icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ludka0611
23. mar 2018

@cindy11 veď práveže som mávala vždy 21,24 dnovy cyklus ale posledné dva som mala pozit.tt ale čiarky zoslabli(potvrdil mi to aj digitálny tt) a cyklus trval 35 a 30 dní,tak tento neviem aký bude.skusala som odobrať tu teplotu ale nič sa nezmenilo,ak tomu dobre rozumiem pri zadaní choroby graf neberie v úvahu tie teploty,toto sa mi zobrazilo ...

ludka0611
23. mar 2018

@myjusiatko začnem teda zapisovať ,snáď sa v tom čoskoro zorientujem 🙂 ďakujem za radu 🙂

cindy11
23. mar 2018

@ludka0611 áno neberie ich v úvahu lebo nie su relevantne kedže máš zvýšenú teplotu tela kvoli chorobe. Ak chceš aby bralo v úvahu tak nechaj tak ako si mala iba s poznámkou. Ale ako hovorí myjusiatko, musíš vydrzat ako ďalšie teploty. Držím prsty nech sa zadarí a udrží ✊🏻

ludka0611
23. mar 2018

@cindy11 dakujem ti velmi pekne 🙂 pockame a uvidime 🙂

alison11
23. mar 2018

@leticia22 Ako vidím,tak 19 kde je napísané na ovulačnom teste tak ten deň a nasledujúce dva dni boli plodné ovu testy ukazujú dopredu 12-48hod. ale bt je presnejšia podľa najnižšej bt a kde stúpla teplota.Tak ako Ti písala
@myjusiatko

sonulienka13
23. mar 2018

Babulky moje.ze zúfalosť aj ked viem ze tam nic nebude☹ asi nuda.len mi prosim povedzte ze ci to vydite.viem ze jeee zo chybný tehu test.ale neviem ci to vydim len ja.to len ja mam taku smolu.nikdx nic nemoze byt správne☹ vedla kontrolnej original čiarky je nejaka ciarka........vydite aj vy babulky??? Ci mam haluze??

sonulienka13
23. mar 2018

Uz som asi zo všetkého na hlavu ☹

betina1984
23. mar 2018

@sonulienka13 lutujem, ja nic nevidim ☹

ludka0611
23. mar 2018

@sonulienka13 ja ju tiež vidím ale tak neviem je to veľmi blízko .... :(

sonulienka13
23. mar 2018

@ludka0611 moje ale ze som neni slepá?? Viem ze to nic neni ale nieco tam je.

ludka0611
24. mar 2018

@sonulienka13 áno ozaj tam je ciarka, mne sa to tiež už takto stalo,bola som na tom ako ty,myslela som že už vidím čiarky všade.... 🙂 Nabudúce už bude čiarka na tom spravnom mieste, treba myslieť pozitívne, tiež sa o to pokúšam 🙂 ;)

ikonica
24. mar 2018

tak neviem ci z toho nieco bude... vcera sa nepodarilo poistit... a prave vcera som mala mierne bolesti v podbrusku.... dalsie tri dni bude abstinencia kvoli spg...

sonulienka13
24. mar 2018

@ludka0611 Dakujeem moje.ved to.uz to zase na mna nejako dolaha.uz mam toho aj dost.je to nespravodlivé.

sonulienka13
24. mar 2018

Tak mi si pockame na mrsinu.v noci mi zase asi nejaký škriatkovia dobili prsia.boliiia a bolia ☹

katesocka
24. mar 2018

Tak to teda vyzera, ze som 3 dpo. Na to, ake som mala teploty pred ovulaciou, teraz ostavaju pomerne rovnake a nejako sa tej teplote zatial nechce vyssie. V utorok ma caka kontrolne usg v centre, kde mi povedia, co sa bude so mnou dalej diat.

cindy11
24. mar 2018

Škoda ze včera nic 🤷‍♀️

ikonica
24. mar 2018

@katesocka heh aj mne pise ze 3dpo... tak som zvedava co z toho bude...

katesocka
24. mar 2018

@ikonica Tak môžme spolu odrátavať do prvého testovania 😀 Teda, do tvojho prvého testovania, ja doma testy nemám, čiže budem sledovať len teplotu 🙂

monika_akinom
24. mar 2018

Baby, moj dusik krasne zosilnel, zacinam sa ozaj tesit. Vsetkym vam dakujem 😘

ikonica
24. mar 2018

@katesocka ja budem testovat aj za teba 😅

katesocka
24. mar 2018

@ikonica Oukej dohodnuté. Poprosím teda 2 čiarka aj pre mňa aj pre teba 😀

8mirka8
24. mar 2018

Holky, ešte je skoro skúsiť test???....🤔🙄....

ikonica
24. mar 2018

@katesocka ok 😀

myjusiatko
24. mar 2018

@8mirka8 je to take hranicne. Mozno bude duch alebo nic. 🙂 ak ich mas vela, skus. Ak nie, pockaj. 🙂

ludka0611
24. mar 2018

@sonulienka13 ja viem,tiež mávam ťažké chvíle :( ja síce mám už dvoch veľkých chlapov,z prvého manzelstva, za ktorých som neskutočne vďačná ale ešte aspoň jeden malý drobček mi proste veľmi chýba k úplnému šťastiu. Verím,že sa nám to všetkým skôr alebo neskôr podarí 🙂

8mirka8
24. mar 2018

@myjusiatko ďakujem 🙂 mam dva ale počkám... Nejdem to naháňať ☺️

ludka0611
25. mar 2018

Dobre ránko dievčatá,prosím vás ako zapisujetre bt pri zmene času? Dočítala som sa,že pri každej hodine + 0,1... Je to pravda? A ešte,že medzi 3 A4 hod. je teplota najnižšia ... Po starom čase som vstávala 3:30 ja totiž čakám na vyššie teploty ako na spasenie ;) na potvrdenie ovulácie .... Ďakujem za každú radu 🙂

ludka0611
25. mar 2018

A takto ak pridám 0,1

myjusiatko
25. mar 2018

@ludka0611 nic nepridavaj, zapis cas iba.

ikonica
25. mar 2018

dnes takto 🙄