Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@ludka0611 nie, realny cas dnes o ktorej si merala.
Ja som s tymto posunom mala zmatok. Pri poslednom casovom posune som tusim nemerala. Bezne meriam o siestej, dnes som vstala o siedmej terajsieho casu a odmerala. Potom som prisla na to ze to bolo zbytocne kedze od zajtra vstavam skor (teda tak ako vzdy o siestej 😂) Cize od zajtra nic nepripocitavam len klasicky zapisem?
Inak netusim teda dnes aka mala byt teplota ale kedze som uz oo ovulacii tak mi je to pomerne jedno.
@ludka0611 to dufam aj ja.modlim sa za každú jednu snazilku aby sme sa cim skor dočkali.je to uz o hubu☹
@sonulienka13 vyzerá to super držím palce
@butterfly333 cakam na ovulu ako na spasenie 😫😫😫😫
@sonulienka13 aj ja no dnes som dostala mykozu prvý krát v živote tak neviem či sa snažiť. Brala som teraz clostilbegyt.
Ja dnes 1 DC, spatne viem, ze sme sa trafili do ovulky, aj tak nic... asi budem musiet malu odstavit... uz pol roka snazenia mame za sebou... ☹
@snehulienka82 aku dlhu mas lf? Toto kojenim fakt nebude.
@myjusiatko cyklus som mala 25 dnovy a ovulaciu asi na 11 DC, teplota poklesla na 10 DC a ovu test bol pozit vtedy, takze LF by mala byt dostatocne dlha
@myjusiatko v com moze byt problem podla teba? Mala uz bude mat 2 roky koncom mesiaca...
@snehulienka82 ukaz graf.
@myjusiatko nie je cely, lebo som mala teploty cely tyzden, takze jemala nepouzitelny
@myjusiatko ďakujem ti za radu, vstávala som ako každý deň 4.30 ale reálne je to o hodinu skôr keďže sa posúval čas, tak ta teplota bude nepresná,nie? Prepáč, nechcem byť otravná ale akosi mi to nejde do hlavy... :(
@ludka0611 neries. Proste zapisuj. Na celkovom grafe budes vidiet. Nejedna sa o ziadnu tragediu.
@myjusiatko ok, ďakujem ešte raz
@ikonica posunulo ti ju spravne.
@myjusiatko heh takze zas sme sa nestrafili, jaaa to vedela... Ano viem ze spermosky mozu prezit par dni, ale ked nebol este krcok otvoreny,cl tak tam asi nemohli vojst... To len teoreticky...krcok moc nesledujem...
@ikonica dobre to mate. Ja som vzdy otehotnela zo styku den pred ovu. Cipok byva otvoreny dva tri dni pred. A mala si plodny hlien. ;)
@myjusiatko tak to som zvedava... Foliky som mala pekne na oboch vajecnikoch tak snad aspon jedno vajko vycestovalo :D
@myjusiatko ostava uz len cakat, merat, testovat ;)
@sonulienka13 Bt vyzerá sľube zatiaľ u teba držím palčeky 🙂
@ikonica Aj tvoj graf vyzerá sľubne držím palúchy 🙂
@alison11 zlatik aj tak som bez ovu ☹ ani sa nesnažíme uz☹ dnešný grafik.
@leticia22 21dc
@sonulienka13 moja to ma mrzii veru zatial bez ovu.. ja na nu cakam som zvedava kedy bude a ci sa trafime
@myjusiatko aha a prečo nie 20 dc? Keď už vtedy stúpla teplota tak viac.

@myjusiatko myslíš čas po starom?