icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

senta_sofia
13. júl 2014

@lal no, tazko povedat, ci ten skok sposobila vymena teplomera alebo nie... pozorovala si aj nejake ine priznaky ovu? hlien, bolesti, ci podla coho usudzujes, ze bola az teraz? dalsi cyklus budes mudrejsia 😉 Uvidis, ake budu dalsie teploty, ono niekedy aj fertility presunie ciary alebo by si si to mohla vyznacit manualne, ak by si si bola ista, ze urcite bola vtedy, inak by som do toho grafu nezasahovala a videla by si dalsie mesiace...

senta_sofia
13. júl 2014

@kubisova no vidis, aka je pekna 😉

senta_sofia
13. júl 2014

@mawiya tak mawiyocka nasa, k dnesnemu osemnastemu vyrociu Tvojich 18. narodenin Ti prajem, aby sa Ti splnil aspon jeden z Tvojich najvacsich snov, takze silno nanho mysli, ked budes fukat sviecky na torte 😉 A samozrejme vela zdravia aj stastia, lebo aj na Titanicu boli zdravi, len stastia nemali a more lasky, tej nie je nikdy dost. Posielam virtualny bostek :-*, a dufam, ze to Tvoje chlapske trio doma ta vycmuka jak sa na oslavenkynu patri 😀

kubisova
13. júl 2014

@zuzulienocka77
@senta_sofia dakujem pekne koceny za vsetko tie rady a odpovede...som velmi rada ze to takto dopadlo

zarzisia
13. júl 2014

@kubisova jeeej aka uz je krasna 🙂 Gratulujem 🙂 :*

adamnela
13. júl 2014

Ahojte baby.. 🙂
Dnes vonku krásne a ja cely den budem zatvorená v robote :-/ V mojom cykle nic nové asi a dnes som ani nemerala, lebo miesto teplomeru ma odmeral mm 🙂
@kubisova no vidis aké krásne ciarocky, bolo to jasné uz z prvého dušika 😉 Paradicka 🙂
@mawiya tak moja prajem Ti k dnešným narodeninkam len to najkrajšie a najlepšie v živote a nech sa Ti splní ten Tvoj veľký sen o bábätku..Z celeho srdiecka Ti to želám..cmuky..

senta_sofia
13. júl 2014

@ivet1987 a vy dvaja ako?🙂 dufam, ze vsetko v poriadku

kubisova
13. júl 2014

@adamnela som velmi stastna a dakujem aj tebe za vsetko....budem drzat palustky a modlit sa za teba a za vsetky zienky co su tu

jaja9891
13. júl 2014

@kubisova gratulka velkaaa...posielaj nam tu tehu virusiky,nech sa vsteky nakazime 😉

jaja9891
13. júl 2014

@mawiya moja a nepoznas to porekadlo,ze kazdy je taky stary ako sa citi??? noooo tak,vsetucko len to naj naj naj najsamlepsie a nech sa ti splni tvoja velka tuzba 😉 zo srdiecka ti to prajem 🙂 cmuky 🙂

mawiya
13. júl 2014

@kubisova jupííííííííííííííí gratulkaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

mawiya
13. júl 2014

@jaja9891 jaj Ďakujem zlatinko. ale ja sa cítim ako pubiška. do kelu sem tam sa aj tak správam. 🙂 len telo si myslí iné 🙂

jaja9891
13. júl 2014

@paskolinka moja ja vcera tiez depka ako svina...zvlastne,ze v case ovu ma hormony tak vykolaja,ze si musim az poplakat.... ale co narobime,musime bojovat dalej....

mawiya
13. júl 2014

@adamnela bambulka moja ďakujem pekne. ja si želám aby sme tu všetky otehu čoskoro a to by bol v tom čert aby neeeeeeeeeee 😀

mawiya
13. júl 2014

@senta_sofia ďakujem prekrásne zlatinko. splnil sa mi jeden sníček a na moje narodky ma vycmukali všetci traja v posteli (zobudili ma spievaním happy birthday 🙂 ) ale prežila som 🙂 a chcem takieto narodky každý rok. aby boli všetci moji milovaní pri mne. A Ďakujem za boštek len tak pľasol na líčko 😀

jaja9891
13. júl 2014

Ahojte zenusky,pekny slnieckovy dnik, mna moja ovu asi prekvapila skor ako som si myslela,asi sa zlakla,ze mm pojde prec,neviem teda ci ovu bola este,lebo sme si dali vecer trosku pivka,aleeee... snad to uz vyjde a trafili sme sa,lebo zajtra mm odchadza... mohla byt,nie?

http://www.fertilityfriend.com/home/jaja

mawiya
13. júl 2014

@paskolinka ale depka nedepka, ja odvčera ďakujem za to čo mám. som v noci volala záchranku k mužovi, astmatický záchvat pravdepodobne po prekonanej viroze. chvalabohu je oky. ale ten strach neprajem nikomu.

kubisova
13. júl 2014

@jaja9891 kolko by som mohla dviha zataz bo mam synovca u seba a ma okolo 11 kil

jaja9891
13. júl 2014

@kubisova fuuuha,tazko povedat,ale si na zaciatku,babo sa musi poriadne uhniezdit,takze 11 kg by som ja osobne nedvihla,nech si zbytocne neublizis,treba sa setrit,kazda sme ina,sesterka mala hned na zaciatku hematom a vraveli jej,ze niekedy staci aj obycajne silnejsie kychnutie,nie len to,ze nosila zosity s pisomkami deti.... moj nazor,mozno ine ti poradia lepsie... ale ja odkedy mam operovane vajecniky,tak citim,ze uz tych 10 kg mi sposobuje bolest...

adamnela
13. júl 2014

@kubisova dakujem pekne moja a Ty sa hlavne opatruj teraz a tiež by som moc nedvihala synovca ak to nebude celkom nevyhnutné :-/
@mawiya super želanie si si dala, keď aj na nas myslíš 😉 Dúfajme vsetky, ze sa to aj čoskoro splní 🙂
@jaja9891 no kočka vyzera to tak, že ta ovula asi prebehla a mala si aj pozitívne ovu testy a teraz len dúfať a čakať, že to uz konecne vyšlo 🙂

senta_sofia
13. júl 2014

@kubisova ber to tak, ze matky, co maju deti a hlavne s mensim vekovym rozostupom, tak proste neriesia, ked treba, zdvihnu, mne sa maly tiez nevytrepe do vane a z vane, z auta, na bicykel, do kosika v obchode, skor sa snazim obmedzovat nosenie, ked zacne trucovat, ze ho bolia nohy, a to ma cca 14kg, ja osobne si myslim, ze ak to ma byt dobre, tak to bude, a ak nie, tak to neovplyvnim 🙂

senta_sofia
13. júl 2014

@jaja9891 no super, gratulka, mne naposledy ovu o 2 dni skor priniesla stastie 😉 takze chytaj stafetu 😀

senta_sofia
13. júl 2014

@paskolinka dnes uz lepsie? ci stale depka? teplotu si neodmerala?🙂

jaja9891
13. júl 2014

@adamnela moja ty si mi uz pisala raz,ako rozoznam spermie od plodneho hlienu...len to neviem teraz na rychlo najst a tak nad tym rozmyslam,nezopakujes mi to prosim ta? 😀

jaja9891
13. júl 2014

@senta_sofia jeeej,dakujeeeem,chytaaam z celych sil 😀 no som prekvapena,lebo som merala tak hocijako,este si ju potvrdim a dalej nemeriam,aj tie ovu testy boli podivne,vrchol som nevystihla uplne,ale je to jedno... vcera depka,ale dnes,ked som si lepila ovu testiky,som vytiahla aj tie stare tehu co boli pozti. a som si povedala,ze nemohli byt falosne,ze ja skratka mozem otehu a vyjde to 😀 snad mi to pozitivne myslenie vydrzi 😀 a ty ako?resp. vy ako? stale pazravost?kedy ides k dr.?

lal
13. júl 2014

@senta_sofia
@paskolinka

Dakujem baby, nie, dalsie priznaky neviem...nejak to nesledujem az tak. Dbnes som zadala do grafu teplotu z dneska a uz mi to posunulo ovulaciu na den 17 tak som zvedava....

adamnela
13. júl 2014

@jaja9891 jasné v pohode 🙂 Plodný hlien, ked napr. spadne do wcka, tak by sa mala vytvorit hrudka a ked padnú prieskumnici, tak by sa mali vo vode ako keby rozpustiť..Takto som to niekde čítala, tak dufam, že je to správna infoska 🙂

katinka4
13. júl 2014

@senta_sofia toto je len moja 2.ovu , liecim sa na anovulacne cykly a ta 1.bola minulý mesiac az na 26 DC a tu som veru aj cítila , tuto ani nie tak neviem ci sa môzem spoliehat na teplotu aj ked aj hlien bol ale zas pozitivny ovu test som mala na 15 DC tak ma to trosku mätie 😖

paskolinka
13. júl 2014

@senta_sofia dnes už lepšie 😉 teplotu som nemerala, lebo mne to až tak veľa nepovie, niekedy mi klesla už deň pred ms a niekedy až počas ms... Každopádne nový pracovný týždeň odstartujem s ms, nech nie je nuda 😠

senta_sofia
13. júl 2014

@jaja9891 to nie je pazravost ako taka, mne ostava zle od hladu, takze musim zajedat 😉 a k doktorovi asi az prelom jula/augusta, este som sa nerozhodla