icon

Gynex pri snažení sa o bábo - skúsenosti

ki_ki2
23. sep 2020

Pekný večer žienky, prosím vás mate niektorá skúsenosti s kvapkami gynex pri pokúšaní sa o dieťatko? 🙂
Ďakujem za odpovede.

zuzanahdm
23. sep 2020

@ki_ki2 o dietatko nie, ale mne pomohli pri vysadeni HAK na upravu cyklu, ale ked som vysadila, vsetko sa pokazilo, teraz skusam zas. Ale verim, ze to pomaha, vela stastia pri snazeni 👼🏼

varhuanna
24. sep 2020

Ja ho užívam už tretí cyklus a mám PCO a s ním krásne ovulujem..snažíme sa už dlho predlho a keď som to začala riešiť v CAR bolo mi povedané že vôbec neovolujem..bola som z toho zdeptana tak som sa vykašľala na centrum a bum s gynexom tri mesiace odvulovane😊takže za mňa určite áno

claudi2011
24. sep 2020

Ja som hneď po dvoch mesiacoch užívania našla krásne dve čiarky na teste. Žiaľ to skončilo zle. Teraz idem užívať zas druhý mesiac tak uvidíme. Ale za mna určite áno, lebo po roku a pól snaženia sa aspoň ukázalo že to ide. Aj keď to nedopadlo dobre ..

andrea_prestastna
24. sep 2020

Po jednej flaske /cca dva mesiace/som mala upravemy cyklus bez bolesti super a na treti mesiac tehu, predtym dva roky snazenia kym bolo prve babo

stanzi
24. sep 2020

Baby prosim vas, tie co uzivate Gynex, uzivate zaroven aj Inofolic / inozitol? Moze sa to uzivat naraz?

ki_ki2
autor
24. sep 2020

Super, tak určite ich teda skúsim. Teraz mi ma končiť ms každú chvíľu, mma začať užívať hneď? A dokedy? Či proste celý mesiac? A koľko kvapiek 🙂

mouse14
24. sep 2020

A mali ste ovulaciu hneď prvý mesiac s Gynexom?

varhuanna
24. sep 2020

@stanzi ja som začala užívať tento cyklus a ovu mi to posunulo z 24.dna na 17. deň..pri meraní bazalky mi to celkom pekne ustalilo aj teploty..

mouse14
24. sep 2020

@varhuanna to máš super ja som 19Dc a zatiaľ nič

stanzi
24. sep 2020

@varhuanna Myslis Gynex spolu s Inofolicom? Ci len Gynex?

andrea_prestastna
24. sep 2020

@ki_ki2 ja som brala rano obed vecer ale asi vzdy 6tusim, strasne som bola potom pazrava ale po mesiaci ti preslo a brala som len vecer

varhuanna
24. sep 2020

@stanzi áno Gynex a inositol

mouse14
24. sep 2020

@varhuanna tiež kombinujem, tak uvidím že ako, brucho ma brutálne boli 4 deň

varhuanna
25. sep 2020

@mouse14 aj mňa pobolieva v brušku už od 1dpo 🙏

andrea_prestastna
25. sep 2020

Aj mnaa Brucho z gynexu bolelo 3tyzdne a preslo to