icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

0507
8. mar 2018

@tuqanqa aj mne to vychadza na 11dpo

tuqanqa
8. mar 2018

@ceklis je to tak ako vyznacilo. Min tyzden som mala v car kontrolny ultrazvuk a mudr videla folik, to som bola 17dc a domov som si niesla lieky na ivf a aha, udrzalo, teda velmi dufam ze sa dobre zahryzlo. 🙂 Lebo uz sa mi mrcha rozbehala a 3 dni som spinila. Ja tomu stale nechapem, 3r nic a ked ideme na ivf, bum.

dadulik6
8. mar 2018

@0507 nie este som aj zaspala a to sa vzdy budim skor ako zazvoni budik este aj teplomeru trvalo kym zapipal 😂😂😂

alilka
8. mar 2018

@ceklis toto nieje označenie ovu. Len na ten deň klikla a tam sa urobila čiara 😉 áno je 11dpo..

tuqanqa
8. mar 2018

@0507 @ceklis je mozne ze sa mudr pomylila, lebo je fskt ze okolo 11dc som mala silny pozitivni test. Okolo 16-18dc uz som netestovala.

dadulik6
8. mar 2018

@alison11 jasne uz nemeraj potom sa len stresuvat budes ked ti nahodou trosku klesne sup teplomer do suflika a uz nan nepozeraj 😉💗

alison11
8. mar 2018

@tuqanqa Jej Gratulujem a držkajte sa 🙂

alison11
8. mar 2018

@dadulik6 Mne dnes práveže ukázal najviac za tento cyklus až 36,99,len už do grafu mi nepridáva bt :-/.Ale tak už merať nebudem,je mi hrozne nevoľno :-/Darmo ak mi bude zle pôjdem ku gyn. počula som o nejakých zázračných čípkoch na nevolnosť v tehtoenstve nevie o nich niektorá niečo?

katesocka
8. mar 2018

Tak uz viem, ze ked som chora,teplota neklesne. Hlasim 1 DC. 20.3. ideme na prvu konzultaciu do centra, manzel ide aj na spermiogram, cize 2-3 dni bez sexu. Ovulaciu mam mat prave v tie dni, cize tento cyklus bude asi neuspesny.

ceklis
8. mar 2018

@alilka ahaaaaa :D vdaka za vysvetlenie. Krasne sa to tu rozbehlo s tehulkovanim

cindy11
8. mar 2018

@alison11 mne vyšetrili iba hcg, to som chcela, aj to len kvoli tomu ze som nikdy nemala taký dlhy cyklus, chceli mi dať vyvolávačku tak pre istotu ale ja som vedela ze ovu nakoniec bola tak som ju zamietla s tým ze po ms prídem a skúsime to odsledovať. A neviem o tom ze by z krvi zistili pohlavie.

cindy11
8. mar 2018

@tuqanqa krásny testik aj graf, paráda 👍🏻

cindy11
8. mar 2018

Ja dnes takto, aspoň ze to sklamanie prichádza postupne, ms ma prísť zajtra 🙃

alison11
8. mar 2018

@cindy11 Ja keď som čakala Samko v roku 2014 som otom počula.

ceklis
8. mar 2018

@cindy11 da sa zistit pohlavie zda sa mi, ze po 12tt. vtedy robia tie trisomy testy a v ramci nich je to zadarmo. Tak si myslim, ze len ked clovek chce vediet pohlavie, da sa zaplatit len takyto test.

katusikkk
8. mar 2018

@alison11
Pre zeny ktore nemaju babo a snazia sa roky sa tak cudne cita veta"ja len pohlavie si chcem dat zistit"
😨

cindy11
8. mar 2018

@ceklis
@alison11 dobre vedieť 👍🏻 Ale mne to je aj bolo jedno hlavne som chcela aby pri mojich dg bolo zdravé. Ale ak by sa podarilo, info sa zíde. 😁

cindy11
8. mar 2018

@katusikkk 😊je veľa veci co sa cudne cita😁ale ty vyloz nohy a hladkaj bruško nech sa drobciatku dobre býva u teba❤️Držím silno palce

katusikkk
8. mar 2018

@cindy11
😂😂 Som v praci a robim sa,ze pracujem.Nech je dieta pracovite.Ziadny povalac z neho nebude.😂

cindy11
8. mar 2018

@katusikkk tak tak netreba zaháľať s výchovou 😂😂

dadulik6
8. mar 2018

@alison11 jaj taaak ja ze ti kleslo tak potom super aj tak uz nemusis merat 😉 ja uz odratavam rana do soboty uz sa len dva krat vyspim a testujeem 😂😂😂

alison11
8. mar 2018

@katusikkk Plne chápem 🙂 Vieš keďže som si dvomi prešla,tak som si istá,že je všetko ok,keďže mi je hrozne nevoľno,keďže gyn. mi tvrdil keď je žene zle to znamená že plod je zdraví a silný,tak asi aj preto som momentálne zvedavá či sa do tretice môžeme tešiť dievčatku už 🙂.A keďže muž práve na hypotéke uvažuje budem si musieť začať výbavičku chystať skôr než príde škola a škôlka zas :-/.Všetky veci po mojich som dala švagrine a tá to dala svojim sesterniciam :-/,nuž tak je to trošku dosť zložité to čom som mala som zas mužovej setre dala a tá rodí už v apríli tka by bolo blbé pítať späť vecičky a vaničku. Aj rpeto dúfam,že by to mohlo byť dievčatko aby som mohla od známich si požičať nejaké vecičky čo vyrástli my máme len chalanov v rodine.Tak iste rozumieš prečo by sme sa moc tešili dievčatku ako aj celá rodina,nie že by som neľúbila synčeka to nie veď je naše bábo 🙂.
@cindy11 oki info dám každej ak sa teda bude dať zistiť z krvi 🙂 tým testom drahým moc neverím,čo sú na učenie pohlavia,tak snáď krv na 100% ukáže,tak sa popítam 22.3. a takisto proti nevolnostiam sú nejaké zázračné čípky ktoré by som tiež rada vedieť ako sa volajú a či mi ich predpíše som zvedavá,tkato sa nedá ani cestovať nieto pracovať ☹
@dadulik6 Držím moc palúchy,ale ja som si istá že tam budeš mať riadne koľajničky a dolu klobúk,že máš toľkú trpezlivosť 😀 ja nemám ba aj Vianočné darčeky deň pred dávam deťom pdo stroček 😀

alison11
8. mar 2018

@cindy11 pozerala som na google nuž nič pre mňa 84eu stojí zistenie pohlavia z krvi v 10tt.Nuž pozriem sa ešte inkde možno je táto cena už stará.

dadulik6
8. mar 2018

@alison11 vies radsej budem v nevedomosti a mat stale nadej ako sklamana keby bol biely test no uvidime zatial ma len 3 den miesne hlava pobolieva a to podbrusko tiez nie stale len sem tam raz silnejsie slabsie alebo niekedy ho ani necitim ... prsia zatial nebolia a to by uz mali lebo cez vikend by mala prist mrcha a to ma bolia 5 dni pred tak ze sa ani dotknut nemozem a vcera priatel ze teba este nebolia to mi je divne lebo vzdy knuciim ako ma bolia 😂😂

katusikkk
8. mar 2018

@alison11
Ja napr mam 3 starsich bratov a nosila som veci po nich.Braskovia maju len chalanov a keby som nahodou mala dievcatko,tak viem,ze bude mat modre veci a modry kocik.Dokonca aj modry fusak a modru vanicku.Ved na kocik dam ruzovu kvetinku a hotovo.A doma vanicku nikto nevidi.Zopar veci za par eur sa da vzdy dokupit.
A to nemusim financne kazde euro ratat.
Ja by som si nedla pohlavie zistit.Je jedno co to bude ,len nech je to zdrave.Raz bude v modrom,raz v ruzovom.Ved farby nerobia cloveka lepsim a horsim.
A dokonca modra farba bola dlhe roky povazovana za zensku farbu .Je to symbol harmonie ,lasky a rozmozovacieho principu 😀
Ked budes mat chlapca,tak budes mat 3 nevesty a vlastne 3 dcery.Raz sa ich dockas 😀

nikuska111
8. mar 2018

Babulky tak mne včera večer mrcha začala ale ráno som si robila tehu test a sú tam dve // síce jeden duch ... Ale má prišla dosť silná takže asi nič s toho 😞😞😞

hope40
8. mar 2018

@alison11 pohlavie si zistis domackym sposobom najlepsie test so sodou bicarbonate a moc ja to budem skusat 😊 a myslim ze musis byt nieco po 13tt 😊 ale samo ze istejsie je sonom 😊

ludka0611
8. mar 2018

Ahojte dievčatá , čo si o tom myslíte? Test mi vyšiel pozitívny ale BT tehotenstvu nenasvedčuje. Teploty sú nízke .... :( V skutočnosti tu čiarku vidieť lepšie nemusím ani hladat a je ruzovkasta....

alison11
8. mar 2018

@ludka0611 Sú rôzne žienky mne bt ukazovala menej keď som mala nohu vonku a bolo mi chladno a viac keď som mala zakryté nohy pyžamom aj paplónom,že som nebola zmrznutá.Tak ja by som verila testom než bt,držím palce aby o 2-3 dni bola silnejšia 🙂
@hope40 No vidíš ja som na sódu BB zabudla už,tak skúsim zrejme aj ja to len som aj zabudla kedy viac a kedy menej šumí?Ty si v koľkom tt?

alison11
8. mar 2018

@katusikkk Si zlatá mne ide len oto,že tie veci čo som už rozdala pred rokmi a aj pred 3 mi mesiacmi zvyšok si už pítať späť nebudem môcť,A už som zopár vecičiek zajdnala tuná za poštovné ktoré darujú v bazároch a tiež som aj vaničky videla za 3-5eu o farby mi až tak ani nejde pri synoch som mala kočík zelený,modrý a aj červeno čierny pri druhom,keďže sa hodia aj aj.A vecičky pri prvom som mala žlté,zelené,biele a krémové či oriškové proste neutrálne pri druhom som už viac chalanské mala čo som dokúpila kedže prvý je letový a druhý jarný tak nie všetko im sedelo.