icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ruzovykvietok
2. mar 2018

Čo si myslíte? Som 14DPO, 35DC a, bolesti uplne ako pred ms

butterfly333
2. mar 2018

@ruzovykvietok že super gratulujem

0507
2. mar 2018

@alilka sladujem Ta tu uz dlhsie, strasne drzim palce aby to tentoraz vyslo 🙂

alilka
2. mar 2018

Ďakujem vám baby..hcg v krvi pozitívne. Tehotná som ..dala mi 3x1 duphaston,nejakú injekciu a v pondelok kontrolný odber..ak nezačnem silno krvácať..ak áno rovno na pohotovost..

hope40
2. mar 2018

@alilka tak to mi odlahlo dufam ze spinenie prestane dufik by ti mal pomoct ... myslim na teba 💖 hlavne pokoj nohy hore rybaci olej (😊to moja mama co prve povedala ) 😚

katesocka
2. mar 2018

@alilka vazne som rada. Odpocivaj, v pondelok bude urcite hcg vyssie. Takisto na teba myslim ❤

dadulik6
2. mar 2018

@alilka drzim palceky nech vsetko dobre dopadne ✊😊

cindy11
2. mar 2018

@alilka verím ze všetko bude v poriadku ✊🏻✊🏻

alilka
2. mar 2018

@hope40 ale čosi..stále je krv ..nie ako predtým ale je. Porucene bohu..budem oddychovať..
@katesocka
@dadulik6
@cindy11 ďakujem baby 😉

katusikkk
2. mar 2018

@alilka
Drz sa moja.Tentokrat to musi vyjst 😘🙏

alison11
2. mar 2018

@alilka Ahoj,je mi ľúto,že krvácaš,mne zas bt klesla aj dnes mám už bolesti ako na ms tak možno mi aj dorzaí do nedele,takže nakoniec budem mať predca len 32dc. A pritom ma po stranách bodá občas ako v tehu ,ja už nič nechápem,tak uvidím,či nestúpne ráno ešte,ale už si veľk nádeje ani nedávam,a tebe držím palce aby si bola naozaj tehu a udržalo sa.Poznala som ejdnu kočku ktorá takmer celé tehu preležala vyloženými nohami kvôli krvácaniu a donosila ba čaká už 3tie a pri tom nič 🙂 A to už má 43rokov.

alison11
2. mar 2018

@ruzovykvietok Gratulujem a bolesti v tehotenstve sú normálne keďže sa rozťahuje amternica a naťahujú sa úpony čo držia maternicu 🙂Daj si magnézium,môžeš aj 3x denne
@alilka A nedali ťa na pn-ku ako rizikovú?Ja som pri prvom tak bola na pn od začiatku do konca 🙂
To je asi to hendasté nie čistá krv,z uhniezďovania 🙂Držkaj sa

sticker
alilka
2. mar 2018

@alison11 na PN určite pôjdem keď bude tehu zdravé .tam nieje o čom 😁

alison11
2. mar 2018

@alilka Držím palčeky aby všetko bolo ok,u mňa ten hnedastý silný výtok trval max. 3 dni ale v čase keď mala ms dôjsť tak som ešte aj tampóny používala až potom o týždeň som spravila test a boli riadne čiarky lebo celý týždeň som často cikala a kolgyňa keď videla ako si šúcham bradavky z pulovrom hrozne ma svrbeli akoby som mala vlas v podprsenke a nič som tam nemala tak som sa jej sťažovala a ona hneď ty si tehotná,ja jej nato ale netáraj,roky sa nám nedarí a ona,že ona tka bola pri všetkých troch synoch z bradavkami tak som jej vravela,že testy biele a ona skús už nebudú,nuž a naozaj 😀.Takže nezúfaj,pokiaľ to bude len hnedasté to je ok to prejde za pár dní a ak máš aj krv čo môže byť trošku bez kusov tak je to tiež ok.Držím palce aby do pondeloka nešlo nič a hcg aby bolo vyššie 🙂

alilka
2. mar 2018

@alison11 už krvácam..bordová krv zo zrazeninami.

katusikkk
2. mar 2018

@alilka 😥Sa asi neda nic povedat.
😞

alison11
2. mar 2018

@alilka Tak chod na pohotovosť,moja ako Ti lekár povedal.
Mňa bodá do vaječníka či čoho...

alilka
2. mar 2018

@alison11 áno pôjdem..čakám na môjho chlapa a ideme .určite na mňa budú kukať ako na posahana no čo už..kašlem ich..

alison11
2. mar 2018

@alilka Povedz im že Ti to gyn. povedal,keďže už máš hcg vyšetrené a už si nie raz potratila.

alilka
2. mar 2018

@alison11 veď už som bola..boli milí..ale nič dokopy. Znova mi pichli injekciu a v pondelok na krv..že môžem byť tehotná raj 2tyzdne ..no to presne sedí .tak len čakať.

alilka
3. mar 2018

Dobré ránko..testy včera ráno a dnes ráno..krvácam stále..😭😭

ikonica
3. mar 2018

ja dnes takto... milostiva asi dojde skor.... aj ked sa na to este necitim..

dadulik6
3. mar 2018

Uz tomu fakt prestavam rozumiet 😞 co moze znamenat taky pokles? Moze to byt anovulak alebo zeby ms prisla tak skoro po ovu? Ach nechaapem

ikonica
3. mar 2018

@dadulik6 moze to byt aj implantacny pokles ;)

dadulik6
3. mar 2018

@ikonica myslis? No uvidim ci zajtra stupne moc tomu neverim ved sme sa skoro nesnazili 🤔 lebo na mrchu sa necitim podbrusko ma len tak jemne pobolieva uz od ovu ale vobec necitim prsia a to ma zvyknu bolet 5 dni pred ms a den pred ms mi ide hlavu rozdrapit a teraz nic ... necham sa prekvapit nech uz je nedela rano 😂

alison11
3. mar 2018

@alilka Tak len veľa oddychuj,čo najviac lež z vyloženými nohami.
Mne právže testy už ani ducha neukazujú tak neviem,či tie z pred 2 dní zle ukázali,bt mi zas stúpla,tak už mi nič asi neostáva len dočkať sa ms v stredu alebo //.

ikonica
3. mar 2018

@dadulik6 drzim palce... kym sa nerozbehne mrcha je stale badej... aj ja som klesla a tiez a este necitim na mrchu... tak uvidime, co prinesu najblizsie dni....

alison11
3. mar 2018

@ikonica Ahoj pozri môj graf,aj ja som mala včera pokles a dnes sa vyšvihlo hore,môže aj u teba 🙂
@ikonica Okolo 5-6 dpo bývy implantačný pokles.🙂Neboj zajtra stúpne 🙂

ikonica
3. mar 2018

@alison11 testovala si asi moc skoro... skus zajtra, mozno tam nieco bude.... vcerajsia teplota mohla byt implantacna....

ikonica
3. mar 2018

@alison11 hej viem... len ja dostavam niekedy mrchu aj na 24dc...uvidime ci pojde hore 😉