Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@myjusiatko viacmenej to bude asi prichadzajuca ms :(
Tiez som zvedava ze co z toho bude. Stale spinim sice len velmi slabo. A mam pocit totálneho mokrá. Inak vsetko ostatne je ako v bežný den.
@0507 zlato kym neprišla mrcha nic neni strateneee!!! Este sa mozes vyšplhať!
@sonulienka13 uvidime zajtra, ale moc tomu neverim ☹
@myjusiatko no tak dnes uz jasna menstruacia, teplota este kusok klesla...takze po nej idem zapisovat aj hlien, som zvedava. Pokial teda nebolo niekde zatulane vajicko 😋...ono niekedy to clovek riskne a potom mu dojde, moze stresovat. Ale tak menstruacia vyzera byt uplne standardna zatial. Hoci je pravda, ze moja teta mala este 3 mesiace normalnu menstruaciu a bola tehotna. Vsetko je mozne. Dakujem za trpezlovost a rady.
@ceklis tak u mňa je to raz hore a raz dole so vzdavanim. Ked je ukážkový graf bt a nezadarilo sa, tak ma to vždy viac zoberie. Napr som nikdy nemala ducha, vždy úplne biele testy, tak si tak vravím, že aspoň mi to nedáva falošnú nádej 🙂. Už vidím, že z tohto tiež nič nebude. Špinenie sa rozbieha.
Babulky tu mate na porovnanie - moj vytazny, dalej uz nemeram. Nevzdavajte sa. Ja som cakala 3 roky. 3 r merania a testovania. Kratke cykly, kratka lf. Pojedla som vela grepov, vypila litre alchemilkoveho caju a ananasoveho dzusu. Dve materske kasicky som vyuzivala. Az ked som doniesla domov lieky na ivf zrazu sa nieco udialo a so stimulkou som uz nezacala. Pre mna obrovsky zazrak lebo keby mi to niekto povedal alebo niekde by som to citala, NIKDY NEUVERIM. Obvzlaste preto lebo sa mi to stalo uz druhy krat. Prve tehu prislo po prvej konzultacii v CAR. Teraz tesne pred stimulkou. Este som na zaciatku a do stastneho konca daleko, len nech je malicke zdrave.
Prajem vam kazdej ten maly vonavy uzlicek do narucia.
Ospravedlnte moju slovenstinu 🙂 niesom slovenka.

Dobre ranko 🙂 Cavte babulky.tam my takto.chcem Vám zaželať krasny slnečný dnik 🙂