Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@dadulik6 ahojky zlatinko myslíš že je ovu pozitívny ... Som s toho jeleň
@nikuska111 ahoj moja este nieje musi byt silnejsia ako kontrolna
@katinka4 chyba zapis hlienu, aby sme mohli zhodnotit.
@alison11 zlatik Noo neviem ci sa aj spamätá☹ tento cyklus.
@myjusiatko no hlien bol natahovaci (max 4cm) a bolo ho málo okolo 10dc ,myslela som že ešte nieje dobrá kvalita preto som to nechcela znacit nech sa graf riadi len teplotou .
@katinka4 hlien treba znacit vzdy. Aj ked neni, aj ked je iny nez egg. Aplikacia potrebuje oba udaje. Je to SYMPTOtermalna metoda, nie termalna.
@myjusiatko a mozem sa daco spytat k tomu hlienu? Ked ho zapisem, ze je skoro nic, fakt sucho, ono mi ten ovuview vybodkuje uz plodnu fazu, ked nezadam nic, tak podla predchadzajucich cyklov asi vyhodnoti, ze este je neplodna faza a teplota je stale nizka...som jelen z toho. Akykolvek hlien tam zapisem (skusala som, ze ako to funguje v tej appke 🙈😂), mam vybodkovane prestrasne dlhe plodne obdobie...to preco, neviete mi dakto k tomu daco povedat? 😬😆😂
@nevenka lebo aj tir aplikacie sa ucia aj historiu cyklu a bez zadavanch vsetkych potrebnych udajov im to dlhsie trva. A vacsinou prveho pol roka ti radsej znaci plodne obdobie od ms az po potvrdenu ovu vzdy. V kazdom pripade ja by som sa na vyhodnocovanie appkoj nikdy nespolahla. Pouzivam ju len ako dennkk, ale vzdy vyhodnocujem sama podla znalosti stm.
@monika_akinom no krasa! Gratulujem! 🙂
@monika_akinom drzim palce 😉
@katesocka ak pojdu uz iba hore, bola vcera.
@myjusiatko rozmyslam ci este dnes poistit 🤔
@katesocka za to nic nedate 🙂
@myjusiatko
@jaruskatt dakujem vam krasne ❤️
@myjusiatko uvidim ako sa bude chciet manzelovi, ak bude unaveny, nebudem to silit. Dakujem 😊
@monika_akinom krásna čiarka aj graf. Potichúčky gratulujem ❤️
@monika_akinom toto vyzerá naozaj sľubne , nech len silnejú // .gratulujem
@myjusiatko no budem ho znacit , toto je prvý po prvom tehotenstve a vyzerá to že budem mavat úplne inu ms a aj inú dĺžku cyklu .Teraz velmi zle spavam lebo malému idu zuby a v noci často plače.Síce nevstavam lebo ma postel vedľa ale sme hore aj každých 30 minút.Možno to ovplivmuje pokles teploty.

Ahojte, tak včera tretia kontrola v SPLNE, USG v poriadku, dostala som krátky protokol, plno injekcií a inštrukcie k tomu, už len čakať na menzes, ktorý by mal doraziť túto sobotu a konečne začíname stimulovať. Pomaly začínam vybavovať aj predoperačné a predanesteziologické pred OPU, v piatok idem k obvoďákovi na krv a v pondelok po výsledky a s nimi rovno na predanesteziologické. Juuuuuj tak sa veľmi teším🙂, nech sa to podarí na 1x, držte mi palce.