Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@sonulienka13 drzim palce aby sa uz zadarilo 💗
Prosim poraďte: 1) prečo mám také vysoké teploty vo folikularnej fáze? Niekde som čítala, že to môže znamenať zápal a je pravda, že mám teraz problémy s prsiami 2) poz. ovulacny test som mala 13.3. okolo 17tej, aj ten super hlien, aj nejaké zrejme ovulacne bolesti neskôr večer. 14.3. ráno už bola zmena hlienu na ten hustejší, ale teplota ráno bola ešte nízka. Ov test bol už úplne biely. Čítala som, že ak sa ovulácia stane v noci, rano ešte nemusí byť zvýšená teplota, ale až o deň neskôr. To by mohol byť môj prípad. Kedy je najpravdepodobnejšie, že bola ovulácia?
3) ako to vyzerá s mojou šancou, keď bol styk až zhruba 28 h po pozitívnom ov teste a s tými vysokými teplotami s 1. fáze cyklu? Skôr asi nie moc dobre, že?
@sonulienka13 Oki držím i tak moc palčeky,mne to trvalo 3dni aj tampóny som používala vtedy a potom prišla citlivosť bradaviek a časté močenie 🙂.
@alison11 vcera a dnes som spravila ovu.spodny je dnešný.urobim este jeden poobede.nejde mi to do hlavy.prsia bolia neskutocne uz tri dni.ani dotknúť.vies co je divne? Prsia bolia jak šľak ale bolia zo spodu a s vonkajsej strany.s vnútra vobec.
@engbeng ovulacia bola 14 dc. Sanca urcite je. 🙂 drzim palce. Vraj z tychto stykov byvaju chlapci. 🙂
@myjusiatko
@alison11 Asi nemá zmysel sa veľmi v tomto pytvat, ale nechápem potom, prečo mi to ovulacne testy ukázali na 13teho. Na to sa celkom dá spoľahnúť, či nie? Ale v každom prípade neostáva nič iné, len moc na to nemyslieť
@sonulienka13 Nuž tak ty potom budeš tehula,aj mňa z vonku boleli zo začiatku a teraz už len bradavky z dvorcami sú hrozne citlivé a ovulačné ukážu aj tehotenstvo skôr než hcg testíky,vydrž 5dní a potom skús hcg test 🙂Držím palce.A nezabudni magnézko brať.
@alison11 ale este ani ovulu som nemala☹ nedávno mi skoncila mrcha.a nam stale to hnedé spinenie s takými vlasocnicami.noo uvidim co zajtra.aj aka bude teplota🙂 ano.mega bolia len s vonka.
@dadulik6 čože mňa by asi s toho čakania šľak trafil a hlavne s tej neistoty ... Ja verím že mrcha nepríde
@sonulienka13 Moja a sú žienky ktoré majú prvé emsiace ms a pritom sú tehu možné je že si otehu pred ms. Skúšala si hcg test pre istotu? Ak nie skús ráno prípadne o pár dní.
@sonulienka13 Prípadne môže toto byť aj keď praskne folík u niektorých sa hladina hormónov zvýši a tak môžu aj prsia bolieť a bodavú bolesť nemáš po stranách?
tak babule.. na buduci tyzden idem na konzultaciu do centra...uz ma nebavi pendlovat medzi lekarmi 🙂
@alison11 zlatik nie.je to stala bolesť☹ strasna.ako by ma niekto do nich búchal zvonka☹ Noo mam jeden posledný tehu.skusim rano 🙂 a mam jednu otázočku.zatial je spinenie uz minimálne.sexik asi nebudeme riskovať.ze??
@sonulienka13 Nuž to neviem z tým sexíkom,asi radšej nie aby si nemala ešte väčšie bolesti uvidíš teda po teste a keď prestane to špinenie meraj naďalej bt ráno to Ti postupne viac ukáže,ja podľa bt som vedela že som tehu pri druhom synovi a teraz pri prvom som ani nevedela že dáka bt teplota existuje.
@sonulienka13 tehotensky by som neminala. Podla mna je to ovulacne krvacanie.
@sonulienka13 ak je to ovulacne, tak to teraz robte. Mne doktor povedal, že vtedy je najlepší čas.
@sonulienka13 aj ja si myslim ze je to ovu tehu test si nehaj na neskor
@nikuska111 som zvedava na teplotu rano dufam ze bude 0 :D a mrcha pride lebo uz neviem..... teraz mi zacalo tak zvlastne brniet v podbrusku az take zimomriavky do stehien mi ide
Babulky dakujeeeem Vám 🙂 tak mi sme pre istotu poistili aj teraz 🙂 ked Boh da,aj motyka vystreli 🙂 uvidim aka bude teplotka rano 🙂
@sonulienka13 Ahoj tak ako bt? Držím palček aby sa zadarilo 🙏😇😉
@alison11 Ahooj zlatik 🙂 testik som nerobila☹ zistila som ze nemam ani ten jeden☹ musim spraviť zásobu 🙂 Noo BT nic.spinim este stale na hnedo tak slabo.prsia ma stale bolia len z vonka.a uz vcera som si vsimla,mavam take pichania vo vaječníkoch a v podbrušku az ma zatrasie vzdy.take silne.tak ja uz neviem🙂

@alison11ved jasne ak nedostanem tak k dr pojdem isto a skusim este aj test dneska pojdem kupit a spravym v nedelu len mi nejde do hlavy ze na 9 a 10 dpo som mala tych dusikov ale neviem ci lady max duchuju alebo nie