icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

alilka
7. mar 2018

Baby robila som dnes pepino test ráno .z ranného mocu..pobúrená som hrozne. Za 3 dní žiadna zmena..moje šťastie vystriedala panika,strach,plač..des no..o 3 hodinky som urobila dobre ste dr Max a tam také palice .😍😍 Nakoniec som pre vlastný pokoj išla ako sanoplatca na hcg,ktoré mi z pondelka stúplo zo 140 na 324..😍😍 čiže tie pepino testy des..mali by to prestať predávať..!! Takto stresovať tehule..😁

ludka0611
7. mar 2018

@majkaaa318 veď práve,malo by to vyskočiť a to už čakám menštruáciu ..... tak ja neviem v čom by mohol byť problém .....

ikonica
7. mar 2018

@alison11 aj mna prehana pri ms... len som netusila ze sa to dava pod kolonku syndrom drazdiveho creva... prehnalo ma vcera i dnes.. mrchana sa spustila naplno...

ikonica
7. mar 2018

@alilka kraaaasne

sticker
alison11
7. mar 2018

@ikonica Nie to nie je syndróm dráždivého čreva u mňa sa to zistilo keď som denne chodila 5x z tekutou stolicou doslova tiekla zomňa a schudla som na kosť a kožu, a lieky mi to zmenili na normál časom zapekalo a potom pri ms sa mi objavovali tie kŕče v bruchu znova a tie hnačky a lekár mi to vysvetlil,tak že sa to umňa strieda a že je to syndróm dráždivého čreva mne to kolonoskopiou zistili.Neprajem to nikomu 2x som bola na tom vyšetrení v októbri min. rok som bola druhý krát lebo ma hrozne zapekalo a nevládala som sa vyprázdniť ☹.Vtedy mi rpeháňadlo rpedpísal,nebolo mi zneho dobre tak som začala znovu Hlivu iustricovú z probiotikami a z c vitamínom brať to mi pomohlo.Nuž teraz to mám zas,ja som to totiž mala aj pri oboch synoch,že mi bolo treba pravidelne ráno a večer,lepšie ako zápcha.Moja susedka sa počas tehu potrápila pri oboch tehtoenstvách zo zápchou.

alison11
7. mar 2018

@alilka Jej krásne 🙂 A aj to hcg super ,škoda,že ten môj gyn. enberie krv len skontroluje či je embryjo na správnom mieste čiže v maternici a povie o týždeň na krv a potom o mesiac na kontrolu.Neviem sa rozhodnúť kedy mám ísť a či neísť kvôli práci.Asi zajtra fakt zavolám ak nájdem číslo na sestričku u gyn.

dadulik6
7. mar 2018

@alison11 no to by bllo celkom fajn riesenie aspon teda neprides o te zaciatky na ultrazvuku 😊💗

alison11
7. mar 2018

@dadulik6 No dúfam,že na ďalšie vyšetrenie by mi bolo treba až koncom apríla ísť prípadne začiatkom mája a to by som už aj na pn-ke mohla snád už byť.

alilka
7. mar 2018

@alison11 ale ja som dnes išla ako sanoplatca to môžeš aj ty..moja gynda ani nevie že som bola..

cindy11
7. mar 2018

@ludka0611 ak chceš počkaj a porovnaj si aspoň dva cykly. Najlepšie ist k dr na Slovensku ak by si šla domov v blízkej budúcnosti 😊 viem ze v Uk je to trosku na hlavu 🤔

dadulik6
7. mar 2018

@alison11 nech ti to dopadne podla tvojich predstav silno drzim palce ✊💗

butterfly333
7. mar 2018

@alilka nádherné

sticker
ikonica
7. mar 2018

@ceklis tieto akcie asi len na nete funguju... ja vyskusam ten gynex spolu s vitexom a jasne ze som zobrala aj testu sak ich mam malo doma :D ale tazko sa zhanaju mamatesty...

ludka0611
7. mar 2018

@cindy11 no to by bolo najlepšie riešenie ale bohužiaľ teraz sa nechystám.... tak ešte počkám a uvidíme.... 🙂

alison11
7. mar 2018

@alilka Ako čo samoplatca? U môjho krv berú pozdejšie a aj to sestra môže len na súhlas lekára ako aj výtery,som raz chcela a povedala, sestrička že ak lekár napísal do karty že má vziať tak vezme ak nie musím počkať na lekára.
@dadulik6 Ďakujem ja som sa rozhodla pôjdem 22.3. pred veľkou Nocou pre istotu a potom by som mala ísť o mesiac asi tak si zájdem k obvodnej a dohodnem sa nech mi dá potvrdenku že som u nej bola a tak pojdem k ženskému aby majstrová nemala od gyn. potvrdenku ale od obvodnej tak by im to nemalo dôjsť ešte 🙂,A teraz i tka nikam nepotrebujem potvrdenie tka by som vpohodke mala ísť 🙂

dadulik6
7. mar 2018

@alison11 ved hadam ti obvodna da ja mam taku trubku ze mne by nedala musela by som sa vyhovorit ze sa necitim dobre aby ma normalne osetrila inak by mi nedala potvrdenie 😁

alilka
7. mar 2018

@alison11 normálne..5€ som platila u obvodnéj za odobrarie krvi a 6.60€ v labaku za vyhotovenie výsledkov..tam si to môžeš zaplatiť kedy chces ty nie kedy to určí lekár či sestra..keďže toto nejde cez poisťovňu lebo si to zaplatíš sama..

cindy11
7. mar 2018

@alison11 krv ti vezmú aj v labakoch a výsledky máš do dvoch hodín, ja som platila 7€, na nete maju všetky labaky svoj cenník aj co si chceš dať vyšetriť, nemusíš cakat na lekára

dadulik6
8. mar 2018

Dnes kusok dole 🤔 tak uvidiime co to prinesie

0507
8. mar 2018

U mna takto

0507
8. mar 2018

@dadulik6 netestovala si?

alison11
8. mar 2018

@cindy11 A okrem hcg Ti čo zisťovali z tých 7eu?

alison11
8. mar 2018

@cindy11 Ďakujem nuž ja len pohlavie si chcem dať vyšetriť ale to asi potrebujem byť okolo 13tt či?

alison11
8. mar 2018

Ja dnes takto bt 36,99 testy pozitívne ale nie úplne rovnaké ešte.Ráno my býva dosť na nič ani chuť jesť nemám tak som si aspoň čistý rožok dala,lebo od hladu sa mi aj hlava krúti :-/.

alison11
8. mar 2018

Ku grafu mi už dnešnú bt nepridáva ☹ už mi tam vyhadzuje 37deň tehotenstva

alilka
8. mar 2018

@alison11 a prco ešte meras?už si tehula šup s teplomerom do šuflíka a nezaťažuj sa už teplotou 😉

alison11
8. mar 2018

@alilka Oki Ďakujem za radu asi fakt to urobím alebo ešte lepšie predám ho najskôr dezinfikujem.
Tak ak by tu ešte niektorá nemala bt teplomer z dvomi desatinnými tak predávam za 5eu z poštovným.

tuqanqa
8. mar 2018

Vyzera to na zazrak 🙂

ceklis
8. mar 2018

@tuqanqa a ovu ti isto dobre označilo? Podľa mna bola skôr a dnes máš 11dpo. Nemôže to tak byt? Test takýto mat na 6dpo je skôr nemožné

ceklis
8. mar 2018

@tuqanqa potichúčky gratulujem