icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ikonica
6. mar 2018

@alison11 nolen tebe sa teplota drzi... a mne uz klesla po druhy raz.....

alilka
6. mar 2018

@ikonica áno ja som v deň kedy mi už test ukázal mala bt v poovulacnych uz..a 11dpo som na teste nemala nič ..potom som testla z nutnosti 13dpo večer a niečo sa mi Marilo..a až 14dpo na obed bola tá prvá viditeľna..

alison11
6. mar 2018

@ikonica Tak držím palce aby Ti zajtra stúpla ja som po pravde ani neverila,že mi stúpne dnes ráno.Nemysli tak kŕčovito nato a snáď aj u teba nastane zázrak.Ver tomu,a ak nie teraz tak v tom druhom cykle a ty budeš mať Vianočný darček 🙂

ikonica
6. mar 2018

no neviem baby viera ma akosi opusta...a ja sprostaaaaaa.., som si kupila maxa (ktoremu neverim) lebo mam 'malo' testov doma a teraz tu na neho zmurim a yypalujem cierku ocami ale mam asi pokazeny ocny laser....

sticker
dadulik6
6. mar 2018

@ikonica moja zlata nezufaj pokial ms nepride nemas dovod zajtra urcite stupnes a vsetko bude dobre uvidis drzim palceky.... mna uz tak zvlastne ako keby palilo podbrusko tak mozno aj skor dostanem ako cez vikend 😞

ikonica
6. mar 2018

dakujem baby za podporu.... dnes som mala blby den v praci, tak vsetko vidim cierno...tak uvidime, co prinesie zajtrajsie rano ;)

dadulik6
6. mar 2018

@ikonica 😉 aj ja sa uz tesim na pipanie teplomera 😂😂

ikonica
6. mar 2018

@dadulik6 noja som dnes uz dvakrat pipala pred hodkou a nevypada to moc dobre...vcera som bola nad 37 dnes uz pod.... tak uvidime... drzim palce....

dadulik6
6. mar 2018

@ikonica ja si meriam len rano ..ved pocas dna sa nema merat

ikonica
6. mar 2018

@dadulik6 viem... ale vcera som sa citia divne, tak som zmerala aj vecer a potesila som sa vyssej teplote... este moze byt ze ta nizsia teplota dnesna ranna bola dosedkom velmi zleho spanku...uz som len cakala kedy budik zazvoni nech mozem merat.... este o pol 2 som bola hore a potom sa este niekolkokrat zobudila..

dadulik6
6. mar 2018

@ikonica no tak to ju mohlo ovplivnit veru tak dufam ze zajtra stupnes 😉 a dobre sa vyspis

ikonica
6. mar 2018

@dadulik6 no snad... uz som na prasky z kolegyne tak neviem ci zaspim....

katesocka
6. mar 2018

Ani neviem ci sa mi rano oplati merat bazalnu teplotu. Prabe som si merala tu "normalnu" telesnu a mam 37,4. Vcera som ju mala 37 a rano bt 37,3. Mozno mi rano vybuchme teplomer pri merani 😂😂😂

ikonica
6. mar 2018

@katesocka a mozno bude aj druha ciarocka 🙂

dadulik6
6. mar 2018

@ikonica tak to poznam ja som mala tiez uchvatnu kolegynu chvala bohu dostala vypoved a mne sa zacalo chciet chodit do prace a aj sa tam tesit

katesocka
6. mar 2018

@ikonica uz nemam doma test, takze to zistim najskor len ak v piatok nepride ms 😃

ikonica
6. mar 2018

@dadulik6 len tato je pribuzna riaditela, cize asi tak lahko nepoleti...

ikonica
6. mar 2018

@katesocka no ked dokazes tolko cakat... 🙂

katesocka
6. mar 2018

@ikonica no už nie som optimista, dnes 14 dpo biely test, už si myslím, že testovanie by bolo zbytočné

ikonica
6. mar 2018

@katesocka tak pockaj do toho piatku... snad ti to raz dva zbehne ;)

katesocka
6. mar 2018

@ikonica Ale myslím že rýchlo... Aj keď nebola by som proti, keby prišla aj skôr, toto čakanie nenávidím.

dadulik6
7. mar 2018

Zatial idem hore som zvedava kedy klesnem 😞

ikonica
7. mar 2018

@dadulik6 jeeeej kraaasne ;)

ikonica
7. mar 2018

tak a u mna je uz vsetko jasne ;)

dadulik6
7. mar 2018

@ikonica no len dokedy... hned ako som vstala ma zacala hlava bolet dufam ze s pocasia lebo pred ms ma zvykne ale to az tak navecer tak uvidim este mam cca 4 dni cas 😂 a ty moja ako?

dadulik6
7. mar 2018

@ikonica jooj to ma mrziii ale este neprisla nie?

ikonica
7. mar 2018

@dadulik6 no uz sa pomalicky ohlasuje... zatial len malinko ruzovy vytok... le uz nie je o com 🙂 tak nebude skorpionik.... ale mozno strelec.... tomu by som sa viac potesila ;)

kufea
7. mar 2018

Už mi vyznačilo. Nie som si istá, či správne. Pozitivny ovu test bol v nedeľu večer cca o 19. A na druhý deň ráno o ôsmej. V pondelok večer už bol negatívny.

dadulik6
7. mar 2018

@ikonica tak drzim palce v dalsom cykle 😉

arthemiis
7. mar 2018

Baby sú medzi vami take čo robia na zmeny? Ako riešite meranie BT po nočnej?