icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

rula
3. mar 2018

tak aj ja mam dnes pokles, ktory som nikdy nemala v tejto faze....hmmmm

alison11
3. mar 2018

@ikonica Dnes som testovala takže počkám radšej už do stredy ak by mali byť // tak by už mali byť riadne rozoznateľné v stredu.

alison11
3. mar 2018

@rula Ja som tiež včera mala na 8-9dpo čo som tiež nemávala.Neboj zajtra Ti stúpne aj mne dnes stúpla.

alison11
3. mar 2018

@ikonica Držím palce aby išla hore a ms nedošla 🙂

ikonica
3. mar 2018

@alison11 napodobne ;) dakujem

dadulik6
3. mar 2018

@ikonica no tak nam teda drzim palcee ✊✊ 🤗

ikonica
3. mar 2018

@alison11
@dadulik6 tak dievcata uvidime co pride v najblizsich dnoch.. mrcha by si mohla dat par mesiacov pauzu... dufam ze to tento mesiac vyjde aspon jednej z nas ;)

alison11
3. mar 2018

@ikonica Vyjde neboj všetkým trom,juj vás nebodá v okolí vaječníkov,mňa akoby ihlou bodali z vnútra.Dúfam,že je to z uhniezďovania ináč si to neviem vysvetliť.

09lucia05
3. mar 2018

Ahojte,chcem sa opytat (viem,ze je to velmi individualne ale aj tak...)
Aka je najnizsia mozna BT v pripade tehotenstva?
Dakujem

ikonica
3. mar 2018

@alison11 tento mesiac je iny, lebo beriem mastodynon na znizenie prolaktinu... obcas citim podbrusko aj akoby cela posva ma bolela... chora nie som.... uz sa snazim ignorovat vselijake priznaky, lebo podla nich som kazdy mesiac bola tehotna a nakoniec nic z toho ;)

hope40
3. mar 2018

@09lucia05 ked mas celkovo cely cyklus nizsie BT aj z vyditelnym ovulacnym poklesom tak v pripade tehu by sa mala BT drzat okolo 36.90 37.00 😊

alison11
3. mar 2018

@09lucia05 36,90 u mňa to tak bolo v predošlom tehotenstve pri druhom synovi.
@ikonica Veď práve asi si budem aj ja len bt merať a testovať len vprípade že bt bude viacero dní hore.

dadulik6
3. mar 2018

@ikonica
@alison11 dufam ze vyjde baby to by bolo nieco skvele po minulomesacnom sklamani.. mna boli skor cele podbrusko ale na ms to je velmi skoro po ovu drzim nam palce baby ✊a neviete kedy sa da podla ovu testu zistit tehotenstvo? Kolko dpo?

ikonica
3. mar 2018

@alison11
@dadulik6 kdesi v anazilkach bol grafik... babenka uz po dvoch dnoch od poklesu nasla ducha, tak snad.... v mojom prvom tehu som si nasla ducha na 24 dc co je dnes :D ale vtedy bola ovula skor...

dadulik6
3. mar 2018

@ikonica a teraz budes kedy testovat?
@alison11 ty si neskusala ci stmavla ciarka? 😊✊

rula
3. mar 2018

@alison11 asi ano, zajtra stupne, ale ako vidis, moc sme sa nesnazili, takze musel by sa stat zazrak, aby to vyslo

katusikkk
3. mar 2018

@rula mne to pride,ze si ovu nemala.

ikonica
3. mar 2018

@dadulik6 ja uz som aj testovala... kupila som lacne testy na ebayi...po minule mesiace som razila teoriu nekupim test, neurobim test, neminam zbytocne... ale po novych zisteniach diagnoz, by som mala co najskor po zisteni tehu naklusat na hematologiu a reproimunologiu pre liecbu... tak budem testovat aj skor a bez vycitiek....

rula
3. mar 2018

@katusikkk ja neviem, je to mozne, ani hlien som este nemala, je to cudny cyklus

julianka007
3. mar 2018

Ahojte dievčatá... Tak ja som jasná... Aj keď mám ešte na dva dni duphaston, tak na MS si asi ešte počkám... Ale cítim od včera hrozne pichanie vo vaječníku na ktorom mi dr. povedal, že mám 16mm folikul.

09lucia05
3. mar 2018

@alison11

Takyto nam graf BT od poslednej MS..... dnes rano som zacala trochu krvacat

alison11
3. mar 2018

@dadulik6 Ja neviem koľko dpo by ovu test ukázal mne 7dpo pred včerom bol ovu test takmer pozitívny a dnes je slabší :-/ tak neviem.Ja už testovať budem len ak by ešte zo 2 dni bolo 36,90 prípadne viac,ináč len ak nepríde v stredu.
@julianka007 A nie je možné aby si teraz mala ovulu kedy Ti nameral 16mm folík?Mne pri prvom bola ovula ku koncu brania duphíka okolo 25dc 🙂

alison11
3. mar 2018

@09lucia05 Uf,tak už mám 1dc :-/ neboj tá ďalšia ms už snáď nedorazí.

kristina6014
3. mar 2018

Tak toto myslím už vypada na MS :( 😥

katesocka
3. mar 2018

Tak ja dnes takto, 11 dpo, menzes (ne)cakam az v piatok.

alison11
3. mar 2018

@kristina6014 A testy si neskúsila?Ináč to vyzeralo tak nádejne,máš aj bolesti? Snáď ešte zajtra stúpne.
@katesocka Vau už si testla? U teba to jasne vyzerá na // 🙂

katesocka
3. mar 2018

@alison11 netestla, v takomto case (medzi 9-11 dpo) mam casto taketo teploty, takze moc sa na to nespolieham. Toto je napr. graf z minuleho cyklu, tiez sa teploty drzali.

kristina6014
3. mar 2018

@alison11 o tom už pochybujem :( hlásim 1.DC :(

09lucia05
3. mar 2018

@alison11
Tak dufam ze to dnesne slabe krvacanie sa nepusti do MS(aj ked mam taky pocit ze hej 😔)

kristina6014
3. mar 2018

@alison11 test soma malavyzerat takýto takže nič z toho :(