Gynex a iné doplnky na podporu gravidity

alepetna
4. nov 2023

Ahojte, snazime sa dva roky o babo. Posledny cca polrok mam problemy s cyklom, menzes neorichadza nacas, bola som 2x na vyvolavacku. Tento mesiac zas nic. Stvrty mesiac uzivam angucaston na upravi cyklu, zjavne nezabera. Tento mesiac som pridala aj ladeevita.
Chcem sa opytat na skusenosti s Energy gynex a ci to pripadne mozem uzivat spolu so spomenutymi doplnkami.
Dakujem

clori
4. nov 2023

@alepetna kým si niečo nové asadíš, skús cestou gynekológa zistiť, prečo máš práve s cyklom problém. chodievaš na folikulometriu? bol ti robený hormonálny profil? ladeevita je len multivitamín, tam zázraky nečakaj, je ale fajn, že vitamíny užívaš. gynex by som s agnucastonom neužívala. správnu funkciu hormónov ti podporia minerály (zinok, selén,...), vitamín D3.

alepetna
autor
4. nov 2023

@clori chodim na folikulometriu pravidelne, uzivam aj D3. Hormonalny profil mi zatial lekar nerobil, ale dojde k tomu, kedze musime zistit preco mam take problemy s cyklom. Dvakrat co som bola na vyvolavacku, som nemala prasknuty folikul, preto menzes neprisiel. Takze s uzivanim dalsich doplnkov asi pockam a poradim sa s lekarom.

domka222
4. nov 2023

@alepetna po dvoch rokoch to už rieš s lekárom a nemíňaj zbytočne na výživové doplnky pri ktorých môžeš čakať ďalšie dva roky a vôbec nemusia pomôcť

isis234
4. nov 2023

Čítala som články, že užívali Gynex aj obaja. Podarilo sa. Mali bábo. Prípravyky z ENERGY je vhodné užívať s odstupom liekov o 2 a pol hodiny.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre