Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@kufea aj mi ju tam dnes po zapisani odmeranej teploty vyznacilo vsak pozri...akurat sme sa do ovulky netrafili 🙂
@kufea tak ja už naozaj neviem čo ten môj cyklus vystrája :-/ ...dosť čo je už riadne dlhý tak zatiaľ to nevidím ani na mrchu ani na // ....kašlem už na to....počkám či príde mrcha a mám ísť na odber krvi na HP....ale ak mrchu chytím teraz cez sviatky, tak som opäť nahratá :( ...a zase stratím celý mesiac...(ako aj minulý) ...
citam na internete vela vela clankov no som z toho debil, kto mi to vie nejako vysvetlit po svojom, jednoduchsie ? :D Dakujem Vam 🙂
@ceklis ahoj, tak ja som si o tom čo to prečítala a viem, že je veľa pripadov, čo otehotneli prirodzene. Ale asi veľa záleží aj od veku. Ja mám len 21, tak u mňa to zatiaľ neberu tragicky, povedali mi, že je to skôr ukazovateľ do budúcna. Ale sama si s tym neviem moc rady. V oktobri sa nám to podarilo, len sa neudržalo :(
Tak sme si dali chvíľu pauzu a tento mesiac som poctivo pila 2x denne alchemilku do ovu plus 100% grepovy džús a od ovulky ananasovy džús plus niektoré dni aj čerstvú šťavu. Plus tiež od 1DC papam vitamín D(ja potrebujem k životu slniečko a moc ho nebolo, tak som to trošku nahradzala týmto), plus vitamín E a kyselinu listovu.
A zatial čakám a dúfam, ako sa to bude vyvíjať.
Úplne inak sa citim, myslím , ze je to taká iná bolesť (ako pŕs, tak i brucha) ako pred ms, ale nechcem to zakríknuť, lebo je to take 50/50. Uvidíme zajtra ráno ako sa to bude vyvíjať. Ale bol by to Boží dar k Vianociam 🙂

@updatevani že to vyzerá dobre. Ak teplota bude hore tak ovulácia bola 13dc