Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Zlaticka nerobila som nic☹ tento mesiac bol viete aky smutný☹ nemala som náladu na nic.meska mi druhy den zatial.
@hope40 nie akosi pms necítim..ale ja od tej poslednej operacie neviem poriadne rozoznávať signály svojho tela..veľmi má klame.."robí" veci ktoré predtým boli len v tehu alebo naopak..
@normab LF cca sedí..mávam 10-11 dní..minulý mesiac som mala asi 12 lebo som brala duphaston..ako aj teraz..ešte na dnes ho mám a končím..
@sonulienka13 tak držím palce aby si si našla // hoc to môže byť aj smútkom,že sa predĺži cyklus.Držím palce.

@katusikkk Držím palce aby boli vajká ok 🙂
@dadulik6 Tak to ja neviem ale toľko ak ovu nebola tak ms nepríde,čiže musí raz ovu prísť si ja myslím,neviem ako to býva pri anovuláku.
@kristina6014 Držím palčeky za pár dní môžeš skúsiť hcg testík 🙂 vyzará to sľubne.
Baby, poobede sme mali s mm tutumutu a teraz po sprche som pozerala hlien z krcka (mala by prist ovu) a bolo tam kopu mazlaveho priesvitneho natahovacieho hlienu. Je to plodny hlien ci este pozostatky ejakulatu? Ovu by mala prist zajtra alebo pozajtra cca. Prepacte Ak sa pytam hlupost ale prvy mesiac si pozeram krcok a hlien. Dakujem vam 😘
@dadulik6 To Ti verím,neboj príde aj ten deň a mne vraj len pred 2dňami bola ovu ale bodavá bolesť na pravo neďaleko vaječníka mávam bodavú bolesť semtam a spodok podbruška si cítim už 2deň.,aj častejšie chodím cikať,tak tiež čakám či dorazí 3.3. alebo až 9.3.
@lucuska85 Ten ťahavý hlien ktorý píšeš je pred ovuláciou pokiaľ nie je lepkavý,len ťahavý ako sopeľ,tak je plodný čiže v ňom spermie môžu prežiť niekoľko hodín.
ja dnes 1dc... tak zase odznova :(

@ikonica ahoj .dnes už bt klesla čiže čakám ms..😔😔