Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@myjusiatko no jedine tak, lebo uz som skusila pridat opk zvysit/znizit teplotu pridat/odobrat hlien a stale mi to hadze len 11 alebo 13 dc. A coverline si mam dat kolko? Ci mi to tam nahodi same?
Baby tak som nevydržala a spravila si test a je biely :( ani náznak druhej čiarky :(
@kristina6014 este vydrž 😊 skús o dva dni z ranného ✊🏻✊🏻✊🏻
@katesocka den,dva rozdiel Oki ale 4 uz je dost. Prikláňam sa k @myjusiatko na 12DC. Hlien sa po ovu dost rýchlo mení. Samoska každý sme iní. Držím palce nech nedôjde ms vobec 😁
@cindy11 tych 13 14 som mala pred rokom od marca do juna potom som nemerala do septembra/oktobra vtedy som mala 17 a ostatne mesiace doteraz tych 15-16 dni. Skusila som inak zo zvedavosti na womenzone nahodit teploty a tiez mi vyznacil ovu na 13 dc. Ale tak uz som si v ff rucne nastavila 12dc
@cindy11Ďakujem 🙂Uvidíme v nedeľu z ranného či bude už zreteľná 2há čiarka a bt hore 🙂
@hope40 Jasné to všetky len rátajú na 28dc ak rozumieš čo píšem že by si mala ovulku na 14dc preto ak máš 26dc cykly podľa 12dc ovulky tak odrátaš 2dni z termínu ke´dže máš cyklus o dva dni kratšie luteálky sú 14 dní od ovulky.
@katesocka urobila som len tak z prdely .lebo mi mätie hlavu to že dom spinila a zrazu nič..tak niečo nieje Okey..brala som duphaston do nedele a preto som vedela že má má prísť .ale neprišla len to spinenie .volala som dr a tá mi kázala urobiť test. Keď som jej teraz volala povedala mi že to môže byť hormonálny pokles a to spinenie z uhniezdovania..
@maca000 Vau gratulujem super 🙂 Nech tmavene a drobátko rastie.
@alilka Áno to špinenie môže byť z uhniezďovania mala somt o i ja do 3 dní pri prvom a nato 10 dní som mala koľajničky na teste po Duphastone. 🙂 A pokles môže byť z uhniezďovania a z toho hnedého výtoku.Neboj už bude len stúpať 🙂 A ak nie tak nemeraj bt ale o 2-3 dni testni či silnejú koľajničky.Držím palčeky 🙂

@katesocka ano. 🙂 mozes rucne cez override opravit.