Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@katusikkk zlatenko moje ja vydim 😍😍😘😘😘😘🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏a pozrela som si aj v negatíve a tiez vydim🙏😘😘😘
@sonulienka13
Moj telefon ma milion funkcii a negativ nevie dat 😑
@sonulienka13 uvidime zajtra, pozajtra, ale mne to zas pripada zatial ako anovulacny
Dakujem baby.Myslim,ze asi nic z toho tak neskoro aj ked pred vcerom tam nebolo ani to.Urobila som si len tak pre istotu,ze uz vysadim lieky a pojdem dnes do sauny.Tak teda este pockam 😬
@dadulik6 posli prosim este ten tvoj graf. Ci bola ovu neskor alebo sa ti z nejakeho zahadneho dovodu pretiahla lf. Diky.
@ceklis Držím palce aby bt bola krásne hore a našla si si //.
@sonulienka13 Tak som zvedavá kedy Ti bt klesne alebo stúpne,Držím palce.
@katusikkk Ja tam tiež vidím slabučkú čiarku držím palce aby silnela 🙂A ja som tiež mala takúto na 11dpo neboj bude silnieť,len vyčkaj 2-3 dni medzi testovaniami aby si videla rozdiel a z ranného moču vidieť naj viac a aj rozdiel keď robíš z tým istým druhom testou.
@katusikkk ja viem, veď som si aj hovorila, že aspoň do 10dna počkám a že nebudem už vyvolávať duchov a očami kreslit druhu čiarku na testoch :( len ked ma začali prsia dako zvláštne pobolievať, teda ja nikdy nemám žiadne príznaky takéhoto druhu pred ms a teraz ich furt tsk zvláštne cítim, tak som začala dúfať 🙈😂 dám si pokoj do stredy, vtedy ma maly narodeniny, tak skúsim vtedy. Keď to vyjde negatívne, nechytím depku, lebo veď budem oslavovať toho malého krpceka neposlušného 😍🎉
@myjusiatko na 29 dc bola ovu ms mala prist na 43 dc mala som aj pokles ale nic
@tuqanqa
Testovala,ale je tam stale iba nieco take slabe.Dokonca to uz velmi tazko aj volnym okom vidim.
Uz som vysadila progesteron,lebo akurat si z neho piaty den uz spinim.Nechcela som,ale zajtra pojdem na krv.Dufam,ze sa mi uz normalne spusti ms.
Vraj po IVF zvykne byt anovulacny cyklus,tak hadam,ze nebude a podari sa prirodzene 😀
@sonulienka13 moja a netestujes ? necitis ovu bolesti a co hlien ? Graf je divny ale ak zacne stupat uz len hore tak ovulka bola 21-22 dc ... drzim silno palceky 💙
@sonulienka13 aaa teraz vidim ovu testiky tak BT uz len nech stupa 😊 ja som nikdy nemala pozitivny ovu test celkom a zadarilo sa minuly mesiac vid z minuleho mesiaca 😊
@hope40to ma tak úprimne teší zlatko.naozaj😍😘😘😘😘😍💕💕 este spinim stale slabo ☹ a muzik ide dnes na nočnú.spravim poobede ovu a aj tak poistime pre istotu.🙂
@sonulienka13 ano ano poistite lebo nikdy nevies 😊 ... A mas aj nejako belestive tam dole ked este spinis do hneda ? Moja mama by povedala pit harmancekovy cajik ma protizapalove ucinky ak je tam nejaky zapal alebo co ... ublizit ti neubluzi ak tak len pomoze .... dakujem ti 💜
@hope40 nie nie.dole Mic.ja si musim zaklopať,ja som v živote nemala ziadne zapaly ani nic.len ma podbrusko boli a tie prsia.ale teda stale bolia mega len zvonka.zvnutra nie.
Tak babule ja som zacala pit alchemilku dufam ze mi pomoze upravit cyklus ake mate skusenosti?
@sonulienka13 Tak ako píše @hope 🙂 Držím palčeky nech je to tam 🙂 A ako je to so špinením alebo hnedým výtokom? Už by si nemala mať.A krček si nesleduješ?

@katusikkk aj mne sa tam nieco marí, nech to silnie. Skús poobede iny, možno ukáže lepšie ✊🏻