Hcg po KET
Ahojte, bola som uz na krv 13. deň po KET a hodnota je 916. Je to dost? Ake su vase skusenosti prosim?
@piccola1412 v kolkom tyzdni by si mala byt, prosim ta? Nesledujem to velmi. Ak si 7 bola 13 dni, znamena to, ze to bol cca 4tt+? Lebo mne napr v 5+tt videli tiez len gestacny vacok 🙂 o dva dni uz bolo vidno aj daco dnu 🙂 a o tyzden uz bolo jasne srdiecko
@zuzumajko no 20.5. Som bola na Ket s 5 dnovou blastocystou,tak ak dobre ratam som bola vcera 3+5.Spravne to ratam?
@nikusiak9 hovorila len o gestacnom vaku
@stela01 tiez si myslim,ze je este skoro.Ale poviem ti,ze preplasila som sa riadne!
@piccola1412 rata sapd poslednej ms tyzdne
@nikusiak9 aj pri ket?
@piccola1412 ano aj pri ket
@nikusiak9 aha tak posledna 2.5.myslela som si ze sa to rata podla ket.
@piccola1412 týždne sa počítajú tak, že od vkladu odpočítaš 5dni (tak bolo staré embryjko) a dalších 14dni, to je akoby prvý deň poslednej ms 👍🏻
@piccola1412 čiže 2.5 je akoby deň poslednej ms a teraz si v 5tt+5dni
@ceklis ok,takze som 5+5 tym padom?
@ceklis jj presne..dakujem za pomoc!
@piccola1412 ja si myslím, ze to je takto ;) aj podľa diskusii a článkov 👍🏻
@ceklis v pondelok idem na kontrolny utz,tak uvidim co mi povedia.Dufam,ze to bude dobre!
@piccola1412 držím palce ✊🏻 Ja idem až o dva týždne :(
@ceklis tak daj vediet ako si dopadla!ja tiez urcite napisem v pondelok,ako som dopadla.Drzim palce!
@piccola1412 myslim ze sa to rata od datumu posledneho cyklu. Mne to tak rataju. Ja som mala poslednu periodu od 9.3., vkladali 27.3 tiez 5 dnovku. A 8.4 mi brali krv na hcg (cize mesiac po periode) som mala hcg 795 ale nebolo este nic vidno, gyndos este zvacsoval a bola taam uplne mala cierna bodecka a on este zahlasil, ze to by mohlo byt ono :D a potom o tyzden v pondelok uz gestacny vak a o dalsi tyzden srdiecko 🙂
@zuzumajko diky Zuzi.Som aspon mudrejsia teraz 🙂
@piccola1412 hlavne nech ti to dobre dopadne 😘😘

@piccola1412 ani zltkovy vak?