icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

myjusiatko
1. mar 2018

@katesocka ano. 🙂 mozes rucne cez override opravit.

katesocka
1. mar 2018

@myjusiatko no jedine tak, lebo uz som skusila pridat opk zvysit/znizit teplotu pridat/odobrat hlien a stale mi to hadze len 11 alebo 13 dc. A coverline si mam dat kolko? Ci mi to tam nahodi same?

cindy11
1. mar 2018

@katesocka zistíš to potom aj spätne ked vieš dĺžku svojej LF

kristina6014
1. mar 2018

Baby tak som nevydržala a spravila si test a je biely :( ani náznak druhej čiarky :(

cindy11
1. mar 2018

@hope40 gratulka 👍🏻
@alison11 držím palce ✊🏻

katesocka
1. mar 2018

@cindy11 nemam presne rovnaku, 15 alebo 16 dni mam najcastejsie ale mala som uz aj 13, 14 aj 17

cindy11
1. mar 2018

@kristina6014 este vydrž 😊 skús o dva dni z ranného ✊🏻✊🏻✊🏻

cindy11
1. mar 2018

@katesocka den,dva rozdiel Oki ale 4 uz je dost. Prikláňam sa k @myjusiatko na 12DC. Hlien sa po ovu dost rýchlo mení. Samoska každý sme iní. Držím palce nech nedôjde ms vobec 😁

katesocka
1. mar 2018

@cindy11 tych 13 14 som mala pred rokom od marca do juna potom som nemerala do septembra/oktobra vtedy som mala 17 a ostatne mesiace doteraz tych 15-16 dni. Skusila som inak zo zvedavosti na womenzone nahodit teploty a tiez mi vyznacil ovu na 13 dc. Ale tak uz som si v ff rucne nastavila 12dc

katesocka
1. mar 2018

@cindy11 a dakujem, velmi tomu neverim, ale veru dufam ze to tu riesim zbytocne a lutealka bude nad 18 dni 😂

cindy11
1. mar 2018

@katesocka všetky dúfame ❤️

hope40
1. mar 2018

@katesocka no zbytocne stresujes iba meraj BT ovulku nechaj ovulkou hlavne je ze vies ze bola a uz len necakaj ms 😊 drzim silno palceky tebe... mne graf 2x prepisal ovulku tento mesiac nereagovala som riadila som sa podla toho co viem ✊❤

hope40
1. mar 2018

@alison11 vyratalo to od prveho dna poslednej ms tak to tam pise 😊

katesocka
1. mar 2018

@hope40 ja viem ja viem 😊 len 20.3. ideme na prvu konzultaciu do centra a objednavali ma tak aby som akurat priblizne mala ovu. Takto sa mi to cele posunie 😒

alison11
1. mar 2018

@cindy11Ďakujem 🙂Uvidíme v nedeľu z ranného či bude už zreteľná 2há čiarka a bt hore 🙂
@hope40 Jasné to všetky len rátajú na 28dc ak rozumieš čo píšem že by si mala ovulku na 14dc preto ak máš 26dc cykly podľa 12dc ovulky tak odrátaš 2dni z termínu ke´dže máš cyklus o dva dni kratšie luteálky sú 14 dní od ovulky.

alilka
1. mar 2018

Baby ja som taká rozklepana. Mám za sebou poloinfarkt..

hope40
1. mar 2018

@alison11 😁 snazim sa tomu rozumiet citam to stale dookola 😁

hope40
1. mar 2018

@alilka jeeej ja som zacala s takymi tiez prajem ti nech silnejuuuu 😚

katesocka
1. mar 2018

@alilka jeeeej tak teda len nech silnie ❤

alison11
1. mar 2018

@alilka Vau tak už sme tu tri na dnes na začiatku tehu gratulujem a držím palčeky aby silnela čiaročka 🙂

sticker
alison11
1. mar 2018

@hope40 Tak oki i tak tie dva dni to nie je zas tak veľmi veľa ako u mňa 11 😀

ceklis
1. mar 2018

@alilka mooooc drzim palciaky vsetky nech tmavne a nech je vsetko v najlepsom poriadku a aj ostatnym tehulkaaaam posielam ❤

maca000
1. mar 2018

@alilka super 😊 držím palce 😊 u mňa včera večer takto..

alilka
1. mar 2018

@maca000 krása..😁
Baby ďakujem..rozbieha sa nám to tu 😁 len tá moja bt ..😔 bola dole..
@hope40
@katesocka
@alison11
@ceklis

katesocka
1. mar 2018

@alilka videla som uz par grafov kde klesla trochu teplota a aj tak boli kocky tehotne. Ako tu viacare hovoria, kym neklesne pod ciaru stale je nadej 😉

alilka
1. mar 2018

@katesocka veď práve moja dnes bola uplne dole..nižšie ako predovulacna..a predvčerom a včera som trocha spinila..včera poobede to prestalo..večer na teste nič nebolo .a teraz toto.

katesocka
1. mar 2018

@alilka jaaaaj tak to som nevedela. No to je zaujimave, a to si si len tak skusila aj tak spravit test? Takto nam svitne nova nadej ze aj ked teplota bude pod ciarou, stale moze byt pozitivny test 😎

alilka
1. mar 2018

@katesocka urobila som len tak z prdely .lebo mi mätie hlavu to že dom spinila a zrazu nič..tak niečo nieje Okey..brala som duphaston do nedele a preto som vedela že má má prísť .ale neprišla len to spinenie .volala som dr a tá mi kázala urobiť test. Keď som jej teraz volala povedala mi že to môže byť hormonálny pokles a to spinenie z uhniezdovania..

alison11
1. mar 2018

@maca000 Vau gratulujem super 🙂 Nech tmavene a drobátko rastie.
@alilka Áno to špinenie môže byť z uhniezďovania mala somt o i ja do 3 dní pri prvom a nato 10 dní som mala koľajničky na teste po Duphastone. 🙂 A pokles môže byť z uhniezďovania a z toho hnedého výtoku.Neboj už bude len stúpať 🙂 A ak nie tak nemeraj bt ale o 2-3 dni testni či silnejú koľajničky.Držím palčeky 🙂

maca000
1. mar 2018

@alison11 dakujem...snad to tentokrat vyjde 😊