icon

Gynex a neskutočná ovulačná bolesť.

15. mar 2020

Zienky konikove. Prosim vas, nemate niektora skusenost, ze pri uzivani Gynexu ste zacali viac citit ovulaciu. Ja uzivam Gynex prvy mesiac a ide mi cez ovulaciu brusko roztrhnut, ze by som od bolesti steny skrabala. Vdaka.

vejuska23
•
15. mar 2020

Gynex neuzivam ale pri týchto bolestiach mi zistil doktor ze mam abnormalne veľké vaječníky a z toho mam velke bolesti 🙂 skus si zistit cez sono velkost vajecnikov

majamat
•
15. mar 2020

ja ho neuzivam, cize to neviem,a le viem, ze kolegyna ma od urcitej doby neskutocne ovulacne bolesti. vystreluje jej to do slabiny a az do ohy. myslim, ze to mava len na jednej strane. gynekolog tvrdi, ez to nemoze byt ovulka, ale az napadne je to vzdy v rovnakej casti cyklu. no je tu aj moznost, ze tam ma nejaky problem a pri tej ovulke sa to jednoducho viac rozdrazdi. ale tak dr. nic nenasiel. tazko povedat, cim to je.

lija22
•
15. mar 2020

ja som si zaobstarala gynex prave kvoli neznesitelnym ovulacnym bolestiam. Este nepresiel mesiac, uvidim, ci bude lepsie. Ale napada mi, ci by nemohlo ist o urcity hojivy proces, ta bolest. Ale strielam laicky. Chcelo by to odsledovat par mesiacov