icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

0507
1. mar 2018

@kristina6014 vidim 🙂

lucuska85
1. mar 2018

Ahojte 😊 v pondelok rano o7mej som bola na folikulometrii a folik mal 22,3mm, predpovedana ovu mala byt pondelok,utorok. Rano o 7;45prisli krcka trvali cely den. V stredu som bola este raz na folikulometrii a ovu bola potvrdena,,folik praskol ale neviem ci v pondelok alebo v utorok. Dnes som ale spozorovala veľa vajecneho bielkoveho vytoku. Je to dobre znamenie? Teoreticky som medzi 2-4dpo. Dakujem vam

katesocka
1. mar 2018

@kristina6014 kolko dpo si? verim v to ze o 2 dni bude druha ciarka pekne vidiet. Drzim palce

kristina6014
1. mar 2018

@katesocka ahoj 11dpo som 🙂

katesocka
1. mar 2018

@kristina6014 No tak o dva dni čakám test s pekne viditeľnou druhou čiarkou 🙂

cindy11
1. mar 2018

Dievčatá veľmi vam všetkým silno držím palce aj na nohách aj na rukách! ✊🏻✊🏻❤️❤️ Nech testy silnejú a babenka su zdravé!

alison11
1. mar 2018

@lucuska85 Áno ten výtok je ok 🙂 Držím palčeky aby sa silno uhniezdilo a rástlo 🙂 A namiesto ms testík z // prajem.

alison11
1. mar 2018

@kristina6014 Držím palčeky aby za 2-3 dni bola zreteľná druhá čiarka ja čakám na nedeľu z ranného 🙂

kristina6014
1. mar 2018

@alison11
@katesocka Budem na vás myslieť a netrpezlivo čakať či to vyšlo 🙂 aj keď už teraz mám akési divne tlaky v podbrušku 🙂

alilka
2. mar 2018

Aaach baby. Začala som krvácať .😭😭 Ja nechápem prečo práve ja nedokážem donosit dieťa?..😭😭 bozeeeee už o sedem som prišla a teraz zasa?..😭

dadulik6
2. mar 2018

@alilka 😢😢 to ma velmi mrzii toto by nemal nikto prezivat taketo trapenie 😢😢😢😢😢😢😢

alilka
2. mar 2018

@dadulik6 vieš čo. Ja už ozaj nevládzem..😭😭 a test taký..

dadulik6
2. mar 2018

@alilka to ti verim moja a neskocis k tomu dr? Mozno nebude prava ms😞ja som mala takyto v januari ... tesila som sa 3 dni a prislo krvacanie 😢😢😢😢😢😢😢

alilka
2. mar 2018

@dadulik6 hej jasne idem k dr ..teraz..

dadulik6
2. mar 2018

@alilka silno drzim palce potom daj vediet ✊✊✊

hope40
2. mar 2018

@alilka 😯 poktacujes s dufikom ? Jaaj moja za0jdi za doctorom 😣 💙💚💛💜❤

kristina6014
2. mar 2018

Ahojte tak dnes som klesla :( ms asi už klope na dvere :(

ikonica
2. mar 2018

@kristina6014 a taky krasny grafik to bol ☹

alilka
2. mar 2018

@hope40 áno berem ho znova od včera..už čakám u dr..

hope40
2. mar 2018

@alilka daj vediet co povedal a beries aj folic acid a magnezium ? 💜

katesocka
2. mar 2018

@alilka jooooj toto nie, dufam, ze to bude este ok. Daj veru vediet co povedal doktor. Velmi drzim palce ✊✊✊

katesocka
2. mar 2018

@kristina6014 treba verit, ze este stupne. Drzim palce ✊

ceklis
2. mar 2018

@alilka zlatinko, strasne moc najviac drzim palce. ❤

alilka
2. mar 2018

@hope40 beriem femibion tam je kyselina listovej ešte viac..aj kopec vitamínov som brala.
@katesocka o 2 hodiny budú výsledky krvi..ale to mi aj tak veľa nenapovie ak budú pozitívne .lebo nebudem vedieť či to hcg ide hore ako má..

katesocka
2. mar 2018

@alilka ja sa v tomto vobec nevyznam, vie na taketo doktor nieco dat? A najblizsie na krv by si mohla ist az v pondelok kvoli tomu ci stupa alebo klesa?

hope40
2. mar 2018

@alilka merala si BT dnes rano ? Vitaminy si brala ? To uz neberies ? Ci ako to rozumiem moja ja pokracujem z magnezium b complex a folic acid ale idem si kupit tie pre tehotne v jednom ... myslim na teba 😚❤

alilka
2. mar 2018

@hope40 ja som po nočnej..ešte som nespala čiže bt som ani nemerala..noo veď ten femibion je pre tehule .ja to beriem už vyše mesiaca .ostatné vitamíny ako zinok atď som vysadila..
@katesocka nie to si kúpiš sama v lekárni..áno najbližšie potom v pondelok..

katesocka
2. mar 2018

@alilka ach jaj. Pevne verim ze to bude aj tak ok, musi byt... fakt drzim palce

kristina6014
2. mar 2018

@katesocka ďakujem za povzbudivé slová 🙂

butterfly333
2. mar 2018

@alilka moja chod k Dr ja som tiež pri každom ťahu krvacala aj do 4mesiaca a vy nosila som deti. Moja držím palčeky nech je všetko v poriadku