Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@snehulienka82 dakujem za povzbudenie,stále v to dúfam 🙂
A čo znamená ta kolonka dole stars 5? Akosi sa v tom ešte nevyznam 🙂
@ludka0611
Je to dost vyrazny vystup ale az na 14 den.Nespala si malo,nedala si si vinko,alebo nelezie na teba nieco?Takyto skok vetsinou byva preto.
Skus si urobit test.
@alison11
Ja keby som mala brat grafy ktore isli hore do posledneho dna,alebo skoky,dokonca aj grafy kde to vyzeralo na Ip pokles,tak som tehotna kazdy mesiac 😂 .
@ludka0611 stats 5 je pocitadlo bud do ms alebo do dna kedy mas testovat.
Inak ten skok je zvlastny a zvlastne su aj predovu a poovu teploty u teba. Ja by som z toho grafu ani nevedela urcit ovulaciu. Mas dobre baterky v teplomeri? Si si ista, ze ovulacia prebehla tak ako ti vyznacilo?
@dadulik6 toto naozaj nie je menstruacny pokles. 🙂
@myjusiatko viem ze nieje ale zajtra isto pride aj test mam biely 😢 na 9dpo aj 10dpo som mala slabych duchov a nerobila som testy z ranneho ale az poobede... tak som myslela ze dneska z ranneho bude nieco vidiet a nic 😢
@myjusiatko nie,myslím že oči je vyznačené len orientacne lebo som začala merať teplotu neskôr,nie od začiatku cyklu,no a baterky by mali byť ok,teplomer je nový.....
@ludka0611 drzim palce aby to klaplo, ale ak nie, asi by som odporucila skusit baterky vymenit. A hlien sledujes? Si si ista, ze ovulacia uz prebehla?
@ludka0611 ake mavas predovu a poovu teploty?
@myjusiatko neviem,toto je prvý cyklus čo som začala merať....
@ludka0611 a ake dlhe mavas cykly? A co ten hlien? Bol?
@myjusiatko ja mávam krátke cykly,väčšinou 21 dnove ale stane sa (nie často)ze sa o pár dní predĺžia.... tým hlienom si nie som istá,všetko som začala sledovať neskôr,takže týmto grafom sme sa neriadili pri snazeni,beriem ho ako prvý pri ktorom sa vlastne učím .....
@0507 zlatik Ahooj 🙂 este nic nie je stratené.pokles mas len mierny.krasne sa drzis hore 🙏🙏🙏🙏❤️💕💕💕
@ludka0611 tak som aj ja zvedava. 🙂 mohlo byt, ze si ovulaciu nezastihla pri takych kratkych cykloch. 🙂 co test dnes?
@sonulienka13 ahoooj...zatial ano, ale testy biele ☹

@ludka0611 neboj, podarí sa aj nromal