Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@sonulienka13 ☹, neskúsiš návštevu na gynde? Možno sa niečo deje, cysta, alebo niečo podobné. Ja som tiež bez ovulky tento mesiac, ale u mňa je to úplne normálne, ani menzes mi tak skoro nepríde. Ale u teba sme zvyknuté, že máš ovulku každý mesiac, teda až do minulého mesiaca.
Joj baby tato moja ms katastrofa prisla v sobotu vecer v nedelu som mierne krvacala a od vcera uz len spinim... cele zle toto
@sonulienka13 moja aj ty? Ja som sa tesila z ms a trvala v podstate ani nie dva dni a uz len spinim...
@betina1984 to su asi este dozvuky minulého mesiaca.gyndovy idem.ale az v marci.ved nemoze byt kazdy mesiac dokonalý 😉 no nie mojko?? Uz sa musim smiať natom.
@dadulik6 si si rychlo snou poradila🙂 ja mam vyššie grafik.od vcera večera uz nespinim.ale zatial nic.
@ceklis aku mavas normalne lf?
@sonulienka13 noo veru podla grafu este asi ovu nebola ... hrozne toto cakanie ja som zvedava aky bude tento cyklus ked uz takto "krasne" zacal... asi sa mam zase na co tesit
@myjusiatko meriam len 5mesiacov, z toho boli dva anovulaky a tie zvyšné dva som mala 15 a 14 dni lf :( vôbec tomu nerozumiem
Je nejaké vysvetlenie, či jednoducho telo si robí čo chce. Príznaky na ms zatiaľ žiadne. Testy negatívne
@sonulienka13 Aj mňa moja je to také dojímavé a krásne 🙂 A teda moc verím,že to vyjde už aj vám 🙂
@ceklis vydrz. Moze to bYt uhniezdenie. To bude test pozitivny az tak za dva dni.
@myjusiatko naozaj to moze byt aj uhniezdenie? tak neskoro? co som citala kade tade, tak sa pise, ze do 8 dna by malo byt uhniezdnene. Kiez by to bolo takto, dakujem.
@sonulienka13 Nebuď zúfalá neboj zajtra klesne viac prípadne vystúpi viac.
@rybkaa Dobrý deň. Chcela by som len radu....zatiaľ mám graf len takýto, začínam, začala so merať trošku neskor...som tretí mesiac po vysadení antikoncepcie a minulý mesiac mi to narobilo trochu šarapatu v tele....mala som cystu na vaječníku z vysadenia antikoncepcie a aj zápal močových ciest..teraz prvý mesiac skušam merať teplotu...trošku som pokašlievala a bolelo ma hrdlo..teplotu meriam v pošve...čo ma, ale zaujíma či som mala vobec ovuláciu...robila som si aj ovu test ale nevidela som tam pozitívny výsledok.....chceli by sme s partnerom bábatko...tak, že či mám vobec ovuláciu....ma kontrolu ku gynekologovi mám ísť buduci mesiac
@verculiatko1986 včera a predvčerom som mala príznaky akokeby išli prísť moje dni..
@verculiatko1986 ovulacia pravdepodobne 15dc. Potrebujeme este vidiet zajtrajsiu teplotu. Meranie nestaci, je potreba sledovat aj hlien.
@myjusiatko čo napovie zajtrajša teplota? chceli by sme bábatko 🙂 inak dakujem veľmi pekne za názor
@myjusiatko len mi je ešte čudné, že ovulačný test neukázal pozitívny výsledok vtedy..možno som ho robila zle...ktovie či sa vobec vajíčko uvolnilo.....
Od zajtra zacinam znovu z meranim.. dnes ms skoncila .. teda ak sa to ms da nazvat kedze som ju mala len jeden den
Dnes prva konzultacia v Splne... lekar povedal ze to nevyzera zle... spermie mame aj ked trosku menej, len musime doplnit info o tom ako tie aktivne plavaju ;) mne urobili ster z krcka na urea, mykoplazmy a chlamydie... neco take mi robil v januari moj gyndos, tak neviem naco zas... ale budis... a este pojdem na hp medzi 2-5 dc.... (gyndos mi zistil v 21 dc zvyseny prolaktin tak uvidime, ci sa potvrdi)... sliznica maternice je v poriadku ma 7 mm... dnes 13dc... na lavom vajecniku jeden 16mm folik na pravom jeden 16 a druhy 14 mm... ovula bude cochvila aj podla bt ovutestov... po doplneni tychto vysetreni sa vidime znovu a uvidime co dalej ;)

Dobre ranko.tak ja som uz zufala zo seba☹