Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@julianka007 tak drzim palce aby si si nasla vytuzene // 😊 ja som ich mala v januari ale bohuzial biochemicke 😢
@ceklis Jasné že je šanca bt máš ešte pekne hore,a bolesti sú aj pri hniezdení a aj po zahniezdení ak by si mala hnedastý výtok môže to byť implantačné krvácanie,pokiaľ krv tam nebude. A testy Ti môžu ukázať aj týždeň po dátume ms,pokiaľ nedôjde ms.Mne až 10 deň od dátumu ms ukázali pri prvom testy // ale to boli as 20tkové 10tkové by boli myslím skôr ukázali držím palce aby bt držala hore a ms nedošla a daj si magnézko keď cítiť bolesti podbruška,pokiaľ neklaesne bt,tak je tam nádej.😉🤰👍
@ceklis U mňa tie bolesti začínajú z ovuláciou a každý mesiac ich mám do ms,posledné dva mesiace som práveže bolesti keď došla ani tak nepociťovala ale počas tehtoenstiev extra až som sa bála,že sa ms spustí a potratím,len magnéziom sa to dalo vydržať a počas tehtoenstva sa smie brať do 36tt.Tak si odýchni daj si magnézko ak sa Ti dá a prejde to,držím palce aby sa bt držala hore ba aby stúpla na 37 ráno a ostala tak už pri telotách 37 aj hcg testy sú pozitívne mne pri druhom keď som začala meraním som tak mala 🙂.
@alison11 nooo, ja som minuly cyklus mala uplne krasny ukazkovy a nakoniec aj tak z tych 37,2 padla na 36,9 a prisla ms. Nevadi, hlavne ze ta nadej este den dva je a uvidim. Neviem preco klesla v posledne dni :( no snad sa podari.
Tiez co si pamatam pri prvom tehu, tak som chodila na zachod kazdu chvilku s tym, ze sa uz pustia a nic... to bol taky krasny pocit potom ked som videla // na teste... chcela by som to velmi este zazit 😇 a preto ze tak velmi po tom tuzim, tak som z toho taka nestastna. musim sa od toho trosku odosobnit a neprezivat to... inak sa asi casom zblaznim. drzim kazdej budúcej maminke aby si nasla na testiku //❤
@betina1984 super, dakujem za povzbudenie ;)
@alison11 no uvidime,lezie na mna nieco, tak mozno by sa teraz zadarilo.
@ceklis Poznám ten pocit som mala i ja pred druhým synom :-/ až keď som sa zmierila,že budeme mať len jedného tak sa zadarilo z Inofolicom po 1,5mesiaci brania.Teraz som z tým tak,že chcela by som aj dcérku,ale aj ísť už do práce tak som zvedavá čo mi tma hore nadelili,keďže od pondelka čakám kedy mi zavolajú z ejdinej možnej práce pre mňa,keďže malý nastúpi od apríla do škôlky a mne sa končí rodičák,a som aj rafinovaná tento cyklus som muža presvedčila 3x že už ovulka bola,takže sme naostro tento mesiac šli 😀,ale tak som sa ho na názor po spítala včera či by sa hneval,ak by sme čakali tretie a on,že netešilo by ho to ale nehneval by sa 🙂.Tak uvidíme.
@dadulik6 ďakujem... Kiež by si mala pravdu... A tebe podobne... A vlastne každej ktorá po nich túži...
@julianka007 dufam veru kazda jedna co po tom malom vonavom clovieciku tuzime si to zasluzi dufam ze dalsi cyklus sa nam zadari tento som sa este bala po tom biochemickom tak cakam na mrchu ....😏
@monika_akinom
test si skusala? :D
@ceklis Len ten 9dpo, odvedy nie, skusim zajtra rano ak bude teplota rovnaka alebo vyssia ako dnes, ak bude nizsia, uz budem vediet, ze to nema ani vyznam 🙂. A ty? Budes tiez zajtra robit test?
@monika_akinom ja som robila dnes, som tiez 11dpo a uplne snehobiely :( tak som ostala uz smutna, no cakam na ms, ta az v nedelu ma prist a beriem do soboty duphaston, tak nedela asi rozhodne
drzim palce nech stupne 👍
@ceklis ja ju cakam v sobotu, ale tiez si nerobim ziadne nadeje. Mne zvykne klesnut den pred tak som zvedava prave na tu zajtrajsu teplotu.
Vsak ty si tiez stale pekne hore, tak drzim palce aby uz ms neprisla a duphaston pomohol pekne udrzat babo tam kde ma byt 😊😉
@normab ja som skúšala už aj tehu..dnes bol už čistý..ale ja akosi vnútorné cítim že to nevyšlo..už som si aj poplakala a ideme ďalej..veľmi som sa tenti mesiac a to upla a padám na hubu..no neurobím nič..túžbu nedokážem potlacit..čiže neviem či ešte vôbec budem testovať..🤔 ale u teba to vyzerá nádejne .držím ti prsty .😁 Ja už mám doma recept na clostil na ďalší cyklus..
Hmm baby ospravedlňujem sa, že tu dnes toľko vypisujem, ale nedá mi to... Vŕta mi stále v hlave, že ak doktor dnes nameral 16mm folikul a kázal sa nám cez víkend snažiť, prečo mi kázal od zajtra brať duphaston... nezastaví ten ovulaciu? Či ako to je... Uvažujem, že si ešte ďalej budem robiť ovu testy a duphaston nasadim až po víkende... Či?
@kristina6014 Držím palce aby sa uhniedilo babulko,môže to byť i tým aj ja som mala včera a pred včerom bodavú bolesť vo vaječníkoch a aj v podbrušku dnes mám pre zmenu belavý z priesvitným výtok a obačas bolesti ako na ms...tak som taká zvedavá že dnes som kúpila ovu a tehu testíky. tak zajtra už ich budem mať a už len vydržať kým nestúpne bt na 37,nechcem ich zas minúť pred cieľom ☹.
@normab Krásne vidno na tvojich testíkoch,držím palce a to máš akú značku?Ja dnes 6dpo ak som mala ovu vtedy možno že len teraz mám podľa klesnutia bt tak uvidím tie ďalšie teploty a testíky už mám na ceste ovu i tehu,tak pred ms 2.3. najskôr testnem až pokiaľ bude bt hore,ja by som bola aj prešťastná,keby som čakala babulko,ale každej moc prajem aby ste sa dočkali.
@alilka Neboj pokiaľ nie je ms ešte aj testy môžu časom ukázať,len potrebuješ sa vyrovnať z možnosťou aj takou ak by došla... pokiaľ sa naučíš brať aj rezervou tak sa podarí 🙂

Prosím vás babulky, myslite si, že ešte je šanca na pozitívny tehu test? 😢 dnes 11dpo a úplne snehobiely a začínam mat kŕče ako na ms 😔 zase nič... fnuk