icon

Hnedá menštruácia a slabý "duch" na teste

3. júl 2022

Ahojte baby, idem si po vaše skúsenosti. Mám za sebou 3tehotenstvá, z toho iba prvé úspešne. Min rok dva potraty v 9 a 7tt. Pri všetkých mi meškala MS, žiadne špinenie, a jasne pozitívne testy.
Dnes som 31DC, ráno prišla MS, no hnedá a slabá. Nikdy v živote som to v prvý deň MS nemala, hneď silná a červená krv. Tak som urobila test a na ňom vyšiel slabučký duch. Test ale nie je z ranného moču, keďže začínala krv, tak ma nenapadlo robiť test. Robila som okolo 10tej test.
Myslíte, že z toho môže byt zdravé tehotenstvo?? Ani prsia ma nebolia, a pri tých potratovych tehu ma boleli len velmi maličko. Pri prvom úspešnom tehu mi išli vybuchnúť hneď od začiatku. Ja už ani neverím, že sa nám to podarí 😔

Hnedá menštruácia a slabý "duch" na teste
Strana
z3
alison11
24. júl 2022

Ahoj je mi hrozne ľúto,prešla som si takto potratmi aj ja :( držím palce aby nabudúce bolo všetko ok.

autor
24. júl 2022

@alison11 ďakujem 😔 no už strácam nádej, tretí potrat. Skúsime to ešte raz, ale asi naposledy....

dianka3
24. júl 2022

A to ako to že potrat keď si stále na sono bola a nič? Čistá maternica? Mohlo to byť to mimomaternicové? ?čo ti v nemocke povedali? A čo z teba vypadlo?nemohla to byť krvná zrazenina? Kedy teraz pôjdeš k dokimu?

autor
24. júl 2022

@dianka3 povedali, že to veľmi skoro mohlo zaniknúť, a bolo to úplne mini. Áno, mohla to byť zrazenina, lebo odvčera zo mňa idú zrazeniny, presne ako pri predošlých potratoch. Idem tento týždeň k svojmu dr.

dianka3
24. júl 2022

Och joj 😞to je ťažké,ja som tiež 3krat tak viem aký je to pocit,a z toho 2 už po 20tyzdni. Koľko času po potrate ste sa začali snažiť? respektíve po akom čase po potrate si otehotnela? Maternica sa musí zregenerovať min rok moja kamoška tak tiež 3krat furt potracala a potom až po vyše roku sa jej už podarilo

autor
25. júl 2022

@dianka3 fúha, teda potrat po 20tt musel byť veľmi ťažký, je mi to ľúto 😔 Ja som mala prvy potrat v apríli min rok, a otehotnela som potom v júni. A potratila v auguste. A teraz som otehotnela tiež v júni, takže takmer po roku. Ale skôr sme sa ani nesnažili.

alison11
25. júl 2022

Ahoj,berieš nejaké vitamíny? Ja som mala 3 potraty medzi prvým a druhým synom až na 4x sa podaril druhý syn z Inofolicom a Duphastonom.pred4rokmi som mala kyret v 10tt a vlani som potratila v 6tt.Teraz beriem kyselinu listovú,zinoK,C aj Duphaston mám nasadený,tak uvidím či sa ešte dočkáme aj tretieho dieťatka,alebo ostaneme pri dvoch.Držím Vám palce.

autor
25. júl 2022

@alison11 neberiem okrem Déčka nič. Lebo na reprodukčnej imunologií mi zistila deficit vit D. A teda ešte mám hranične zvýšené cytokiny, čo mi bola nasadená aj liečba hneď ako som zistila že som tehotná teraz, no žiaľ bezúspešne, keďže to tehotenstvo skončilo teda asi skôr ako vôbec začalo. A najnovšie mám zistené aj zvýšený počet NK buniek. Takže v auguste idem na konzultáciu do centra.

autor
25. júl 2022

@alison11 tebe aj zisťovali príčinu?

alison11
25. júl 2022

Ja mám Pco od začiatku som sa liečila najskôr clostilbegytom ktorý mi spôsobil zväčšenie vaječníkov na dupľované rozmery druhý gyn. mi chcel znich zrezať nakoniec dal muža vyšetriť na spermiogram mal 40% životaschopných spermií nasledne prestal chodiť na bicykli aby sa mu semeníky nehrievali a nezváral nejaký čas nasadili sme E vit. a kyelinu listovnú ptoom kvôli nepravidelnej ms som dostala Duphaston po 10cykloch sa mi upravili cykli z 52dc na 35dc a keď sme už enčakali otehotnela som potom po pôrode zas PCO čo mi už gyn povedal,že nevidí šancu na ďalšie bábo a nakoniec som 2x potratila ekď mi znovu nasadil Duphaston a odporučil Inofolic som na 2mes. otehotnela úsešne.Od vtedy sa asi 1x za rok objaví cysta na vaječníku ale cykly mám rôzne od 23-38dc preto zas beriem Duphaston keďže som vlani potratila v 6tt nemla som Duphaston a gyn. bol na dovolenke vlani v auguste.pred 4rokmi to prišlo nečakane a aj odišlo nemala som Duphaston,tak mi predošlý gyn vysvetlil,že a mi netvorí žĺtkové teliesko na výživu bábätka preto tie potraty :( preto som musela do 16tt brať pri oboch synoch aby placenta prevzala poriadne výživu až potom som mohla psotupne vysadiť. Mám už 3gyn. ke´dže druhý čo ma vyliečil v´daka nemu mám synov,umrel v tom roku ako som mala kyret v 10tt som prestúpila pred jeho smrťou,mal rakovinu a bolo mi ho ľúto,nechcela som vidieť počas tehu ako umiera...
Držím moc palce aby sa Vám zadarilo.

autor
2. aug 2022

Babule, tak predsa to bolo mimomaternicové...som práve po operácii 😔

elenita
2. aug 2022

Fuha 😳 to teda malo riadne zdlhavy a komplikovany priebeh. A ako sa citis? Prajem skore zotavenie a vela sil 🙏❤️

autor
3. aug 2022

@elenita no to teda malo 😔 síce som ubolena, ale zároveň som rada, že sa to konečne po 3tyzdnoch vyriešilo, a už si môžme aj my užívať leto, lebo doteraz to bolo len o strese.
Ďakujem ❤️

lusyyy36
3. aug 2022

Ahoj, dufam,ze budeš co najskôr fit. Ja som mala tiež nedávno mimomqternicove. Presne priebeh ako ty. Nikde nič nevideli, hcg pomaličky stupalo alebo dokonca 2x kleslo a potom stuplo, ale keď už bolo 1600 tak mi pichli injekciu, nechceli viac riskovat. Po injekcií mi hcg ešte raz stuplo a potom začalo prudko klesať. Už by som mala byť na nule, v piatok mam poslednú kontrolu. Inak ja som spinilq krvacala 6 tyzdnov, presne ako som mala 2 tyzdne dovolenku to prestalo a ako som sa vrátila som dostala ms.

autor
3. aug 2022

@lusyyy36 ahoj, a teba neoperovali? To ti len pichli injekciu a to vyšlo? Či ako to mám chápať?

alison11
3. aug 2022

To mi je hrozne ľúto,čo si si pretrpela,prajem skoré zotavenie a potom úspešné tehu.

lusyyy36
3. aug 2022

No ale to bolo ako chemoterapeutikum aby sa zastavil rast a samo to vyslo, teraz nesmiem otehotniet min 6 mesiacov

autor
5. aug 2022

@alison11 ďakujem ❤️

autor
5. aug 2022

@lusyyy36 aha, to som nevedela, že aj taký spôsob je. Držím palce nech je nabudúce všetko ok ❤️

Strana
z3