Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@sonulienka13 Tak budeš mať ovulu neboj ak ste včera posietili zajtra poistite zas keďže testíky dopredu ukazujú a ten hnedý výtok máš koľký deň?
@alison11 dnes tretí den.ale ono to zacalo vo stvrtok az poobede.
@sonulienka13 Tak zajtra by si už mať nemala,držím moc palčeky aby sa vám zadarilo 🙂😉🍀🍀🍀🍀 pre šťastie
@sandra151 vyzera ze 12dc ano. 🙂
@sonulienka13 Ahooj, trosku tu to sleedujem, aaaa neda mi ti nenapisat... nemyslis, ze by si mphla byt tehu? 🙂... tie ovulacne su krasne a aspon ja som 3 dni po sebe taketo nikdy nemala 🙂
@sonulienka13 no veru tak vzivote som nemala taky dlhy cyklus katastrofa vzdy 33 toto je dufam naposledy
@lily183 bodaj mas pravdu.ale co to spinenie☹ a este ani ovu som nemala.☹
@sonulienka13 nemohla byt ovu hned po ms?...spinenie moze byt aj pri tehu...aspon ja som nikdy nemala ovu testy tri dni po sebe taketo silne 🙂
@lily183 toto su vsetky.robene kazdy den jeden.horny prvy od 13.3 az po dnes.ten spodny.tak neviem.
@sonulienka13 a minuly mesiac si mala nejaky silnejsi? ze bolo jasne ze to je ovula...
@lily183 vies minuly mesiac bol moc hekticky,tak som netestovala ani nic.len merala s prestávkami.ale ovulu mavam.to viem🙂 len ona je potvora.lubi ma ponaťahovať.
@sonulienka13 mooja :( no naozaj tazko povedat, mohlo by to byt tehu, moze to byt ovula az teraz /ten vcerajsi sa mi zda najsilnejší/... teraz naozaj velmi tazko povedat... uvidime podla zajtrajsieho testu a bt 🙂
@sonulienka13 podla mna nie su este pozitivne. Ciarky nie su rovnako silne... ☹
@betina1984 ja viem ze nie su🙂 este maju dost ďaleko🙂 len mi pekne tmavnu postupne a dufam ze čoskoro bude ovu a spinenie zmizne.
@sonulienka13 ja som tiez mavala takto skork tmave ale ovu aj tak nebola... Alebo som. presvihla spravny cas testovania
Huraaaaaaaa 1DC dockala som saaaaa 🤗

@dadulik6 zlatik teba dobre naťahuje teda ☹