Gynex pri snažení sa o bábo - skúsenosti
Pekný večer žienky, prosím vás mate niektorá skúsenosti s kvapkami gynex pri pokúšaní sa o dieťatko? 🙂
Ďakujem za odpovede.
Ja ho užívam už tretí cyklus a mám PCO a s ním krásne ovulujem..snažíme sa už dlho predlho a keď som to začala riešiť v CAR bolo mi povedané že vôbec neovolujem..bola som z toho zdeptana tak som sa vykašľala na centrum a bum s gynexom tri mesiace odvulovane😊takže za mňa určite áno
Ja som hneď po dvoch mesiacoch užívania našla krásne dve čiarky na teste. Žiaľ to skončilo zle. Teraz idem užívať zas druhý mesiac tak uvidíme. Ale za mna určite áno, lebo po roku a pól snaženia sa aspoň ukázalo že to ide. Aj keď to nedopadlo dobre ..
Po jednej flaske /cca dva mesiace/som mala upravemy cyklus bez bolesti super a na treti mesiac tehu, predtym dva roky snazenia kym bolo prve babo
Baby prosim vas, tie co uzivate Gynex, uzivate zaroven aj Inofolic / inozitol? Moze sa to uzivat naraz?
Super, tak určite ich teda skúsim. Teraz mi ma končiť ms každú chvíľu, mma začať užívať hneď? A dokedy? Či proste celý mesiac? A koľko kvapiek 🙂
A mali ste ovulaciu hneď prvý mesiac s Gynexom?
@ki_ki2 ja som brala rano obed vecer ale asi vzdy 6tusim, strasne som bola potom pazrava ale po mesiaci ti preslo a brala som len vecer
Aj mnaa Brucho z gynexu bolelo 3tyzdne a preslo to
Asi sa to vsetko opravovalo😂
U mňa pomohol Gynex + Inofolic 👍🏼
A cykly sa vám ako upravili?

@ki_ki2 o dietatko nie, ale mne pomohli pri vysadeni HAK na upravu cyklu, ale ked som vysadila, vsetko sa pokazilo, teraz skusam zas. Ale verim, ze to pomaha, vela stastia pri snazeni 👼🏼