Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@alilka Vieš teplota môže byť aj z vyčerpania,ja pri prvom som bola tak,že som sa cítila prechladnutá chodila stále cikať a testy mi neukazovali takmer 2týždne až od očakávanej ms //. tak ešte môže byť.
@gabinkomisko Mne pri prvom až 2 týždne po dátume ms ukázali až vtom čase som si nemerala,bt a pri druhom som merala a aj testovala ovu. Tam som vedela rpesne kedy som mohla otehtonieť tak aj testy ukazovali // v čase meškania ms. Pred prvým tehtoenstovm som mala stále nepravidelnú ms takže aj ovulka bola pozdejšie,a podľa gyn. som mala termín pôrodu od 7.7. do 11.7. a syn sa mi narodil 19.7. čo aj sedelo podľa tehu testov 🙂 Tak neboj držím palce aby tie testy ukázali a zajtra aby Ti stúpla bt na 37 🙂
@sonulienka13 Mojka môže to byť aj z toho úmrtia babky ☹,neboj stres narobí rôzne kotrmelce v hormónoch ešte tovja ovu len príde aby nezmeškalo vajko rande 🙂.
@julianka007 Držím palce aby sa vám zadarilo aj napriek ovu testom,ja som si robila tiež 2x denne a či veríš alebo nie z ranného som mala zakaždým slabšiu druhú čiarku a stačilo 2,5hodky necikať a tie boli silnejšie.
@alison11 ja robievam až večer a pred tým 2 hodiny nepijem... Ja neviem či to zle testujem... Zajtra skúsim otestovať hneď rano
@julianka007 kedy vecer? treba medzi 10 a 20 hod....
Hlasim 1 DC.
Zajtra zacinam stimulku pred IVF.Drzte mi palce a nech sme vsetky tento mesiac tehu a vytvorime si novu skupinu,kde uz bebudu ziadne grafy.😘😘😘
Moze byt biely hlien uz aj v den ovulacie? V posledne mesiace som taky nezvykla mat vobec.
@ikonica o 17tej... Zväčša... Robím aj doobedu o 11tej.. Ale tie sa mi zdajú ešte slabšie...
dnes mi ponukol ff zlacnene rocne vip clenstvo za cca 27€...kuknite ci to mate aj vy... vychadza to 2,2€ na mesiac...

no asi uz pride v najblizsich dnoch, uz sa objavil aj eggvytok.. ovulak sa vyvija...