka007
20. feb 2018

@ikonica o 17tej... Zväčša... Robím aj doobedu o 11tej.. Ale tie sa mi zdajú ešte slabšie...

ikonica
21. feb 2018

dnes mi ponukol ff zlacnene rocne vip clenstvo za cca 27€...kuknite ci to mate aj vy... vychadza to 2,2€ na mesiac...

alilka
21. feb 2018

Ďalšie hlásenie .😁 Fakt sa moja teplota zbláznila 😂😂

dadulik6
21. feb 2018

Ahojte BT meriam prvy krat nakolko som chcela vediet ci prebehne ovu v january som mala biochemicke tehotenstvo😢krvacala som od 28.1-3.2 potom som ostala chora mala som vysoke teploty tak som zacala merat az od 17dc aby mi to horucka neskreslovala... myslite ze mi ovu oznacilo dobre?? 😞

hope40
21. feb 2018

@dadulik6 dost nizke teploty na ovulaciu si myslim asi este len pride ...

dadulik6
21. feb 2018

@hope40 tak toto bude dlhy cyklus skusala som zadat teploty aj do FF a dalo mi to takto meriam v ustach tak to asi preto take nizke teploty

hope40
21. feb 2018

@dadulik6 aha tak to asi preto kazdopadne prajem vela stastia 😉😊

dadulik6
21. feb 2018

@hope40 dakujem 😊 teraz sa este nesnazime chcem pockat az na prvu mrchu po tom biochemickom

kristina6014
21. feb 2018

Ahojte tak ja takto..aj ma vyznačilo..🤔🙄🙄

juch1133
Autor odpoveď zmazal
zoja82
21. feb 2018

@juch1133 ahoj, ja som mala taky pokles na 9dpo, a odvtedy je teplota hore, ale nejako tomu neverim... ako sa citis?

alilka
21. feb 2018

@juch1133 ahoj..aj na som dnes 7dpo a mám dosť pokles..tiež som jedla grepu,ananás,sledovala sa,vitamíny..ja dokonca aj clostil+pregnyl od dr..dávala som sem dnes graf..😉 podľa mňa môžeš skúsiť uz test..

juch1133
Autor odpoveď zmazal