Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@dadulik6 alebo si mozes skocit na krv na hcg. Ako samoplatca.
@sonulienka13 noo veru tak mohlo by sa uz zadarit ja cakam na ms ako na spasenie.... to neva ze ste nepoistili ved mrsky nieco preziju ☺
@myjusiatko
@nikuska111 len ja sa vobec necitim na tehu nic ma neboli a mala som to biochemicke takze isto koli tomu taky dlhy cyklus keby som mala bt vo vysinach tak by som nad tym uvazovala ze by som mohla byt tehu .. zatial len 4 dni meska tak je to v norme este nieje to take strasne len uz by sme sa chceli zacat snazit naplno
@dadulik6 no ale tak lutealna faza vacsinou byva kazdy cyklus rovnaka.
@betina1984 neviem vždy som si tak vravela že v decembri nie. Že ani sama by som nechcela oslavovať narodeniny a o pár dni vianoce.
@dadulik6 len nech stúpa verím tomu že ty tehu si ... Ja by som skočila pre istotu na tú krv ku dr. vedela by si na čom si. 😊😊
@nikuska111 moj dr neriesi skor ako ked 2 tyzdne meskaju .. a teraz to mam v praci tak ze sa mi neda uvolnit..takze musim len cakat
@sonulienka13 Ahoj to fakt nechápem,tak skoro máš ms?
@sonulienka13 ahoj, to sa mi nezda, to by bola riadne skoro
@sonulienka13 to bude ovulačne krvácanie. Niekedy ho mám, niekedy nie. Niekedy slabé a niekedy silné.
@sonulienka13 ja to mam tiez prepnute cely tento cyklus je mi z toho nanic uplne ...testy mam biele a teplota mi nechce klesnut 😞 ...ty mas mozno spinenie z tej ovu stale... ved uvidis nezufaj este hlavu hore ☺
@sonulienka13 zo septembra kedy bolo fakt silné.
@sonulienka13 Neboj môže to byť ovulačné krvácanie to prejde za 2 max. 3dni a to by malo byť len slabučké krvácanie nie ako ms.
@sonulienka13 tak to mas urcite z ovu ved aj vtedy boli brucho na ms to mas velmi skoro ☺ ovu testy neskusas?
@sonulienka13 Jej to môže byť uhniezďovanie potom tak si potom musela mať skoro ovulku 🙂
Ja som takto mala pri prvom ten hnedý akoby výtok a bolesti na ms 🙂.No super,tak skús odychovať.A magnézko si daj to zaberá na kŕče.

@dadulik6 ta ťa ale naťahuje ... A nerozmýšľala si ze by si skočila ku dr. Kamarátke takto meškala a tehu negatívny a bola tehu ... Kiežby to bol aj tvoj prípad 😊😊😊