Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@sonulienka13 nieco tamje... skus biely podklad...
@sonulienka13 len.. na realfoto vidi tu ciarku inde ako na negative 😵
@sonulienka13 aj mne sa tam nieco mari 🙂
@sonulienka13 nie nevidim ☹
@sonulienka13 zlatik a ty co testujes.ked nebola ovu 😱🙉
Dobrý deň. Idem sa Vás len opýtať...vopred dakujem 🙂 konečne som si stiahla aplikáciu a nahodila tam moje údaje a označilo mi to ovuláciu na 14ty deň....pred tým, ked som aplikáciu nemala a mala som len graf ste mi poradili, že ovulácia bola 15ty deň. Prosím Vás na čo sa mám teda spoľahnúť viac? ako to je s tou teplotou? posledný den nízkych teplot je ovulácia, ked po nej nasleduju vyššie teploty? ešte sa v tom len snažím zorientovať....hlien som neznačila, viem mala by som...čiže aj v tom môže byť chyba...dakujem za názor 🙂
@verculiatko1986 podla mna asi aj tak bola 15 dc.. Celkom pekne sa ti drzi teplota... Kedy neocakavas ms?
@ikonica no minulý cyklus som mala 32 dnový ale ten pred tým len 25...to som vtedy mala prvý cyklus po vysadení antikoncepcie..ale aj pred tým ked som nebrala antikoncepciu som mávala okolo 30-32 dní....takže dúfam, že teraz ccca 4-5.4 nepríde ms 🙂 chceli by sme bábatko
Ahojte. Snáď vas nebudem otravovat, ale potrebovala by som poradiť/povzbudiť.
Mavala som 28 cyklus. Pár mesiacov už 30 dňový.
Tento mesiac som mala ovu na 19DC. Bt pred ovu 36,15-36,39℃ , po ovu väčšinou max 36,8℃ , ale tento mesiac mne osobne padol rekord. A práve s tým chcem poradiť.
Som práve 10DPO a už 2. deň ma palia bradavky.Toto nemavam pred MS. Pred MS mavam cca 2 dni pomerne silné kŕče presne v strede podbruska, ale teraz od 7DPO ma trošku pobolieva podbrusko, ale trošku viac do lava to ide (nie moc, len trošku ) a žiadne kŕče, len tam párkrát pichlo.
Ale čo je pre mňa úplne zvláštne, je moja telesná teplota, ktorá sa od soboty drží nad 37℃ (max 37,5). Inak mi nič nie je (sopel, kašeľ) . A tiež som rýchlo unavená (ale to pripisujem zvýšenej teplote). Test som robila ráno a bol negatívny :(
MS by mala prísť v piatok. Prosim, poraďte :( 🙂
Prikladam graf bt.

@leticia22 pravidlo 6 nizsich/3 vyssie.