icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

kufea
28. mar 2018

@updatevani že to vyzerá dobre. Ak teplota bude hore tak ovulácia bola 13dc

ikonica
29. mar 2018
izy1661
29. mar 2018

Ja dnes takto 🙂

lauritka
29. mar 2018

@izy1661 no graf vyzera krasne.drzim palce ✌✊✊✊

updatevani
29. mar 2018

@kufea aj mi ju tam dnes po zapisani odmeranej teploty vyznacilo vsak pozri...akurat sme sa do ovulky netrafili 🙂

cindy11
29. mar 2018
ikonica
29. mar 2018

@cindy11 tak sme obe 6dpo... kedy neecakas mrchanu?

8mirka8
29. mar 2018

@kufea tak ja už naozaj neviem čo ten môj cyklus vystrája :-/ ...dosť čo je už riadne dlhý tak zatiaľ to nevidím ani na mrchu ani na // ....kašlem už na to....počkám či príde mrcha a mám ísť na odber krvi na HP....ale ak mrchu chytím teraz cez sviatky, tak som opäť nahratá :( ...a zase stratím celý mesiac...(ako aj minulý) ...

izy1661
Autor odpoveď zmazal
izy1661
29. mar 2018

@lauritka zajtra (ne)mám dostať ms, tak uvidíme, ale pravdepodobne sa to posunie :/ lebo to by bolo len 12 DPO. 12 dni je na lutealku ok?
Ale inak mám dosť citlivé bradavky au.

lauritka
29. mar 2018

@izy1661 tak aspon tych 12 by mala byt, ale zatial ti to ani neklesa, co je fajn. 😉

izy1661
29. mar 2018

@lauritka nechcem sa ešte vôbec tesit, ešte je to veľmi skoro. Snažíme sa už vyše roka a mám nizke AMH :( Takže by to bol menší zázrak.

lucuska85
29. mar 2018

Ahojte babulky 😊 tak grafik takyto, vcera folikulometria a folik na lavo 21,1 a sliznica 8,1. Tak od dnes sa snazime. Vcera to kvoli unave bolo take ze som to ani nezapisala. Dufam,ze ju nepresvihneme 🙏 lebo uz neviem co bude.
Buduci tyzden este 2.x odber krvi na HP.
Drzim palceky kazdej z nas 😘

cindy11
29. mar 2018

@ikonica tiež som pozerala ze sme ovulovali naraz 😁 ja mávam LF 12 dni presne zatial tak to vychádza na budúci štvrtok myslim. A ty?

ikonica
29. mar 2018

@cindy11 no ja niekde na 26 az 28 dc... ja mam lutealku premenlivu... resp toto nemam najako presne odsledovane

tinka0000
29. mar 2018

citam na internete vela vela clankov no som z toho debil, kto mi to vie nejako vysvetlit po svojom, jednoduchsie ? :D Dakujem Vam 🙂

lily183
29. mar 2018

takze dnes som vyssie, to znamena teda, ze bopa 18 dc a som 2DPO? dakujeem 🙂

lily183
29. mar 2018

@kufea isla vyssie 🙂 dakujeem

lily183
29. mar 2018

@cindy11 dakujem krasne, dnes este vystupila 🙂

cindy11
29. mar 2018

@ikonica to by bolo celkom skoro nie? A nemáš staré grafy ze by sme pokukali? 🙃

ceklis
29. mar 2018

@izy1661 ahoj izy, môžem sa prosím opýtať na to amh? :( ja mám totižto tiež nízke (0,23) a lekári ma úplne kvôli tomu odpísali. Tak teraz neviem čo ďalej vymyslieť. Ďakujem

ikonica
29. mar 2018

@cindy11 mam len z min mesiaca moment

ikonica
29. mar 2018

toto je minuly cyklus

ikonica
29. mar 2018

@ceklis toto cislo vypoveda o tom aku mas ovarialnu rezervu..kolko vajicok asi este mas k dispozicii.. je to antimullerov hormon.. najdi si o tom nieco nech ta nedopletiem

izy1661
29. mar 2018

@ceklis ahoj, tak ja som si o tom čo to prečítala a viem, že je veľa pripadov, čo otehotneli prirodzene. Ale asi veľa záleží aj od veku. Ja mám len 21, tak u mňa to zatiaľ neberu tragicky, povedali mi, že je to skôr ukazovateľ do budúcna. Ale sama si s tym neviem moc rady. V oktobri sa nám to podarilo, len sa neudržalo :(
Tak sme si dali chvíľu pauzu a tento mesiac som poctivo pila 2x denne alchemilku do ovu plus 100% grepovy džús a od ovulky ananasovy džús plus niektoré dni aj čerstvú šťavu. Plus tiež od 1DC papam vitamín D(ja potrebujem k životu slniečko a moc ho nebolo, tak som to trošku nahradzala týmto), plus vitamín E a kyselinu listovu.
A zatial čakám a dúfam, ako sa to bude vyvíjať.
Úplne inak sa citim, myslím , ze je to taká iná bolesť (ako pŕs, tak i brucha) ako pred ms, ale nechcem to zakríknuť, lebo je to take 50/50. Uvidíme zajtra ráno ako sa to bude vyvíjať. Ale bol by to Boží dar k Vianociam 🙂

ceklis
29. mar 2018

@izy1661 držím moc palce nech si zajtra nájdeš // a pod vianočný stromček budete mat krásne malé voňavé bábätko ❤️

izy1661
29. mar 2018

@ceklis ďakujem, ale zajtra si ešte nebudem robiť test. Zajtra by (ne)mala prísť ms, tak radšej počkám a keď nepríde, tak v nedeľu/ pondelok si ho urobím 🙂

alison11
29. mar 2018

@izy1661 Držím palčeky 🙂

alison11
29. mar 2018

@ikonica Vyzerá u teba sľubne grafík držím palčeky 🙂

ikonica
29. mar 2018

@alison11 diky