Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@ruzovykvietok že super gratulujem
Ďakujem vám baby..hcg v krvi pozitívne. Tehotná som ..dala mi 3x1 duphaston,nejakú injekciu a v pondelok kontrolný odber..ak nezačnem silno krvácať..ak áno rovno na pohotovost..
@alilka Ahoj,je mi ľúto,že krvácaš,mne zas bt klesla aj dnes mám už bolesti ako na ms tak možno mi aj dorzaí do nedele,takže nakoniec budem mať predca len 32dc. A pritom ma po stranách bodá občas ako v tehu ,ja už nič nechápem,tak uvidím,či nestúpne ráno ešte,ale už si veľk nádeje ani nedávam,a tebe držím palce aby si bola naozaj tehu a udržalo sa.Poznala som ejdnu kočku ktorá takmer celé tehu preležala vyloženými nohami kvôli krvácaniu a donosila ba čaká už 3tie a pri tom nič 🙂 A to už má 43rokov.
@ruzovykvietok Gratulujem a bolesti v tehotenstve sú normálne keďže sa rozťahuje amternica a naťahujú sa úpony čo držia maternicu 🙂Daj si magnézium,môžeš aj 3x denne
@alilka A nedali ťa na pn-ku ako rizikovú?Ja som pri prvom tak bola na pn od začiatku do konca 🙂
To je asi to hendasté nie čistá krv,z uhniezďovania 🙂Držkaj sa

@alilka Držím palčeky aby všetko bolo ok,u mňa ten hnedastý silný výtok trval max. 3 dni ale v čase keď mala ms dôjsť tak som ešte aj tampóny používala až potom o týždeň som spravila test a boli riadne čiarky lebo celý týždeň som často cikala a kolgyňa keď videla ako si šúcham bradavky z pulovrom hrozne ma svrbeli akoby som mala vlas v podprsenke a nič som tam nemala tak som sa jej sťažovala a ona hneď ty si tehotná,ja jej nato ale netáraj,roky sa nám nedarí a ona,že ona tka bola pri všetkých troch synoch z bradavkami tak som jej vravela,že testy biele a ona skús už nebudú,nuž a naozaj 😀.Takže nezúfaj,pokiaľ to bude len hnedasté to je ok to prejde za pár dní a ak máš aj krv čo môže byť trošku bez kusov tak je to tiež ok.Držím palce aby do pondeloka nešlo nič a hcg aby bolo vyššie 🙂
@ikonica myslis? No uvidim ci zajtra stupne moc tomu neverim ved sme sa skoro nesnazili 🤔 lebo na mrchu sa necitim podbrusko ma len tak jemne pobolieva uz od ovu ale vobec necitim prsia a to ma zvyknu bolet 5 dni pred ms a den pred ms mi ide hlavu rozdrapit a teraz nic ... necham sa prekvapit nech uz je nedela rano 😂

Čo si myslíte? Som 14DPO, 35DC a, bolesti uplne ako pred ms