icon

Gynekologička Helena Máslová. Čo si myslíte?

lindulka83
28. sep 2011

Ahojte, nedávno som čítala článok o tejto českej gynekologičke ohľadom antikoncepcie a zdá sa mi, že na tom asi bude niečo pravdy, keď si porovnám moje známe, tak mi vychádza, že všetky, ktoré sme dlhodobo brali antikoncepciu máme teraz problém otehotnieť. Čo si myslíte vy?

zuzuzu30
10. apr 2013

Absolutne suhlasim.

zaneta.78
10. apr 2013

Ja som si prečítala: http://miroconka.blog.cz/1109/helena-maslova-o-...
Zaujímavé čítanie, ja súhlasím, hlavne o tej antikoncepcii. Ja mám tiež negatívnu skúsenosť .

palinkovamaminka
15. okt 2013

ja suhlasim, predsa len su to hormony.

oni ti lekari povedia, ze upravi sa vam menstruacia, menej dni, menej bolesti... ale o akej menstruacii to hovoria, ved to je len krvacanie z vynechania, zena nemestruuje!

ja som brala 3krat HA a ani jedna mi nesadla. jedna na zaludok, druha na psychiku, taka som bola placliva ako keby som bola tehotna a z tretej som mala migreny

a Helenka Maslova uvadza aj ze akne sa sice pocas pouzivania zlepsi, ale ked zena doberie tabletky, moze sa objavit ovela horsie.. s tym ale ja osobne skusenost nemam

palinkovamaminka
15. okt 2013

a tie 2,3 dnove tabletky co teraz schvalili?

ze niektore pubertacky to beru aj niekolkokrat do tyzdna, ved im to uplne moze znicit zdravie 😠 ale co narobime, ked je to volnopredajne v lekarni...

kiki68
15. okt 2013

ja mam velmi dobreho kamosa lekara a on mi rozpraval ine veci,co zazili na pohotovosti a sposobilo to prave HAK,rovno mi povedal,ze nechape ako to lekari dokazu tym nast-rocnym predpisovat vo velkom,ze sa tam este vyvija cely organizmus a ze on by to svojej zene nikdy nedovolil brat...tak asi vie preco...ja som si to tiez uz pred casom citala a suhlasim s tym. Pre telo podla mna velmi neprirodzene,cpat do seba umelo vyrobene hormony.
Kamos mi hovoril,ze mali aj samovrazedne pokusy po HAK,ze ta placlivost prerastla do uzkostneho stavu a ze baba ani nevedela co robi a zrazu sa prebrala na pohotovosti. Ked zistovali pricinu prisli k tomuto.
To zlepsenie akne,podla mna je to taky tah ako ked psovi cpete kortikoidy, neriesite pricinu,riesite nasledok,akonahle sa to vysadi je stav este horsi nez bol,alebo sa vrati do povodnej podoby. Navyse akne k mladosti patri...co chcu mat 16 rocne vyzretu plet 30tniciek? 😉 ked som citala Saudeka,ten spomenul nieco take,ze pokial ma dievca tie pupacky na tvari,tak je proste mladucha....ze to patri k tomu celemu.... 😉