icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

nikuska111
15. mar 2018

@dadulik6 ta ťa ale naťahuje ... A nerozmýšľala si ze by si skočila ku dr. Kamarátke takto meškala a tehu negatívny a bola tehu ... Kiežby to bol aj tvoj prípad 😊😊😊

myjusiatko
15. mar 2018

@dadulik6 alebo si mozes skocit na krv na hcg. Ako samoplatca.

dadulik6
15. mar 2018

@sonulienka13 noo veru tak mohlo by sa uz zadarit ja cakam na ms ako na spasenie.... to neva ze ste nepoistili ved mrsky nieco preziju ☺

dadulik6
15. mar 2018

@myjusiatko
@nikuska111 len ja sa vobec necitim na tehu nic ma neboli a mala som to biochemicke takze isto koli tomu taky dlhy cyklus keby som mala bt vo vysinach tak by som nad tym uvazovala ze by som mohla byt tehu .. zatial len 4 dni meska tak je to v norme este nieje to take strasne len uz by sme sa chceli zacat snazit naplno

myjusiatko
15. mar 2018

@dadulik6 no ale tak lutealna faza vacsinou byva kazdy cyklus rovnaka.

kufea
15. mar 2018

@betina1984 neviem vždy som si tak vravela že v decembri nie. Že ani sama by som nechcela oslavovať narodeniny a o pár dni vianoce.

dadulik6
16. mar 2018

Ja uz som z toho jelen cakala som ze klesne 🤔 a to meriam v ustach ked som skusila dat teplomer dole len tak pre zvedavost ze aky to je rozdiel a mala som 37.4 a testik vciera biely ako lalia

0507
16. mar 2018

@dadulik6 moja, ty este stale nic? Mne uz aj ms skoncila 😃

alison11
16. mar 2018

@hope40 Juj,tak to je dosť dlho čakať :-/U nás to vyzerá po novom že budem rodiť koncom novembra max. 1.12. ale už na Mikuláša budeme domka 🙂

sonulienka13
16. mar 2018

Dobre ranko ☹ tak my asi zo snazilkovanim končíme.asi sa mi spúšťa mrsina:( nechápem tomu a som s toho dost nestastna!!!!

nikuska111
16. mar 2018

@dadulik6 len nech stúpa verím tomu že ty tehu si ... Ja by som skočila pre istotu na tú krv ku dr. vedela by si na čom si. 😊😊

dadulik6
16. mar 2018

@0507 noo veru stale nic na nervy som z toho uz

dadulik6
16. mar 2018

@nikuska111 moj dr neriesi skor ako ked 2 tyzdne meskaju .. a teraz to mam v praci tak ze sa mi neda uvolnit..takze musim len cakat

alison11
16. mar 2018

@sonulienka13 Ahoj to fakt nechápem,tak skoro máš ms?

0507
16. mar 2018

@sonulienka13 ahoj, to sa mi nezda, to by bola riadne skoro

alison11
16. mar 2018

@dadulik6 Ja si myslím,že tehu si a testík skús o 2-3 dni z ranného moču.Držím palčeky.

sonulienka13
16. mar 2018

@alison11
@0507 Noo ved ani mne ☹ uplne som nestastna s toho az sa mi chce plakat.tak sme sa snazili☹ a ani ovu este nevyznacilo.nechapem tomu.asi raz za čas musi prepnúť tomu mojmu telu.inac si to neviem vysvetlit.

dadulik6
16. mar 2018

@alison11 ved nemam vobec ziadne priznaky okrem tej ms nic ma neboli a necitim sa ani na ms 🤔 a aj vcerajsi test mam biely akurat tej teplote nechapem ako mi skace ked uz si myslim ze klesne viac tak ona stupne 😞

kufea
16. mar 2018

@sonulienka13 to bude ovulačne krvácanie. Niekedy ho mám, niekedy nie. Niekedy slabé a niekedy silné.

dadulik6
16. mar 2018

@sonulienka13 ja to mam tiez prepnute cely tento cyklus je mi z toho nanic uplne ...testy mam biele a teplota mi nechce klesnut 😞 ...ty mas mozno spinenie z tej ovu stale... ved uvidis nezufaj este hlavu hore ☺

alison11
16. mar 2018

@dadulik6 Nuž tak ešte je šanca u mňa to vyzeralo podobne a potom na 5deň od bolestí v podbrušku bol dušík na teste až.

kufea
16. mar 2018

@sonulienka13 zo septembra kedy bolo fakt silné.

alison11
16. mar 2018

@sonulienka13 Neboj môže to byť ovulačné krvácanie to prejde za 2 max. 3dni a to by malo byť len slabučké krvácanie nie ako ms.

sonulienka13
16. mar 2018

@kufea
@dadulik6 zlatenka ale tak ma boli podbrusko ze dovi.a to krvácanie je take hnedé.nie červene.a take redšie.
@alison11 Dakujeem zlatenka!!!💕💕💕❤️❤️🙏🙏❤️😘😘

dadulik6
16. mar 2018

@alison11 ale tebe to test potvrdil.. ja som mala dostat v nedelu a stale nic a to uz by musel test ukazat aj z poobedneho aspon ducha a nic

dadulik6
16. mar 2018

@sonulienka13 tak to mas urcite z ovu ved aj vtedy boli brucho na ms to mas velmi skoro ☺ ovu testy neskusas?

alison11
16. mar 2018

@sonulienka13 Jej to môže byť uhniezďovanie potom tak si potom musela mať skoro ovulku 🙂
Ja som takto mala pri prvom ten hnedý akoby výtok a bolesti na ms 🙂.No super,tak skús odychovať.A magnézko si daj to zaberá na kŕče.

alison11
16. mar 2018

@dadulik6 A nemohla si mať pozdejšie ovulu?

dadulik6
16. mar 2018

@alison11 myslim ze nie lebo aj test mi to potvrdil a aj hlien

alison11
16. mar 2018

@dadulik6 Tak mne testy tak presne neukázali ako bt v pošve.tak asi by bolo naj zájsť ku gyn. ale počkať tie 2-3dni a testnúť ešte.