Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@majkaaa318 veď práve,malo by to vyskočiť a to už čakám menštruáciu ..... tak ja neviem v čom by mohol byť problém .....
@ikonica Nie to nie je syndróm dráždivého čreva u mňa sa to zistilo keď som denne chodila 5x z tekutou stolicou doslova tiekla zomňa a schudla som na kosť a kožu, a lieky mi to zmenili na normál časom zapekalo a potom pri ms sa mi objavovali tie kŕče v bruchu znova a tie hnačky a lekár mi to vysvetlil,tak že sa to umňa strieda a že je to syndróm dráždivého čreva mne to kolonoskopiou zistili.Neprajem to nikomu 2x som bola na tom vyšetrení v októbri min. rok som bola druhý krát lebo ma hrozne zapekalo a nevládala som sa vyprázdniť ☹.Vtedy mi rpeháňadlo rpedpísal,nebolo mi zneho dobre tak som začala znovu Hlivu iustricovú z probiotikami a z c vitamínom brať to mi pomohlo.Nuž teraz to mám zas,ja som to totiž mala aj pri oboch synoch,že mi bolo treba pravidelne ráno a večer,lepšie ako zápcha.Moja susedka sa počas tehu potrápila pri oboch tehtoenstvách zo zápchou.
@alilka Jej krásne 🙂 A aj to hcg super ,škoda,že ten môj gyn. enberie krv len skontroluje či je embryjo na správnom mieste čiže v maternici a povie o týždeň na krv a potom o mesiac na kontrolu.Neviem sa rozhodnúť kedy mám ísť a či neísť kvôli práci.Asi zajtra fakt zavolám ak nájdem číslo na sestričku u gyn.
@alilka nádherné

@alilka Ako čo samoplatca? U môjho krv berú pozdejšie a aj to sestra môže len na súhlas lekára ako aj výtery,som raz chcela a povedala, sestrička že ak lekár napísal do karty že má vziať tak vezme ak nie musím počkať na lekára.
@dadulik6 Ďakujem ja som sa rozhodla pôjdem 22.3. pred veľkou Nocou pre istotu a potom by som mala ísť o mesiac asi tak si zájdem k obvodnej a dohodnem sa nech mi dá potvrdenku že som u nej bola a tak pojdem k ženskému aby majstrová nemala od gyn. potvrdenku ale od obvodnej tak by im to nemalo dôjsť ešte 🙂,A teraz i tka nikam nepotrebujem potvrdenie tka by som vpohodke mala ísť 🙂
Ku grafu mi už dnešnú bt nepridáva ☹ už mi tam vyhadzuje 37deň tehotenstva

Baby robila som dnes pepino test ráno .z ranného mocu..pobúrená som hrozne. Za 3 dní žiadna zmena..moje šťastie vystriedala panika,strach,plač..des no..o 3 hodinky som urobila dobre ste dr Max a tam také palice .😍😍 Nakoniec som pre vlastný pokoj išla ako sanoplatca na hcg,ktoré mi z pondelka stúplo zo 140 na 324..😍😍 čiže tie pepino testy des..mali by to prestať predávať..!! Takto stresovať tehule..😁