icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

sonulienka13
20. mar 2018

Dobre ranko.tak ja som uz zufala zo seba☹

betina1984
20. mar 2018

@sonulienka13 ☹, neskúsiš návštevu na gynde? Možno sa niečo deje, cysta, alebo niečo podobné. Ja som tiež bez ovulky tento mesiac, ale u mňa je to úplne normálne, ani menzes mi tak skoro nepríde. Ale u teba sme zvyknuté, že máš ovulku každý mesiac, teda až do minulého mesiaca.

ceklis
20. mar 2018

Tak ja tento mesiac zase nič :( nechápem že ta lutealna tento mesiac taká krátka :( doteraz som pod 14 dni nešla a dnes takýto pokles. Tak som v očakávaní príchodu ms a další mesiac asi nemeriam a dám pauzu od všetkého :(

dadulik6
20. mar 2018

Joj baby tato moja ms katastrofa prisla v sobotu vecer v nedelu som mierne krvacala a od vcera uz len spinim... cele zle toto

dadulik6
20. mar 2018

@sonulienka13 moja aj ty? Ja som sa tesila z ms a trvala v podstate ani nie dva dni a uz len spinim...

sonulienka13
20. mar 2018

@betina1984 to su asi este dozvuky minulého mesiaca.gyndovy idem.ale az v marci.ved nemoze byt kazdy mesiac dokonalý 😉 no nie mojko?? Uz sa musim smiať natom.

sonulienka13
20. mar 2018

@dadulik6 si si rychlo snou poradila🙂 ja mam vyššie grafik.od vcera večera uz nespinim.ale zatial nic.

myjusiatko
20. mar 2018

@ceklis aku mavas normalne lf?

dadulik6
20. mar 2018

@sonulienka13 noo veru podla grafu este asi ovu nebola ... hrozne toto cakanie ja som zvedava aky bude tento cyklus ked uz takto "krasne" zacal... asi sa mam zase na co tesit

ceklis
20. mar 2018

@myjusiatko meriam len 5mesiacov, z toho boli dva anovulaky a tie zvyšné dva som mala 15 a 14 dni lf :( vôbec tomu nerozumiem
Je nejaké vysvetlenie, či jednoducho telo si robí čo chce. Príznaky na ms zatiaľ žiadne. Testy negatívne

alison11
20. mar 2018

@sonulienka13 Aj mňa moja je to také dojímavé a krásne 🙂 A teda moc verím,že to vyjde už aj vám 🙂

myjusiatko
20. mar 2018

@ceklis vydrz. Moze to bYt uhniezdenie. To bude test pozitivny az tak za dva dni.

ceklis
20. mar 2018

@myjusiatko naozaj to moze byt aj uhniezdenie? tak neskoro? co som citala kade tade, tak sa pise, ze do 8 dna by malo byt uhniezdnene. Kiez by to bolo takto, dakujem.

alison11
20. mar 2018

@nevenka A ty ako sa držíš? Ja som dnes už aj vracala z kyseliny :-/ dúfam,že nebudem denne vracať...

alison11
20. mar 2018

@sonulienka13 Nebuď zúfalá neboj zajtra klesne viac prípadne vystúpi viac.

verculiatko1986
20. mar 2018

@rybkaa Dobrý deň. Chcela by som len radu....zatiaľ mám graf len takýto, začínam, začala so merať trošku neskor...som tretí mesiac po vysadení antikoncepcie a minulý mesiac mi to narobilo trochu šarapatu v tele....mala som cystu na vaječníku z vysadenia antikoncepcie a aj zápal močových ciest..teraz prvý mesiac skušam merať teplotu...trošku som pokašlievala a bolelo ma hrdlo..teplotu meriam v pošve...čo ma, ale zaujíma či som mala vobec ovuláciu...robila som si aj ovu test ale nevidela som tam pozitívny výsledok.....chceli by sme s partnerom bábatko...tak, že či mám vobec ovuláciu....ma kontrolu ku gynekologovi mám ísť buduci mesiac

verculiatko1986
20. mar 2018

@verculiatko1986 včera a predvčerom som mala príznaky akokeby išli prísť moje dni..

myjusiatko
20. mar 2018

@verculiatko1986 ovulacia pravdepodobne 15dc. Potrebujeme este vidiet zajtrajsiu teplotu. Meranie nestaci, je potreba sledovat aj hlien.

verculiatko1986
Autor odpoveď zmazal
verculiatko1986
20. mar 2018

@myjusiatko čo napovie zajtrajša teplota? chceli by sme bábatko 🙂 inak dakujem veľmi pekne za názor

verculiatko1986
20. mar 2018

@myjusiatko len mi je ešte čudné, že ovulačný test neukázal pozitívny výsledok vtedy..možno som ho robila zle...ktovie či sa vobec vajíčko uvolnilo.....

dadulik6
20. mar 2018

Od zajtra zacinam znovu z meranim.. dnes ms skoncila .. teda ak sa to ms da nazvat kedze som ju mala len jeden den

katesocka
20. mar 2018

Posledne mesiace som mala ovulaciu 11-12 dc, dnes som 13 dc a zatial nic. Boli sme v centre, doktorka mi robila ultrazvuk a hovorila, ze ovu by mala byt vo stvrtok. Az doma v papieroch som si vsimla, ze tam je napisane ovaria 20 mm, temer bez folik. Neviete prosim co to znamena? Dakujem 😀

ikonica
20. mar 2018

Dnes prva konzultacia v Splne... lekar povedal ze to nevyzera zle... spermie mame aj ked trosku menej, len musime doplnit info o tom ako tie aktivne plavaju ;) mne urobili ster z krcka na urea, mykoplazmy a chlamydie... neco take mi robil v januari moj gyndos, tak neviem naco zas... ale budis... a este pojdem na hp medzi 2-5 dc.... (gyndos mi zistil v 21 dc zvyseny prolaktin tak uvidime, ci sa potvrdi)... sliznica maternice je v poriadku ma 7 mm... dnes 13dc... na lavom vajecniku jeden 16mm folik na pravom jeden 16 a druhy 14 mm... ovula bude cochvila aj podla bt ovutestov... po doplneni tychto vysetreni sa vidime znovu a uvidime co dalej ;)

ikonica
20. mar 2018

@katesocka ja na vasom mieste si dam maraton... trojdnovy... a teda aj my si dame asi... kedze mam 16 mm foliky na oboch vajecnikoch tak snad jeden praskne a pojde vajce na vandrovku :D

katesocka
20. mar 2018

@ikonica Takže hovoríš že od dnes všetci začíname s maratónom? 😀 Neriešime že sa odporúča každý druhý deň? Inak aj ja som 13 dc dnes, len ja mám folik 20 mm na ľavom vaječníku. Viac ich asi nie je 🙄

ikonica
20. mar 2018

@katesocka no ked muzicek bude chiet.. zas nepojdem predsa cez mrtvoly... je po nocnej nevyspaty, zniceny.... ale oboznamila som ho s priebehom konzultacie lebo tam nemohol ist so mnou... tak vie, ze by bolo dobre posnazit sa a mozno uz dalsie konzultacie ani nemusia byt :D

ikonica
20. mar 2018

@katesocka no ja mam uz nejak posunutu ovulu... ked sa nam prvykrat zadarilo tak tutu mutu bolo na 12 dc a tusim aj 9dc, potom uz nic az na 23dc (24dc som si nasla ducha).... ovula chodila skor...teraz az na cca 16dc

katesocka
20. mar 2018

@ikonica Ja zvyknem mať tiež ovuláciu skôr (11-12 dc) tentoraz to vychádza až na 15, čo je u mňa pomerne neskoro. Tak teda snáď to vyjde aj vám aj nám 🙂