Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@kristina6014 joooj to sa mi páči 🙂 kedy budeš testovať? 😉
@jaruskatt za dva dni asi 🙂 a potom pred príchodom Ms 🙂
@alison11 radsej na to ani nejdem mysliet aby som sa na to neupla a potom budem zase sklamana vcera ked som si bola kupovat ovu testy lebo som uz minula tak som hodila aj dva tehu do kosika ale potom som sa vratila a radsej ich vybrala aby ma to nepokusalo testovat 😂 kym na to nebude dovod
@kristina6014 Kedy testneš,určite si tehulka,toto som ja mala pri oboch na začiatku.
@kristina6014 Neviem sa dočkať tvojho testíku 🙂Držím palčeky 🙂
@dadulik6 Ja by som veru neodolala,ba čo viac ja sm si dopredu aj kúpila,testíky,mňa podbruško už pomal týždeň pobolieva a aj prsia sú citlivejšie,nuž som zvedavá.
@normab Nuž zaujímavéa nemôžu Ti tie lieky brániť aj v ms aby došla?
@alilka Hnedý výtok,je inplantačný takže si počkaj nejaký týždeň a potom testni hne´d z ranného,mne takmer 10dní od hnedého výtoku až ukázali // tehu testy.
@alison11 mna tak intenzivnejsie od nedele pobolieva podbrusko.prsia mavam tak 3 dni pred ms bolave ... pred mesiacom ma uz dva tyzdne pred ms boleli tak som vedela ze sa asi nieco deje a testovala som az ked mi 5 dni meskali len bohuzial dopadlo to tak ako to dopadlo😢 ale ide sa dalej
@alison11 až za dva dni 🙂 no kiežby máš pravdu 🙂
@dadulik6 Držím palce aby tentokrát nebola ms za tým,ale babulko.
@normab Neboj dočkáš sa,aj ja čakám kedy ms príde alebo ekdy ukážu testy //.
@kristina6014 Ja Verím,že u teba budú // 🙂 Vidieť to na grafe 🙂
@kristina6014 koľko máš do MS
@nikuska111 4 -5 dní 🙂
@jaruskatt https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-na-to/podelte-sa-o-svoje-vitazne-tehotenske-grafy/
ahoj, blahozelam, supni ten graf aj do tejto temy. dikes. 💟
Ahojte ja dnes konečene vyššie a aj na dnešnom hcg testíku sa črtá slabunká čiarka takže ďalšie budem robiť v nedeľu to by malo byť už zreteľne vidieť dúfam,že pekne bude bt držať hore zatiaľ mám čípok vysoko a aj uzavretý a mám aj akýsi hlienik,takže suchosť ešte nie je ako pred ms mávam,juj kiežby vyšlo.
@janedoe Asi tak ja som v harmónii,či bdue či nei asi práve preto sa aj zadarilo mne sa aj predošlý tak podarili,keď som bola vyrovnaná,totiž ja sa teším do práce,jedno je isté pokiaľ nezistia že som tehotná budem pracovať najmä ak sa budem dobrecítiť predca emdzi ženami by som bola už po 7 rokoch doma sedenia z deťmi. A keď sa nato nebudem cítiť tak sa dám na pn-ku,čo dúfam,že bude stačiť až cez letné prázdniny len.Prípadne v septembri,keďže som mala oboch rizikové.Rada by som aspoň odrobila najaký čas a vydýchnuť si od doma bytia, no čo už aj pri druhom som chcela už ísť pracovať keď sa mi zadaril 😀
@alison11 ja som vstala o 2 hodky skor tak som ani nemerala BT od vcera nemam spanie 😀 ale tak snad je vsetko ok vajecniky na oboch stranach ma z casu na cas zabolia ako ovu bolesti aj podbrusku neviem ci to ma tak byt 😊 a znovu ma naplo so zubnej pasty to ako ze budem umyvat si zuby ?🤔

@alison11 no ja som na začiatku bola. Mala som zápal moč.mechúra. Nadopuj sa vitamínkami 😉