Hnedá menštruácia a slabý "duch" na teste
Ahojte baby, idem si po vaše skúsenosti. Mám za sebou 3tehotenstvá, z toho iba prvé úspešne. Min rok dva potraty v 9 a 7tt. Pri všetkých mi meškala MS, žiadne špinenie, a jasne pozitívne testy.
Dnes som 31DC, ráno prišla MS, no hnedá a slabá. Nikdy v živote som to v prvý deň MS nemala, hneď silná a červená krv. Tak som urobila test a na ňom vyšiel slabučký duch. Test ale nie je z ranného moču, keďže začínala krv, tak ma nenapadlo robiť test. Robila som okolo 10tej test.
Myslíte, že z toho môže byt zdravé tehotenstvo?? Ani prsia ma nebolia, a pri tých potratovych tehu ma boleli len velmi maličko. Pri prvom úspešnom tehu mi išli vybuchnúť hneď od začiatku. Ja už ani neverím, že sa nám to podarí 😔

Tak počkaj ešte 5 dní a skús zase test 😕
@marion30 no na vlozke nemám, ale keď sa utriem len také bodky, akokeby stará hnedá krv. Ale robila som znova teraz test - mamatest značka a ten je tmavší ako ranný toptest. Ja tým testom nechápem. Vrchný ráno, dolný teraz poobede.
@dianka3 ja stresujem teraz aj preto lebo zajtra odchádzame na dovolenku do Poľska, a nerada by som aby sa čosi udialo keď nebudeme na SK.
Možno vrchný je 25uml a spodný 10uml
Tak už kašli na to a netestuj sa,keď sa vrátite z dovolenky chod ku dokimu a basta. Najlepšie keď sa sono spravi nez furt testovat
Ved sú krásne,nekrvácaš,všetko je v poriadku,ver tomu
@marion30 idem práve z pohotovosti, na sone nič nebolo vidno, povedal dr že bez jednoznačného tehotenstva. Hcg mám 436.
O 2hodiny máme ísť na dovolenku 😏 Neviem či zrušiť či ísť. Vo štvrtok mám ísť znova na HCG odber.
Juj toneznie dobre ke´d nevidieť plod a hcg tak vysoké,držím palce aby na ďalšom sone bolo vidieť v maternici a bolo všetko ok koľký dc máš? koľko mešká?
@alison11 38DC a mešká týždeň.
V piatok keď som bola u gyn povedala, že je tam nejaký náznak gestačného vaku, ale nebola si úplne istá. No a dnes dr nevidel nič na pohotovosti. A sliznica je vysoko.
Držím palce aby bolo všetko v poriadku🙏
Ahoj, skúsim sa na to pozrieť prakticky - čítala som tu veľakrát, že na sone by malo byť vidieť až od HCG 1000, takže to, že nič nevidno, nie je problém. To, že jeden doktor niečo videl a druhý nič môže byť spôsobené tým, že každý má iný prístroj, inak starý, inak kvalitný. Testy by som ja na tvojom mieste určite ďalšie nerobila. Chápem, že máš veľký stres, ale tie testy ti nepomáhajú sa ukľudniť, práve naopak, takže si tým sama škodíš. Sú jasne pozitívne, to je celé, čo ti môžu povedať a to už vieš. Ďalšia vec, špinenie- pokiaľ to nie je jasná červená krv, nie je to dôvod na paniku. Ja som v tehotenstve spinila hnedou krvou po každom vyšetrení, vždy 3-4 dni. Ja zatiaľ nevidím u teba dôvod na plač, nič dramaticky zlé sa zatiaľ nedeje. Chápem, že po predchádzajúcich skúsenostiach máš už strach, ale skús na to hľadieť prakticky. Aj tak to bohužiaľ nedokážeš viac ovplyvniť. Ak si veriaca, pomodli sa, ak nie, drž sa pozitívnej energie a "dohováraj" bábätku 🙂 na dovolenku by som kvôli staršiemu dieťatku šla. Držím palce 🙏
Ešte je skoro aby niečo bolo vidieť podľa mňa choďte na dovolenku odreaguj sa pokiaľ nekrvácaš všetko je ok a drž sa pozitívneho myslenia.Po dovolenke zájdeš ku gyn. to už bude pekne vidieť 🙂
@marion30
@thoughtfulweirdo
@alison11
Ďakujem baby, už sme na ceste, a áno presne kvôli malému som to nezrušila, veľmi sa teší. Ja viem, že strašne stresujem, už ako bude tak bude, len sa najviac bojím aby to nebolo mimomaternicové. Sledujem sa moc, keď ma niekde pichne trochu, zostanem hneď v strese.
Ďakujem za vaše povzbudivé slová ❤️
Príjemnú dovolenku a poznám to stres a negatívne myslenie viac ublíži,preto skús pozitívne myslieť alebo si len tak užívať dovču a vaše dieťa ktoré už máte a vypnúť myslenie okolo tehu.
Uzi si dovolenku a drzim palce. Mozno si mala posunutu ovulaciu a este to moze byt ok. Drz sa.
Príjemnú dovolenku,bude dobre,uvidiš.neni nič lepšie pre babo v brušku ako tvoja spokojnost♥️🙏
Práve sme prišli domov baby, mali sme ísť až o dva dni 😏 Začala som včera krvácať. Ale nerozbieha sa to nejak, zajtra idem k dr.
Babule, tak dnes som bola u dr, nevidel nič v maternici ani mimo nej. Hcg mám 432. V nedeľu bolo 436, je mi ale divné ze len tak máličko kleslo a ani krvácanie sa nerozbehlo nejak, stále je to len také špinenie. Povedal, že preto lebo to zaniklo veľmi skoro. O týždeň mám ísť na kontrolu.
Ja som mala pri prvom cyklus ako hodinky presne na 28den iba slabe spinenie trvalo 2-3dni ale prilis som to neriesila nakolko som v tom case mala vela stresu v praci po t, zdni mi to nedalo a bum // ze som skoro oslepla!!!
☹️To má veľmi mrzí že tam nič nebolo vidieť ale koľko ti mešká?teda v ktorom týždni by si mala byť? Ale jedno viem že keď klesá a nie stúpa nie je to dobré ☹️☹️ No ale o či vlastne roku povedal? Prečo tam nebolo nič vidno alebo je tam nejaký aspoň náznak aby si mohla byť? Prečo potom tie testy boli pozitívne?
@dianka3 ahoj, no zajtra by som mala začať 7tt. Nevidel žiadne tehotenstvo v maternici, a vraj ani mimo nej. No viem, že to sa ľahko nedá zistiť ak by to bolo mimomaternicové. Ale mám taký hnusný pocit že to bude ono, keďže stále len špinim, žiadne krvácanie ako pri potrate. A hlavne to, že hcg klesá úplne minimálne. Už som potrat zažila dvakrát a toto je na míle vzdialené tomu ako to bolo predtým. Lekár povedal, že o týždeň na kontrolu, no ja si dám zajtra spraviť v labakoch ako samoplatca test na hcg, aká je jeho výška. V podbrušku mám stále taký pocit ako pred MS.
Už som totálne psychicky na dne...
Myslíš že by to bolo mimomaternicové?☹️Ja som to ešte nikdy nemala ale tiež som potratila 3 krát a z toho 2 v 5 mesiaci, viem čo prežívaš😞 No a to máš ísť pondelok na kontrolu? A čo ďalej?nehovoril ti? Myslíš že by to ešte mohlo byť dobré? Lekár ti dal aké stanovisko? Je tam ešte nejaká nádej? Ale ak by to bolo mimomaternicové tak si ohrozená na živote čo musia zasiahnuť lekári.Moja kamoška mala mimomaternicové tak ju čistili alebo samo to odišlo neviem ale tiež potratila 2 či 3 krát a po roku a pol zase otehotnela a je už v 6 mesiaci. My tiež s mužom chceme bábo no tiež sa dajako nedarí,teraz 18 teho mám dostať ms ,no myslím si že to zase nevyšlo ☹️tak to už bude 5 mesiacov snaženia.
Pri mimomaternicovom by ťa bolel vajcovod a 6tt je ohroznie na živote môže vajcovod prasknúť to by ťa bolel vajcovod alebo niekde inkde než v podbrušku kde mávaš bodavú bolesť ako pri uhniezďovaní ten hnedý výtok súvysí z HCG pokým ho máš ešte a nie je 0 tak aj bueš zrejme mať ten výtok .
@alison11 no ale prečo to hcg neklesá keď by teda vo mne nič nemalo byť?? Maternica čistá.
A bolí ťa niekde? ťahavú bolesť bodavú cítiš niekde? Lebo keď plod rastie tak aj to miesto sa rozťahuje a je prekrvené.A Ak nejde o tehtoenstvo tak to musí súvisieť z niečím iným.
@alison11 áno, občas takú bolesť zacítim. Možno 1-2krat za deň. No tehotenstve v maternici je od dr vylúčené.
A nemáš náhodou obrátenú maternicu alebo dvojitú či srdcovú? Proste že na zlej strane hľadá? Lebo ak áno časom sa objaví plod niekde keď bude väčší ale to by zas Hcg neklesalo ale stúpalo
Ahoj,no ako si dopadla u dokiho? Bola si ešte raz na sono? Ako sa cítiš,?ešte stále spinis?
@dianka3 ahoj. Cez týždeň som bola v noci v nemocnici mala som silné bolesti, ale také ako kontrakcie. Tak tam mi povedali, že je to potrat, no stále som krvácala len tak stredne a dnes som začala viac, a keď som šla na wc niečo zo mňa vypadlo. Aj na sone vo štvrtok dr povedal že maternica je už čistejšia ako v pondelok, že sa mi to tam upratalo. Hcg bolo utorok 860 a vo štvrtok 623.

Ahojko, ak by si mala chut, kludne mozes mi napisat v sprave vsetko 😊