icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

snehulienka82
9. mar 2018

Mobil mi pise somariny..

vyvka
9. mar 2018

@snehulienka82 dakujem za radu 🙂
Skusim to teda od dalsieho cyklu ...
🙂

vyvka
9. mar 2018

@tinni Tak to teda skusim dakujem za radu 🙂

tinni
9. mar 2018

@vyvka možno už to nebudeš ani potrebovať 😊

ludka0611
9. mar 2018

Dievčatá tie testy si zo mňa asi robia srandu,v stredu dušik,vo štvrtok síce slabšia ale krásna ružová čiarka a dnes nič,bielo ... ( Na foto to nieje dobre vidno ) a BT aj z toho mala ešte klesla ...:(

alison11
9. mar 2018

@tinni Tak ráno by bt mala už stúpnuť keďže ovu testy ukazujú dopredu ovulku 12-24hod.

alison11
9. mar 2018

@ludka0611 Juj,to mi je ľúto,ja som takto mala pri minipotratoch na začiatkoch tehu :-/ a bolesti nemáš?

ikonica
9. mar 2018

@alilka ach boze co to citam 😖 to snad ani nie je mozne 😢

alilka
9. mar 2018

@ikonica to som si aj ja myslela..ešte pred 6tym tehu..

ikonica
9. mar 2018

@alilka ved si uz aj u exorcistu bola... ktory ony ta preklial? vsak toto neni mozne... 😢 neskusite predsa potom to ivf alebo nieco podobne? nech sa vajko netula kde nema? neviem co by na toto pomohlo...

ikonica
9. mar 2018

@alilka ale zas, kym to nie je na 100 % tak je stale nadej... len co ta sliznica.. och nechapem uz toto 😖

alilka
9. mar 2018

@ikonica neviem prečo sa toto všetko deje. A riešiť dieťa už nemám ani najmenšiu chuť..na ti nízku sliznicu mi dr povedala že to môže byť spôsobené aj po kyretou..posledné tehu čo som bola malá sliznica tiež len 9mm..

ludka0611
9. mar 2018

@alison11 mala som bolesti v podbrušku,aj také pichanie dosť cititelne,celkovo som mala aj nafúknuté brucho... o bolesti prsníkov ani nehovorím,dokonca aj nevoľnosť a bolesť hlavy .....

ludka0611
9. mar 2018

@alison11 a bola si na nejakých vyšetreniach,vieš prečo sa ti to opakovalo,ak sa môžem opytat? Ja mám endometriozu a tri operácie za sebou ale už je to pár rokov čo je útlm a kľud.Snažíme sa dva roky a len teraz a minulý mesiac sa mi to takto stalo. Po x rokoch prvé pozitívne testy a potom nič.... Tak ja neviem čo si o tom myslieť ... :(

snehulienka82
9. mar 2018

@ludka0611 vyzera to na biochemicke tehotenstvo. Vajicko sa oplodnilo, ale nevedelo sa zahniezdit. Aj ja som take mala.

myjusiatko
9. mar 2018

@snehulienka82 neviem preco hned take katastroficke scenare. Moze byt len menej farbiva v teste, redsi moc, cokolvek.

ikonica
9. mar 2018

@alilka hmmm... a nemozu vysetrit ci sa v tej sliznici nieco nedeje take co by branilo uhniezdeniu? neviem fakt co by pomohlo :(

snehulienka82
9. mar 2018

@myjusiatko katastroficky scenar je podla mna nieco uplne ine...

alilka
9. mar 2018

@ikonica nie..veď keď zasa nebude tam tak bude inde. Niekde je. .lebo hcg rastie a nie pomaly..

ikonica
9. mar 2018

@alilka a teraz si v tej nemocke? na pozorovani? ci uz doma?

alilka
9. mar 2018

@ikonica nie v nemocnici som..

ikonica
9. mar 2018

@alilka teraz ti asi budu kazdy den brat krv a sledovat maternicu co? ked som bola v nemocke, sledovali tam takto jednu babenku, len uz neviem ako to cele skoncilo, kedze ma prepustili zakratko...

alilka
9. mar 2018

@ikonica nie či si..hcg v nedeľu a usg rátam v nedeľu alebo až v pondelok..tiež nieje dobre robiť usg každý deň a oni sa budú odrážať od hodnoty hcg..coz keby išla hore ako do teraz relatívne v nedeľu by už mohlo byť niečo vidno..

dadulik6
9. mar 2018

@alilka este stale krvacas alebo ti to nejako zastavili?

alison11
9. mar 2018

@alilka Ako sa máš?Zistili niečo?

ludka0611
9. mar 2018

@snehulienka82 veľa som si toho prečítala o biochemickom,len mi nejde do hlavy prečo teraz po toľkých rokoch by sa to dvakrát po sebe podarilo a takto skončilo....

ikonica
9. mar 2018

@alilka och drzim silno palce nech sa ukaze...

alilka
9. mar 2018

@dadulik6 dali mi injekciu..už úplne slabo špinim..

dadulik6
9. mar 2018

@alilka moja dufam ze to bude dobre a babulko je na spravnom mieste ✊✊💗

tinni
9. mar 2018

@alison11 ja som myslela že už dnes bude hore 😢