Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@myjusiatko začnem teda zapisovať ,snáď sa v tom čoskoro zorientujem 🙂 ďakujem za radu 🙂
@leticia22 Ako vidím,tak 19 kde je napísané na ovulačnom teste tak ten deň a nasledujúce dva dni boli plodné ovu testy ukazujú dopredu 12-48hod. ale bt je presnejšia podľa najnižšej bt a kde stúpla teplota.Tak ako Ti písala
@myjusiatko
Babulky moje.ze zúfalosť aj ked viem ze tam nic nebude☹ asi nuda.len mi prosim povedzte ze ci to vydite.viem ze jeee zo chybný tehu test.ale neviem ci to vydim len ja.to len ja mam taku smolu.nikdx nic nemoze byt správne☹ vedla kontrolnej original čiarky je nejaka ciarka........vydite aj vy babulky??? Ci mam haluze??
@sonulienka13 lutujem, ja nic nevidim ☹
@sonulienka13 ja ju tiež vidím ale tak neviem je to veľmi blízko .... :(
@ludka0611 moje ale ze som neni slepá?? Viem ze to nic neni ale nieco tam je.
@sonulienka13 áno ozaj tam je ciarka, mne sa to tiež už takto stalo,bola som na tom ako ty,myslela som že už vidím čiarky všade.... 🙂 Nabudúce už bude čiarka na tom spravnom mieste, treba myslieť pozitívne, tiež sa o to pokúšam 🙂 ;)
@ludka0611 Dakujeem moje.ved to.uz to zase na mna nejako dolaha.uz mam toho aj dost.je to nespravodlivé.
@8mirka8 je to take hranicne. Mozno bude duch alebo nic. 🙂 ak ich mas vela, skus. Ak nie, pockaj. 🙂
@sonulienka13 ja viem,tiež mávam ťažké chvíle :( ja síce mám už dvoch veľkých chlapov,z prvého manzelstva, za ktorých som neskutočne vďačná ale ešte aspoň jeden malý drobček mi proste veľmi chýba k úplnému šťastiu. Verím,že sa nám to všetkým skôr alebo neskôr podarí 🙂
@myjusiatko ďakujem 🙂 mam dva ale počkám... Nejdem to naháňať ☺️
Dobre ránko dievčatá,prosím vás ako zapisujetre bt pri zmene času? Dočítala som sa,že pri každej hodine + 0,1... Je to pravda? A ešte,že medzi 3 A4 hod. je teplota najnižšia ... Po starom čase som vstávala 3:30 ja totiž čakám na vyššie teploty ako na spasenie ;) na potvrdenie ovulácie .... Ďakujem za každú radu 🙂
@ludka0611 nic nepridavaj, zapis cas iba.

@cindy11 veď práveže som mávala vždy 21,24 dnovy cyklus ale posledné dva som mala pozit.tt ale čiarky zoslabli(potvrdil mi to aj digitálny tt) a cyklus trval 35 a 30 dní,tak tento neviem aký bude.skusala som odobrať tu teplotu ale nič sa nezmenilo,ak tomu dobre rozumiem pri zadaní choroby graf neberie v úvahu tie teploty,toto sa mi zobrazilo ...