icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

alilka
25. feb 2018

@ikonica ahoj .dnes už bt klesla čiže čakám ms..😔😔

hope40
25. feb 2018

@ikonica aj ja som zvedava 😊 @alilka 😊

hope40
25. feb 2018

@alilka tak dufam ze ms nepride aj ked klesla vzdy je hore ... citis uz PMS?

normab
25. feb 2018

@alilka aku dlhu mas lutealku?? Ved este stupnes 😉

sonulienka13
25. feb 2018

Zlaticka nerobila som nic☹ tento mesiac bol viete aky smutný☹ nemala som náladu na nic.meska mi druhy den zatial.

alilka
25. feb 2018

@hope40 nie akosi pms necítim..ale ja od tej poslednej operacie neviem poriadne rozoznávať signály svojho tela..veľmi má klame.."robí" veci ktoré predtým boli len v tehu alebo naopak..
@normab LF cca sedí..mávam 10-11 dní..minulý mesiac som mala asi 12 lebo som brala duphaston..ako aj teraz..ešte na dnes ho mám a končím..

dadulik6
25. feb 2018

Ahojte dievcata Co si o tom myslite? Moze byt ze sa mi po tom biochemickom predlzil cyklus a pride este ovu? Lebo podla mna nebola aj ked mi ju vyznacilo (bt meriam v ustach)

katusikkk
25. feb 2018

@ikonica
Vzdy je lepsie kazdy druhy den ako kazdy.ved oni preziju neboj.Ked zena neotehotnie,tak to vobec nie je tym,ze bol kazdy druhy.Neotehotnela by ani keby mala kazdy.No ja uz mam stimulku pred IVF.Zajtra idem na kontrolu.dufam,ze nejake vajka uvidi.

kristina6014
25. feb 2018

Dneska takto 🙂 rano som mala taký bielo žltý vytok ako sopel 🙂

alison11
25. feb 2018

@sonulienka13 tak držím palce aby si si našla // hoc to môže byť aj smútkom,že sa predĺži cyklus.Držím palce.

sticker
alison11
25. feb 2018

@katusikkk Držím palce aby boli vajká ok 🙂
@dadulik6 Tak to ja neviem ale toľko ak ovu nebola tak ms nepríde,čiže musí raz ovu prísť si ja myslím,neviem ako to býva pri anovuláku.
@kristina6014 Držím palčeky za pár dní môžeš skúsiť hcg testík 🙂 vyzará to sľubne.

dadulik6
25. feb 2018

@alison11 ved to musim cakat na ovu lebo teploty mam dost nizke cize isto nebola.... dufam ze zajtra teplota stupne lebo uz od vcera mam mierne bolesti v podbrusku neviem sa dockat ms aby sme sa mohli zacat znovu snazit,,, toto cakanie je nekonecneeee

alilka
25. feb 2018

Baby prečo mi tie blbé testy z Wish stale robia toto?😮😮každý mesiac..

ikonica
25. feb 2018

@alilka a co toje za test? vidim to aj ja 🙂

ikonica
25. feb 2018

@alilka jaj to jedno slovko wish som prehliadla :D

alilka
25. feb 2018

@ikonica no a zajtra neviem či nebudem musieť ísť na RTG..🤦🤦

lucuska85
25. feb 2018

Baby, poobede sme mali s mm tutumutu a teraz po sprche som pozerala hlien z krcka (mala by prist ovu) a bolo tam kopu mazlaveho priesvitneho natahovacieho hlienu. Je to plodny hlien ci este pozostatky ejakulatu? Ovu by mala prist zajtra alebo pozajtra cca. Prepacte Ak sa pytam hlupost ale prvy mesiac si pozeram krcok a hlien. Dakujem vam 😘

ikonica
25. feb 2018

@alilka hmmm tak si kup predtym este nejaky lekarnovy test...

alilka
25. feb 2018

@ikonica mala som..ale tak 11dpo aj nemusí ešte ukázať..hoc na 99% tehu niesom

alison11
25. feb 2018

@dadulik6 To Ti verím,neboj príde aj ten deň a mne vraj len pred 2dňami bola ovu ale bodavá bolesť na pravo neďaleko vaječníka mávam bodavú bolesť semtam a spodok podbruška si cítim už 2deň.,aj častejšie chodím cikať,tak tiež čakám či dorazí 3.3. alebo až 9.3.
@lucuska85 Ten ťahavý hlien ktorý píšeš je pred ovuláciou pokiaľ nie je lepkavý,len ťahavý ako sopeľ,tak je plodný čiže v ňom spermie môžu prežiť niekoľko hodín.

ikonica
25. feb 2018

@alilka nehovor hop.....

alilka
25. feb 2018

@ikonica z krvi to už zistia že?

ikonica
25. feb 2018

@alilka uz by tam nieco malo byt....

dadulik6
25. feb 2018

@alison11 ja som mala dnes rano aj natahovaci hlien len neviem ci to bol ten plodny alebo pozostatky zo vcerajsieho vzrusenia lebo teraz mam uz skor take hrudky....

lucuska85
25. feb 2018

@alison11 bol uplne ako soplik priesvitny,natahovatelny. Zajtra idem na folikulometriu tak uvidime ci je ovu uz za dverami 😊

tuqanqa
25. feb 2018

@lucuska85 asi skor ejakulat..

ikonica
26. feb 2018

tak mi ovu preznacilo... s tymto som viac stotoznena, nez s vcerajsim grafom.... ale asi zas nic z toho nebude...

lucuska85
26. feb 2018

@alison11 tak bola som na folikulometrii a folik mal 22,3mm a sliznica 8,2mm. Vraj praskne dnes zajtra. To som bola rano o 7mej u nej a okolo 7;45 som mala take krce ze som ledva sedela v aute.este vzdy citim taku miernu bolest. Mohol prasknut? Dakujem 😊

@tuqanqa diky 😊

kristina6014
26. feb 2018

Dnes som už klesla :( hadam fakt nebudem.mat ms na 25DC po užívaní inofolicu :(

ceklis
26. feb 2018

ja dnes 1dc... tak zase odznova :(