icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

nevenka
27. feb 2018

@alison11 dakujem, no ja radsej to riskovat nebudem, ja mam so stitkou problem dost a 2 deti, 4 a 2,5 roka, takze ja pockam. Ak vobec este bude 😇...ako poznam seba a muza, tak my sa na seba pozrieme a uz to je. Do pol roka prve a druhe ani nevieme ako. Ale ten prvy rok po porode bol taky, ze mne sa dalo az 4 mesiace po porode a normalne aj to bolo raz za mesiac. Vobec som nesledovala nic, ani sme sa nechranili. A sesterka, len si povedali, ze idu skusit a na prvy sup. To by som priala aj tu Vam...no ja som minuly cyklus mala ovulku az na 22.den cyklu, teraz o dost skor..a tu bazalku mam dost nizku celkovo. Este sa baby spytam, ked mate hypofunkciu stitky, nemavate tiez taku nizku teplotu? Ja tu kukam, ze mavate v druhej casti cyklu aj 37, to ja vobec...

alison11
27. feb 2018

@nevenka No aj moja svokra a aj mužová sestra na prvý šup,hoc aj môjmu bratovi sa tak podarilo zničoho nič,ja som si takmer 4 roky musela vybojovať aby sme mali prvého a druhý na 2 roky po prvom sa podaril po 3x biochemických potratoch :-/. 37 býva v tehu ku koncu cyklu a ke´d mešká ms z tehotenstva.Preto každá čakáme na stúpanie bt v grafoch 37 až 37,2

cindy11
27. feb 2018

@dadulik6 v kalendári ťuknes na každý den ktorý chceš zvlášť a tam zadáš menses, je tam viac možnosti

cindy11
27. feb 2018

@kristina6014 to vyzerá sľubne ✊🏻✊🏻

dadulik6
27. feb 2018

@cindy11 dakujem 😊 konecne to maaam 😂

sonulienka13
27. feb 2018

@alison11 zlatik uz netreba.pred chvilkou dorazila a mega bolestivá ☹

alison11
27. feb 2018

@sonulienka13 Juj,tak to mi je sakra ľúto ☹ Moc by si si už zaslúžila ten voňavučký batôžtek ☹
Moc Ti prajem aby toto obdobie u vás skončilo čím skôr a prišlo to nádherné ružové obdobie.🤰🤰😘😘😘😇😉

ikonica
27. feb 2018

@alison11 aha nasla som to... zdroj http://amandabears.com/faqs#1037d25a368d86247

neslo mi to skopirovat

kristina6014
27. feb 2018

@cindy11 Ďakujem 🙂

alison11
27. feb 2018

@ikonica Prepáč ja tak dobre po anglicky neviem o čo sa jedná? Okrem ovulácie a dpo som moc nerozumela 😀.

ikonica
27. feb 2018

@alison11 no islo o ten pokles co si mi rano pisala... pisu, ze je to pokles suvisiaci so zltym telieskom, nie implantacny... nastava medzi 2 a 5dpo... estrogen klesa a zlte teliesko zacina produkovat viac progesteronu...

cindy11
27. feb 2018

@ikonica ja som o tom dávnejšie čítala ze asi v polovici cca medzi ovu a ms estrogen zas zvýši svoju hladinu a vtedy klesne nachvíľu bt ale potom zas klesne a prebije ho progesteron 😊🤷‍♀️
Ip, ak je viditeľný na grafe, tak je vačšinou hlbší, zväčša pod čiaru 🙃

ikonica
27. feb 2018

@cindy11 hej.. a byva zvycajne neskor.. az po 5dpo.,

cindy11
27. feb 2018

@ikonica inak super stránka 👍🏻🙂

alison11
27. feb 2018

@ikonica No fajn tak buď som ho mala v čase keď som si myslela,že bola ovu alebo len bude včerajší pokles bolo asi málo tak uvidím koľko dňový bude cyklus u mňa.

ikonica
27. feb 2018

@cindy11 vcera ju niekto hodil na kona, len uz neviem, v akej teme....

katesocka
27. feb 2018

@ikonica neviem ci si to citala u mna v komentaroch, nejaka kocka mi to poslala v skupine snazilky 😊

jaruskatt
27. feb 2018

@alison11 ja som pri 1.mala 37 niekolko dni po sebe az som prestala merat. Teraz pri 2.mam tak 36,8 - 36,9. A dokial som zistila ze som tehu mi asi aj kvoli chorobe dost skakala a bola nizko... preto som ani netusila ze som tehu 😊 az dokial mrcha nemeskala 😉
... ten pokles 39.dc neviem co bolo. 🤔 ovu bola 15.-16.dc

dadulik6
28. feb 2018

@cindy11
@alison11 ahojte 😊 dneska som takto srupla ff mi ovu uz aj potvrdil skusila som si vcera aj ovu test na 31dc mi vysiel asi najtmavsi aky som za tento cyklus mala cize moze byt ze na ten 29dc naozaj prebehla neveriiim dockala som sa 😊😊😊

ikonica
28. feb 2018

@katesocka asi ano ;)

ikonica
28. feb 2018

tak zasa horeeee 🙂

julianka007
28. feb 2018

Môj graf dnes... Čakala som že pôjde hore... A ona dole... Dúfam, že ešte je šanca a stupne... A zostane hore.. 🙏

alison11
28. feb 2018

@jaruskatt Ahoj,no mne akosi vyššie od 36,80 ísť nechce :-/ .
@dadulik6 Tak fajn,nech Ti len stúpa hore a drží sa 🙂
@ikonica A tebe tiež nak už len stúpa a drží sa hore 🙂.
@julianka007 Je,mi to fakt,ľúto,že Ti nechce hore stúpať,držím palce aby zajtra šlo hore.

dadulik6
28. feb 2018

@alison11 ako tak pozeram tak den pred ovu mam krizik to by bola sranda keby sa zadarilo aj ked sme sa nesnazili tento mesiac 🤗🤗

cindy11
28. feb 2018

@dadulik6 no super, ideš hore. Ja by som povedala 29,30DC. Uvidis ďalej. Ovu test uz mohol slabnúť a nevystihla si vrchol 😊 držím palce

cindy11
28. feb 2018

Tak asi som sa naozaj dočkala, uvidime kedy príde Ms, snáď tak skoro nie 😁😁😁 aj ked sme sa uz moc nesnažili 🙈

dadulik6
28. feb 2018

@cindy11 29dc som mala aj bolesti v podbrusku tak si myslim ze mi ju asi dobre oznacilo no uvidim .. den predtym sme mali aj sex tak nejaka mala sanca tam mozno aj je necham sa prekvapit 😊

jaruskatt
28. feb 2018

@alison11 ja dnes tiež iba 36,9 :-/

alison11
28. feb 2018

@cindy11 Super stúpaš držím palce aby si mala úspešný cyklus tento 🙂
@dadulik6 Väčšinou sa vtedy zadarí ke´d sa najmenej snažíš 🙂Držím palčeky.
@jaruskatt Nebuď smutná to máš ešte stále viac než ja napríklad,už normálne rozmýšľam,či nie som nachladnutá od nôh a preto mi bt vyššie nejde.

kristina6014
28. feb 2018

Dneska rovnako, sem tam nejaké pichnutie vo vaječníkoch hlavne keď si kychnem :D , veľmi veľmi boľavé prsia 🙂