icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

nikuska111
10. mar 2018

Ahojte babulky nemáte na predaj niektorá ovulacne testy ... Aspoň 20ks by som chcela ... Chcem si objednať aj z wish-u ale kým prídu tak už aj ďalšia mrcha bude začínať ... Na bazáre predávajú baby ale dať za 10testov 7€ mi je moc

julianka007
10. mar 2018

@ludka0611 ja by som povedala, že ovulácia bola až teraz... Aspoň podľa tohto grafu to tak vyzerá...

ludka0611
10. mar 2018

@julianka007 ovulácia na 28 DC? Bolo by to trochu neskoro nie?

betina1984
10. mar 2018

Dievcata, viete mi poradit nejaky pripravok, caj, homeopatikum, bez predpisu, nehormonalny aby sa mi upravil cyklus? Vysadila som HAK, brala som ju cca 2 roky, aj to len viac menej kvoli tomu aby som mala menzes. Teraz ju neberiem,meriam len bazalku a ocividne je cyklus anovulacny a menzes bude v nedohladne.

betina1984
10. mar 2018

Moj graf. Ja ho mam ako EKG...

ludka0611
10. mar 2018

@myjusiatko dnes som nerobila test lebo som už nemala,včera bol negatívny,streda,štvrtok bol pozitívny .... :( Tak možno poobede keď prídem z práce ešte spravím..

ludka0611
10. mar 2018

@kufea ja už veľmi neverím,asi to bude aj môj prípad ale poobede ešte spravím test ak do vtedy nedôjde ms

snehulienka82
10. mar 2018

@ludka0611 sliznicu ti meral gynekolog? Mozno nenarastie dostatocne... skus gynex kvapky. Mne to pomohlo otehotniet, aj ked sme potom o babo prisli. Idem si to tiez objednat.

alison11
10. mar 2018

@katusikkk Tak u každej je to asi iné mne pokiaľ nie som tehu tak my nevystúpi vyššie nad 36,80

alison11
10. mar 2018

@nikuska111 U @lauritkatesty dostaneš za 4eu 10 ovulačných testou + poštovné 1tr. máš 0,95eu čiže na druhý deň by si ich aj mohla mať po odoslaní a nabehnutí peňazí.

alison11
10. mar 2018

@ludka0611 Ahoj,u mňa cez deň bli slabšie než z ranného,tka už len z ranného testujem,než cez deň potom mám len stres či je vporiadku,a ak zájdem okolo pol noci cikať tak už nie sú také silné ako ekď celú noc držím,čo je umňa teraz už problém,keďže mi treba častejšie cikať.

kufea
10. mar 2018

Začala som špiniť. Som 6dpo a zvyknem mať tak 10 dňovú LF. Celkovo posunutá ovu, keďže cyklus býva priemerne 24-25dnovy. Necítim sa nijak, ani na MS ani tehotná. Zostava mi už len čakať, čo z toho bude.

julianka007
10. mar 2018

@ludka0611 ovulácia môže byť kľudne aj tak neskoro... Potom sa aj cyklus predĺži. Nehovorím, že to musí byť tvoj prípad, ale ten tvoj graf tak vyzerá...

ludka0611
10. mar 2018

@julianka007 ďakujem za odpoveď, ja sa len pýtam lebo to všetko som začala sledovať len teraz prvý cyklus aj to nie od začiatku tak sa v tom ťažko vyznat....

ikonica
10. mar 2018

@kufea uhniezdenie?

alilka
10. mar 2018

@kufea nemohla byť ovu ten 15dc?

ludka0611
10. mar 2018

@snehulienka82 ja som v UK a už rok čakám na termín u gynekológa,som v poradovníku..... proste tomuto systému nechápem....začala som užívať Inofolic ale beriem ho ešte len týždeň. U mňa sa proste muselo niečo "pohnúť " minulý mesiac lebo tiež som mala niekoľko dní pozitívne testy aj príznaky a potom nič zo dňa na deň všetko zmizlo a prišla ms.:(

kufea
10. mar 2018

@alilka pozitivny test bol v nedeľu večer a v pondelok ráno. Takže asi nie.

kufea
10. mar 2018

@ikonica je to 50:50. Ak do štvrtka nepríde, skúsim test.

09lucia05
10. mar 2018

@hope40
Ja mam vacsinou BT okolo 36.8 -36.9 ale dlhsie sa mi to drzali nad 37 a teho.testy som mala negativne a minuly vikend som mala menzes ktory trval niake 3 dni

ludka0611
10. mar 2018

@alison11 áno,to je pravda ale včerajší som robila ráno a nebolo uz nič vidno až dnes keď som sa pozrela ešte raz bol tam úplne slabucky dušik,zoslablo to.a dnes nič ....

ceklis
10. mar 2018

Bude zajtra hore? 🤪

nevenka
10. mar 2018

Baby, otazka, ktore sa vyznate v grafoch, skusam merat prvy cyklus. Cykly mavam tak 33 dni a najnovsie uz 38,39,34...teraz mi vychadza, ze zhruba zajtra, v pondelok by to mohlo byt. Uz strasne dlho, asi od ovulacie, co bola podla grafu 17. DC ma strasne bolia prsia, zavodnujem sa, des. Vcera sme mali nechraneny sex, povedala som si, ze uz hadam by sa "nemalo nic stat"...ale teraz to vo mne hloda. Nebranim sa dietatku, ale tak nejak by to bolo este skoro na tretie. Vacsinou tu riesite, ako sa nedari a tak, ja tu pridem s tymto. Teplota klesla dnes rano, vcera bolo slabe spinenie, dnes nic. Hmmm? Co myslite?

myjusiatko
10. mar 2018

@nevenka STM ako antikoncepciu nejde pouzivat iba polovicne (merat teplotu). Je potreba zapisovat aj hlien. Priznam sa, ze z toho tvojho grafu nie som uplne mudra, ale to len pre to, ze ten ovuview tak divne kresli tu ciaru. Mas bazalny teplomer ci na jedno desatinne?

nevenka
10. mar 2018

@myjusiatko no ja viem, ze nejde...no ale ja ten hlien vobec neviem, ci je, ci nie je, co to je, ci je to ono alebo posvovy hlien, ci nejaky vytok. Plus mam poruchu stitnej teraz, ja ten cyklus mam taky sprosty teraz...no, meriam bazalnym Kiwu Wuki, len ked to exportujem, tak mi tie 2 desatinne tam nezobrazi a ta ciara bola este pred tyzdnom inak nakreslena a potom mi to poskocilo takto. Nechapem to. Ovulacne testy boli negativne, ale akurat okolo toho 17. dna som nestihla merat, lebo minuly cyklus bol pozitivny az na 22. DC...ako ja viem, ze to bol vcera risk, vsak uvidim...

No uvidim, skusim ten hlien sledovat (ak teda sa nieco nestalo 🙂)...ale ak niekto mi bude este tvrdit, ze jeto toto "lahke" a "prirodzene", tak neviem...lebo mna to zatial dost nervaci teda, v tom zmysle, ze este len zacinam a mam pocit, ze to moje telo snad ani nema ziadne zakonitosti 🙈😂...

myjusiatko
11. mar 2018

@nevenka tak nervaci ta to, lebo sa este nepoznas. Daj tomu tri mesiace, bude dobre. Hlien zapisuj kazdy den do poznamky aj slovne. Proste popis biely, tahavy, mliecny, bla bla bla. A garantujem ti, ze do troch cyklov sa v nom zorientujes. Ale bez neho riesit stm ako antinu... no nedivim sa, ze ta to stresuje. Aj mna by.
Tu clanok o hliene
http://www.rodina.cz/clanek3633.htm

0507
11. mar 2018

Tak u mna je to jasne 😞

dadulik6
11. mar 2018

Tak dnes 14dpo a teplotka isla doleeeee 😣mozem cakat mrchu..... a este mi odznacilo aj ovu ktora bola 29dc a nechapem preco

lucuska85
11. mar 2018

Baby moze vecerny sex ovplyvnit rano BT(rozdiel 0,2 nadol) .. Dakujem vam 😘

myjusiatko
11. mar 2018

@lucuska85 zapis si do poznamky a nabuduce uvidis.