icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ludka0611
7. mar 2018

http://fertilityfriend.com/home/6e03be/
Ahojte dievčatá,som tu nová. Snažíme sa o bábo ale nedarí sa nám keďže mám gynekologické problémy.... Začala som si merať BT ale nie od začiatku cyklu a užívať Inofolic. Nezdá sa vám , že tie moje teploty sú veľmi nízke? Je to môj prvý graf tak sa v tom veľmi nevyznám.... 🙂

katesocka
7. mar 2018

Teplomer nevybuchol 😂 teplota rovnaka ako vcera, chora som stale. Tusim ani nebudem cakat pokles pred menzesom.

ludka0611
7. mar 2018
cindy11
7. mar 2018

@dadulik6 bodaj by tak bolo ale cítim sa čisto na MS

cindy11
7. mar 2018

@ludka0611 veľmi záleží kde merias ale u každého je to ine. Ak merias dole tak su nízke co moze byt problem štítnej žľazy.

jaruskatt
7. mar 2018

@0507 dobre 😊 dnes som zacala 9.tt

ludka0611
7. mar 2018

@cindy11 ďakujem za odpoveď, áno meriam dole, hneď som si o tom čo to prečítala a naozaj mám príznaky zníženej štítnej žľazy,vidím to na doktora .... :( Myslíš , že to mám hneď začať riešiť alebo počkať na ďalší cyklus pre porovnanie....? Som totiž v UK a tu je s doktormi a vyšetreniami trochu ťažšie....

0507
7. mar 2018

@jaruskatt tak to gratulujem a dufam, ze Ta budem nasledovat 🙂

dadulik6
7. mar 2018

Baby prave som kukla na vcerajsi test robeny poobede foto som upravila vidite tam toho ducha ci si to namyslam

martinade
7. mar 2018

@dadulik6 mne sa zdá že tam vidím niečo 🙂

0507
7. mar 2018

@dadulik6 aj mne sa tam nieco mari 🙂

lucuska85
7. mar 2018

Dnes mam taku tupu bolest v brusku,ako pri silnej ms, ked maternica pracuje...a vzdy citim vlhko a potrebu cikat. Dufam ze je to znamenie 😍 dnes 8dpo.. Este ma cakaju 4dni NEocakavania..🙏

dadulik6
7. mar 2018

@0507
@martinade tak asi nic teraz som robila znova a biely dnes som 10dpo tak si este pockam

alison11
7. mar 2018

@jaruskatt Tak ok,ja že už nebude viac hore bt.
@ceklis Gynex som aj tu v bazári našla stojí vyše 20eu.
@dadulik6 Ďakujem 🙂
@ikonica Tak som už zvedavá na tvoje testíkovanie a držím palce.

alison11
7. mar 2018

@dadulik6 Aj mne sa marí skús o 2-3 dni 🙂

alison11
7. mar 2018

@lucuska85 No to si už tehulka 🙂 Držím päste aby Ti testíky ukázali krásne //,podľa bt je to tam a aj tá tupá bolesť u mňa je stále a aj potreba na malú 😀,

lucuska85
7. mar 2018

@alison11 nechcem sa na to velmi upierat ale pevne verim,ze je to tam. Takto 37zvyknem mavat teplotu, tak pockam ci sa bude drzat, nech zbytocne netestujem ale juj keby to vyslo 😍

dadulik6
7. mar 2018

@alison11 sobota z ranneho to istiii len ma zmiatol ze dneska bol biely hmm tak uvidiime

alison11
7. mar 2018

@lucuska85 Držím palčeky neboj bude to tam 🙂
@dadulik6 Tak mala som to aj ja min. týždeň dušík vo štvrtok a v sobotu biely a v pondelok už silnejšie a dnes tiež silnelo oproti pondelku.Ja mámt eraz dilemu,jedna mi poradila kým nemám zmluvu nemám ísť ku gyn. aby ma kvôli tomu nevzali.Tak musím si počkať ku koncu apríla :-/ pokiaľ všetko bude ok,tak by som ani nemusela hneď ísť len keď si vezmem,že nebudem mrňavé dovtedy vidieť ☹ a zas to asi bude akoby som stratila prvé mesiace.Fakt neviem čo robiť,podľa vás dalo by sa tak ísť ku gyn. že by sa to nedozvedeli? Či ako by sa to v práci mohli dozvedieť pokiaľ nemusím ani papier dávať do konca marca nikde.Predca len od 1.4. budem mať zmluvu.

katusikkk
7. mar 2018

Kocenky dnes som dostala do bruska male 5 dnove embryjko.Dufam,ze o chvilu vam hodim vitazny graf 🙆🙏

alison11
7. mar 2018

@katusikkk Držím moc palčeky oddychuj 🙂

dadulik6
7. mar 2018

@alison11 faaakt? Tak som zvedava teda na sobotu teraz to bude velmi tazke vydrzat dovtedy.. ale uz ma zacala aj hlava boliet ta ma boli pred ms takze mozno pride aj skorej a rozlusti to.. ale zase ma prsia nebolia a te ma bolievaju uz par dni pred ms tak neviem jedine co citim je bolest podbruska.... ved jasne pokial nebudes mat nejaky problem netreba ist lebo ved sa ide skorej len ta vystresuju ked este nebudu vidiet srdiecko cize ma to svoje plus ist neskorsie😊

butterfly333
7. mar 2018

@katusikkk držím palce

dadulik6
7. mar 2018

@katusikkk drziiim palceky💗💗💗

dadulik6
7. mar 2018

@alison11 ale myslim si ze nemaju z kade vediet keby si isla k doktorovi a potvrdi ti tehotenstvo ved nebudu obvolavat tvojich doktorov a pytat sa na tvoj zdravotny stav ...alebo musis podstupit nejaku prehliadku pred nastupom do prace?

alison11
7. mar 2018

@dadulik6 Veru má aj plus ináč mne na začiatku som mala po večeroch upchatý nos a hlava ma pobolieva ak je teplo v nútri a aj dusno a to ma hlava bolievala aj pri ms prvý deň :-/.Vieš ja mám stres aj z tej nevedomosti... potrebovala by som odych 🙂 Ja od začiatku mám zas hnačky vieš mám syndrómdráždivého čreva a to mávam väčšinou rped ms a počas prvé dni a potom nič alebo ma zapäkáva a teraz už pomaly vyše týždňa aj 2-3x za deň.Nie že by mi to vadilo,len ak ma chystajú kŕčte v črevá z toho keď mi treba je mi z toho na nič a lieky by som brať zrejme nemala na to a na kontrolu na gastro mám ísť až v júni a zrejme by mi vedela aj gyn. povedať,či môžem občas alebo nie.Nuž mi je všeliako.Budúci týždeň v piaotk mám ísť tú zmluvu podpísať a pred Veľkou Nocou zaniesť na úrad,a socialne a do Dôvery,tak veľmi dúfam,že mi nebude bývať zle aby som zvládla 1-2 mesiace v práci.
@dadulik6 No Vidíš to ani ja neviem či treba nejaká prehliadka to sa dozviem 16.3. na pohovore zrejme.Ale asi nie v septembri enpotrebovali nič povedali že od pondelka nastupujem a hotovo,nuž vtedy mi deti ochoreli a potom som dala odklad synovi do škôlky na apríl.Nuž ale zas som aj rozmýšľala že keby idem na gyn. tak by som potvrdenku pítala od obvodnej miesot gyn. aby nemali podozrenie,sná´d by sa to tak aj dalo.

dadulik6
7. mar 2018

@alison11 ved uvidis aj dr by ti povedal alebo sa telefonicky u neho informuj povedz v akej si situacii z robotou a ci sa to ma zamestnavatel ako dozvediet

majkaaa318
7. mar 2018

@ludka0611 aj ja mávam take nízke ale iba pred ovulkou...potom mi to vyskočí vyššie

ikonica
7. mar 2018

@katusikkk oooochhhh silno drzim palceky nech sa ujme minipidi babenko

sticker
alison11
7. mar 2018

@dadulik6 Ja rozmýšľam,že risknem A zájdem 22.3. To už zmluvu budem mať,len pracovať začnem od 2.4. z platnosťou zmluvy od 1.4.Tak sa spítam,u neho.A aj sa spítam,že či by sa dalo,že by ma potom dal na pn-ku keď odrobím 1-2 mesiace.