icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

cindy11
18. mar 2018

@katusikkk aj mne sa tam nieco marí, nech to silnie. Skús poobede iny, možno ukáže lepšie ✊🏻

sonulienka13
18. mar 2018

@katusikkk zlatenko moje ja vydim 😍😍😘😘😘😘🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏a pozrela som si aj v negatíve a tiez vydim🙏😘😘😘

katusikkk
18. mar 2018

@sonulienka13
Moj telefon ma milion funkcii a negativ nevie dat 😑

betina1984
18. mar 2018

@sonulienka13 uvidime zajtra, pozajtra, ale mne to zas pripada zatial ako anovulacny

katusikkk
18. mar 2018

Dakujem baby.Myslim,ze asi nic z toho tak neskoro aj ked pred vcerom tam nebolo ani to.Urobila som si len tak pre istotu,ze uz vysadim lieky a pojdem dnes do sauny.Tak teda este pockam 😬

rula
18. mar 2018

@katusikkk ani moj mobil nema negativ😬

myjusiatko
18. mar 2018

@dadulik6 posli prosim este ten tvoj graf. Ci bola ovu neskor alebo sa ti z nejakeho zahadneho dovodu pretiahla lf. Diky.

alison11
18. mar 2018

@ceklis Držím palce aby bt bola krásne hore a našla si si //.
@sonulienka13 Tak som zvedavá kedy Ti bt klesne alebo stúpne,Držím palce.
@katusikkk Ja tam tiež vidím slabučkú čiarku držím palce aby silnela 🙂A ja som tiež mala takúto na 11dpo neboj bude silnieť,len vyčkaj 2-3 dni medzi testovaniami aby si videla rozdiel a z ranného moču vidieť naj viac a aj rozdiel keď robíš z tým istým druhom testou.

tuqanqa
18. mar 2018

@katusikkk tiez nemam negativ ale aspon takto trosku ukazuje maly tien..

ceklis
18. mar 2018

Viem že skoro, no vravím si, že kamoska pred dvoma mesiacmi krásne na 8dpo vykukol duch, tak som si myslela že bude snáď aj u mna 😒 nič zatiaľ, že?

katusikkk
18. mar 2018

@ceklis
Nebud nedockava.Ja dnes mam ducha 11 den po Et co je 16 den po Ovu.Neviem ci nezmizne🤔Takze ty pekne cakaj do 10 dna.Budu kolajnicky 🙆

ceklis
18. mar 2018

@katusikkk ja viem, veď som si aj hovorila, že aspoň do 10dna počkám a že nebudem už vyvolávať duchov a očami kreslit druhu čiarku na testoch :( len ked ma začali prsia dako zvláštne pobolievať, teda ja nikdy nemám žiadne príznaky takéhoto druhu pred ms a teraz ich furt tsk zvláštne cítim, tak som začala dúfať 🙈😂 dám si pokoj do stredy, vtedy ma maly narodeniny, tak skúsim vtedy. Keď to vyjde negatívne, nechytím depku, lebo veď budem oslavovať toho malého krpceka neposlušného 😍🎉

tinni
18. mar 2018

@katusikkk ja vidím druhu čiarku 🎉Veľmi držím palce!!!

ceklis
18. mar 2018

@katusikkk a tebe ta druha čiarka tam jednoduchí musí byt!!! 💪🏻✊🏻

myjusiatko
18. mar 2018

Kopirujem tip z fb skupinky ohladne zmeny casu a merania bt.

dadulik6
18. mar 2018

@myjusiatko na 29 dc bola ovu ms mala prist na 43 dc mala som aj pokles ale nic

dadulik6
18. mar 2018

@ikonica dakujem ja sa momentalne tesim z tej ms

sonulienka13
18. mar 2018

Cakam,čakáš,cakame ovu 😂😂hadam čoskoro 🙂

tuqanqa
19. mar 2018

@katusikkk ako testovala si?

katusikkk
19. mar 2018

@tuqanqa
Testovala,ale je tam stale iba nieco take slabe.Dokonca to uz velmi tazko aj volnym okom vidim.
Uz som vysadila progesteron,lebo akurat si z neho piaty den uz spinim.Nechcela som,ale zajtra pojdem na krv.Dufam,ze sa mi uz normalne spusti ms.
Vraj po IVF zvykne byt anovulacny cyklus,tak hadam,ze nebude a podari sa prirodzene 😀

sonulienka13
19. mar 2018

Dobre ranko 🙂 ako ste strávili víkend? Prosim vas co poviete?? Aj sa mi oplatí snazilkovat?? Ci ani nie.Myslite ze bude ovu este len?? Sice uz som vela krát mala ovu na 24dc.

hope40
19. mar 2018

@sonulienka13 moja a netestujes ? necitis ovu bolesti a co hlien ? Graf je divny ale ak zacne stupat uz len hore tak ovulka bola 21-22 dc ... drzim silno palceky 💙

hope40
19. mar 2018

@sonulienka13 aaa teraz vidim ovu testiky tak BT uz len nech stupa 😊 ja som nikdy nemala pozitivny ovu test celkom a zadarilo sa minuly mesiac vid z minuleho mesiaca 😊

sonulienka13
19. mar 2018

@hope40to ma tak úprimne teší zlatko.naozaj😍😘😘😘😘😍💕💕 este spinim stale slabo ☹ a muzik ide dnes na nočnú.spravim poobede ovu a aj tak poistime pre istotu.🙂

hope40
19. mar 2018

@sonulienka13 ano ano poistite lebo nikdy nevies 😊 ... A mas aj nejako belestive tam dole ked este spinis do hneda ? Moja mama by povedala pit harmancekovy cajik ma protizapalove ucinky ak je tam nejaky zapal alebo co ... ublizit ti neubluzi ak tak len pomoze .... dakujem ti 💜

sonulienka13
19. mar 2018

@hope40 nie nie.dole Mic.ja si musim zaklopať,ja som v živote nemala ziadne zapaly ani nic.len ma podbrusko boli a tie prsia.ale teda stale bolia mega len zvonka.zvnutra nie.

dadulik6
19. mar 2018

Tak babule ja som zacala pit alchemilku dufam ze mi pomoze upravit cyklus ake mate skusenosti?

sandra151
Autor odpoveď zmazal
sandra151
Autor odpoveď zmazal
alison11
19. mar 2018

@sonulienka13 Tak ako píše @hope 🙂 Držím palčeky nech je to tam 🙂 A ako je to so špinením alebo hnedým výtokom? Už by si nemala mať.A krček si nesleduješ?