icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ikonica
22. mar 2018

@alilka a helios?

rula
Autor odpoveď zmazal
alilka
22. mar 2018

@ikonica tam sme už nakoniec neboli..lebo sme už pri týchto dvoch boli na vážkach..a Helios by to tiež asi zamiešal..

ikonica
22. mar 2018

@alilka tak uz len nech vam to rychlo schvalia a sup do tehulkovania

sticker
ikonica
22. mar 2018

@alilka citam ze ti hned aj odber robili.. to je rychlost 🙂

alilka
22. mar 2018

@ikonica áno robili mi aj v gyncare aj v spln..😂😂 lebo som ms mala dostať o 4 týždne po zákroku..a ja som dostala na 4ty deň..😂😂 čiže som dnes už 5dc..

ikonica
22. mar 2018

@alilka aha... ja musim cakat...lebo akurat som mala ovulu, tak mi zoberu az ked mi pride ms..bodaj by nedosla :D

normab
22. mar 2018

@ikonica ano aj to v poriadku..uvidime ako najblizsie bude..manzel uz o polovicu menej fajci tak dufam ze bude este lepsi..

alilka
22. mar 2018

@ikonica tak držím prsty..a keď nie tak sa môžte do toho poriadne zahryznut .😁
@normab a vy 3 roky sa snažíte a nič?niekde chýba musí byť..ty si bola aj na laparku a všetko?

ikonica
23. mar 2018

hmmm klasicky maly pokles pred vystupom vysie? asi mi na dnes vyznaci ovulku o par dni.... tak bude treba ete dnes poistit... len neviem ci bude kedy a ci bude chut

normab
23. mar 2018

@alilka bola som v centre na hyfosi ci ako sa to vola, keby nieco nasli tak potom na laparku..tej som sa chcela vyhnut.. no a veru nic, o pripadnych biochemickych neviem lebo dva roky som sa vobec nesledovala ani tehu nerobila kedze mi podla kalendara nikdy nemeskals ms 😁

alilka
23. mar 2018

@normab noo a to hyfosy nieje veľmi dobre..ja som sa o Tom bavila s lekármi a že pri laparke ti skôr niečo zistia ako pri hyfosy..keďže pri laparke ti pozerajú do vnútra kamerou..pri hyfosy môže tekutina prejsť aj keď je napr zúžený vajcovod aj hoc čo iné..preto veľmi toto neodporúčaju..podľa mňa keď budeš riešiť v centre ivf tá prv pošlu na laparku .aby ti to potom poisťovňa schválila..aj protilátky a všetko máš urobené?

leticia22
Autor odpoveď zmazal
sonulienka13
23. mar 2018

Krasne slnečné ranko zlaticka 🙂 prajem Vám cely den len usmev na tvári 😍😍😘😍🌞🌞🌞
Ja postarom.len trosku som isla vyššie.uz je asi aj zbytocne snazilkovanie.

normab
23. mar 2018

@alilka no ved uvidime co mi povedia, ale z rodiny velmi nesuhlasia s laparkou ked nenasli nic na tom hyfosy..svokor je lekar takze manzel ma vela pribehov napocuvanych 🙄 a v centre mi dali vybrat ze hyfosy alebo laparku az potom iui.. robili nam v centre vsetko, mam trochu protilatky proti placente ale ako v norme..ja by som fakt najradsej uz ivf riesila, lebo uz cakat nemienim, ze co ak..zazraky sa nedeju v nasom pripade bohuzial 😌 uz mame aj nasetrene 😂 niekto na kocik my na umele 😉

alilka
23. mar 2018

@normab áno chápem tá s tým čakaním..😁 ale neviem ako to berú potom poisťovne..ale tak po troch iui by asi mali schváliť..hoc to iui je veľmi málo úspešne .a s tou láparkou..noo už vy viete..😉

normab
23. mar 2018

@alilka ved uvidime co povie doki 😁 no ved prave to iui, hlavne ze tristo eur na to minieme dokopy 😣 aach no co uz 😉

alilka
23. mar 2018

@normab noo veď to je na Tom najhoršie..a aj ten stres k tomu a množstvo umelých hormónov .😵 Inak ja som bola v 2 centrách..v jednom mi povedali že mám AMH 3,82 a dnes v druhom že 4,40..ako môže byť taký rozdiel?krv mi brali v jeden deň..normat nechápem..

8mirka8
23. mar 2018

@leticia22 určite 19DC...kedy máš testovaciu čiarku na teste silnejšiu ako kontrolnú 🙂

ludka0611
23. mar 2018

Ahojte dievčatá, chcem sa opýtať tu červenú čiaru graf robí automaticky keď nastane ovulácia? A dá sa niečo vyčítať z toho môjho grafu prosím vás? Ja som z toho jeleň .... :( Pokúšam sa sledovať aj hlien aj krcok ale ja neviem či to posudzujem správne tak som to nezapísala .... ďakujem za odpovede 🙂

leticia22
23. mar 2018

@8mirka8 ahoj 19 dc ráno o 10.00 hid som mala najsilnejšiu to áno, ale ovu vtedy neprebehla nie? Ja sa preto pýtam, že kedy bola ovu aj podľa testov aj podľa grafou. Dakujeeem

normab
23. mar 2018

@alilka ja sa smejem ze som v zivote nebrala hormony teda antiku, a teraz si to vynahradim 😁 ty kks aky rozdiel to je ako mozne 🤔

alilka
23. mar 2018

@normab novja to isté.nikdy žiadne hormóny a za posledný rok som si nadbehla asi aj na ďalší život 😂😂 noo veď to..nechápem to..

8mirka8
23. mar 2018

@leticia22 aj teplota by tomu nasvedčovala, že prebehla v ten deň...tak ja si myslím, že 19DC prebehla ovulka...no tiež som zatiaľ len v začiatkoch sledovania, tak až tak moc skúseností nemám, no tu ti baby super poradia 🙂 mne jedna kočka poradila, že sa musí pri teplote sledovať aj hlien a zapisovať do apky...aj tým zistíš kedy sa ti bude blížiť ovulka....veľmi dobre je to vysvetlené a napísané v týchto článkoch .... tak si prečítaj 😉 ja som už konečne tomu pochopila, tak už to aj tak sledujem 🙂
Hlien
http://www.rodina.cz/clanek3633.htm
Teplota
http://www.rodina.cz/clanek3694.htm

cindy11
23. mar 2018

@leticia22 ja by som povedala 20dc. Uvidis ďalšie teploty.

cindy11
23. mar 2018

@ludka0611 zaznačí ak su tri teploty vyššie ako šesť predchádzajúcich cca. Kedže tam máš chorobu na 7,8dc tak budeš musieť počkať na ďalšie teploty alebo skús vyradiť jednu tu najvyššiu co to spraví. Mávaš krátke cykly? Hlien apke veľmi pomáha pri detekcii ovu.

cindy11
23. mar 2018

Ja zatial takto 😊

myjusiatko
23. mar 2018

@leticia22 ovu bola pravdepodobne 21dc. Este treba dve teploty na potvrdenie. Plodne obdobie bolo cca 18-22dc. 🙂

myjusiatko
23. mar 2018

@8mirka8 19dc bol pozitivny test. Ovu je do 24-48hod potom. Podla teploty vyzera, ze bola 21dc. Ale na potvrdenie treba este dve teploty.

myjusiatko
23. mar 2018

@ludka0611 zapisuj vsetko aj ked si si neni ista. Takto ti k tomu nepovieme nic az kym nebude po ovulacii. Neboj sa. Vsak ked hlien zapises zle, nic sa nestane. Naucis sa to. Ale bez zaznamov z minulych cyklov, ku ktorym sa mozes vracat, ti to bude trvat ovela dlhsie sa v tom zorientovat.