Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@alison11 heh Ďakujem ja mám dnes výtoku na rozdavanie tký krémovy občas ako spoeľ.. Držím ti palce 🙂 nech nájdeš svoje // 🙂
@kristina6014 No presne aj ja som stým tak dnes včera sme mali nechránený aj ma teraz zas vaječník bodá pravý tka som zvedavá,že čo bude.
@alison11 držím ti palce.. ja tento mesiac moc s tým nepočítam, sex sme mali cca5 dní pred ovu ako mi to vyznačilo a 2 dni pred pozitívnym ovu testom... a odvtedy nič, tak tomu moc šancu nedáávam 😞 ale tebe držím palce 🙂
@alison11 tak práve si ma ukludnila, lebo dnešná prehliadka bola taká rýchla, že som si nestihla ani škrtnúť... Nie to ešte sa ho niečo pýtať... Ja len preto, že duphaston je vlastne ako progesterón a hladina toho sa prirodzene zvyšuje až po ovulacii.
Baby, prosim Vas, taka hlupa otazka, testujem prvykrat teplotu, ostatne ako hlien neznacim, to neviem vyhodnocovat, teda ja som iny pripad asi ako Vy tu, lebo mame 2 deticky a ja BT meriam zo zvedavosti, mam dlhe cykly az 39 dnove, tak reku kedy cca mam ovulaciu. Minuly cyklus bol ovu test pozitivny az na 22.den cyklu. Mam problem so stitnou zlazou, tak asi kvoli tomu. Ale cely zivot mam nieco, nepravidelne, dlhe, vysoky prolaktin a predsa ani neviem ako, a baby prisli. Druhe skor nez som chcela 😬😀...ale otazka. Mam Ovuview a ako dosiahnete v grafe tie ciary, tu os, ktora Vam rozdeluje tu teplotnu krivku? Urobi to automaticky, ked sa ukonci cyklus? Lebo to meriam prvykrat, tak neviem. Teploty mam tak okolo 36,21-36,45...kazdopadne, ja to chcem vyuzit na orientaciu, kedy cca je ovulacia, aby sme sa prave vyhli tym dnom, mate to tu vacsinou naopak. I ked co je dnes, nemusi byt zajtra a mozno sa odhodlame aj na dalsie mimi. Strasne Vam drzim palce, aby ste sa vsetky dockali svojich malych pokladikov cim najskor...❤...a dakujem za pomoc. Ak by ste potrebovali pomoc ohladom odblokovania panvy, neviem, ci to s tym suviselo, ale ja som v roku 2013 vo februari bola na kurze Dornovej metody plus, u Zuzany Prouzovej a robili sme aj odblokovanie panvy a mala som naozaj problem s kostrcou. Este o par dni prisiel menzes a, dalsi uz nie. Mozno to bola nahoda, neviem, ale tu dornovku skuste (ja chvalim hlavne tych terapeutov od Zuzky Prouzovej, ti maju speci grif na napravenie kostrce - a samozrejme sa Vam venuju od kostrce az po krk 🙂)...to len tak na okraj. Drzte sa a vdaka moc. Pa...
@ceklis tak ja som uz jasna 😁, ani test nemusim robit, usetrim. Dufam, ze sa dnes aspon ty este pekne drzis hore
@monika_akinom čosi? Nenechám ta v tom samu 😂 meriame aj další mesiac 👍🏻
@dadulik6 tazko povedat. Treba zapisovat hlien. Z tohoto podla teplot nebola.
@nevenka bez praxe sa hlien nikdy nenaucis. Treba mesiac dva sledovat a zapisovat. Naucis sa to. Odporucam. Teplota sama o sebe nestaci. Potom sa da stm pouzivat aj ako antikoncepcia.
@myjusiatko meriam ju v ustach preto mam nizsie teploty .... hlien sa musim naucit odsledovat
@myjusiatko v januari som mala biochemicke tak sa mi asi posunie cely cyklus... uvidim budem cakat ci pride mavam 33 dnove cykli
@kristina6014 Nuž zázraky sa dejú len treba na ne veriť 😉
@alilka To je fajn neboj prídeto ani sa nenazdáš a bdueš tehulka 😉😘
@julianka007 Veľa žienok je z toho vystrašených je tu aj skupina o duphastone kto ho bral som to jeden čas čítala mne bol dobrý až na tie boľavé prsia každý cyklus na prasknutie citlivé... a počas tehu to vracanie čo som sa dozvedela po 17tt pri druhom synovi takmer ma rachlo,nuž ale aspoň som veľa nepribrala pri prvom som mala 72kg keď som otehotnela a len 4kg som pribrala počas tehu po pôrode som mala len 68kg a pri druhom som otehotnela 58kgma a pribrala 9kg len po pôrode som mala 62kg 😀 ale keď mal malý 8 mesiacov tak ja som už len 54kg mala :-/ od vtedy mám syndróm dráždivých čriev vraj zo stresu...nuž a teraz mám 70kg čo je dosť :/,ale už som sa snimi ako tak zmierila...zrejme aj vodu zadržiava moje telo pri pco je aj obezita žiaľ ☹
A neboj zadarí sa a bude dobre.Ako sa vraví keď najmenej očakávaš vtedy to príde asi ako aj u mňa pred dátumom ms 😀.Držím palce 🙂
@alison11 veď to, že som na tu skupinu večer narazila aj ja, ale kašlem na to... Dám si to ako mi to kázal doktor a uvidí sa... Budem sa modliť a dúfať, že to vyjde... Nooo s tým priberaním som si to všimla aj ja... Ale skôr mám pocit, že moje telo nepriberá tuk, skôr len zadržiava vodu... Keď som ho po 10 dňoch vysadila naposledy, tak tie cm navyše zmizli bez väčšej snahy... Ale kľudne nech priberiem keď to má pomôcť k tomu vonavemu babatenku...
@julianka007 Veru máš pravdu 🙂 prednejšie sú bábätká a radosť z nich než naša schránka 😀.
Ináč ja som sa moc z Duphastonom nezaoberala brala som ich tak ako mi naordinoval lekár a aj cykly som mala pravidelné čo bol pre mňa + keďže men chodila od 11tich rokov na 56dní čo bolo utrpenie pre mňa potom 13dňové krvácania a bolesti...vyvolávačky a zastavovačky lebo sa po vyvolávaní valila krv zomňa a od 17tich mi matka na svoje meno dala napísať hak a 4roky som ju musela brať aby mi chodila tá nepravá ms a matka nechcela aby som skoro otehotnela a u nich v dome,takže aj to mi na pco pridalo cýst ☹...a proste celé to bolo hrozné a od clostilbegytu mi vaječníky anrástli na dupľu a chcel mi druhý ženský dať znich odstrániť a ten Duphaston mi pomohol namiesto operácie 🙂 Takže treba ak klad brať do úvahy. uvidíš zadarí sa aj vám a snáď už teraz tento týždeň.Držím palce.
@sonulienka13 Mojka nebuď smutná ten reset Ti určite pomôže nemysli na bt a uvidíš zajtrajšie bt už bude dobré a snáď aj vyznačí ovulku,Držím päste🙏🙏👍😇
@cindy11 ide hore. Hlien neni?

@julianka007 Nie Duphaston nezastaví,ten je na tvorbu žlteho telieska a na udržanie tehotenstva ja som ho brávala na 14dc do 25dc pri prvom a to som mala ovulku zrejme nejak pozdejšie keďže ms mi chodievala sním na 32dc a testy mi až na 42dc ukázali len // a aj sa lekár prerátal zt ermínom na 7-11.7. a porodila som 19.7. 🙂 Takže sa len snažte a ber ho,ako Ti lekár nariadil,neboj,ak sa i posunie pri ďalšom cykle už budeš vedieť kedy sa snažiť,ja som vtom čase ani testy ani merania som nerobila proste sme sa nechránili vôbec a Duphaston som brala 10 mesiacov kým som otehtonela to mi gyn. povedal,že len pol roka sa môže brať ale mne na nepravidelnú ms bolo dobré 🙂 A potom rpvé 4 mesiace som musela brať na udržanie do 16tt a nakoniec som sa dozvedela,že kvôli nemu som vracala do 17tt,A nato mi povedal,že je dobré pokiaľ mi je zle tak nepotratím,že to spôsobuje nejaký hormón,to asi jedna tuná vie lepšie vysvetliť,ktorá robí v nemocnici asistentku.