Ide o pozitívny test?
Snažíme sa o dieťatko cca 2 roky, boli sme na vyšetreniach, spermiogram horší ale kvôli tvaru spermií ktorý sa dá zlepšiť životosprávou a vitamínmi. Priateľ 30r ja 25r.
Bola som na zákroku priechodnosť vajíčkovodov, posledne mi pichli injekciu aby mi praskol folikul (deň pred ovu) následne plánovaný pohlavný styk... dnes je 15dpo. Som veľmi citlivá, ale naozaj veľmi. Stále plačem, kvôli hocičomu... Bolia ma prsia, sem tam mam pocit ze už idem dostať MS kvôli pocitom v podbrušku... ale to môže byť aj kvôli hormonom (duphaston) ktoré som mala užívať od 20DC. (ovu mam 18-19 deň, cyklus cca 32dni)Doktor povedal ze po dobrati liekov by som mala dostať na druhý deň MS. Ak nie mam robiť test. Liekyneberiem od stredy. Dnes som robila test. Zajtra skúsim druhý, neviem ci sa tešiť alebo radšej nie a ešte čakať. V každom prípade vidím jeden a pol čiarky?
@ivanak149 gratulujem ❤️👶🎉
@ivanak149 krása 💕 tak prajem bezproblémové tehotenstvo a všetko dobré! 🤗
@ivanak149 jeeee gratulujem a prajem bezproblémové tehotenstvo.. 😊😊😊My sme čakali na druhé tehotenstvo síce iba rok ale aj tak pre mňa celá večnosť. Momentálne 7mesiac 😊😊😊
@sofinka1301 gratulujem ❤️ u nás zatiaľ všetko v poriadku (až na nevoľnosti neustále) končím 8tt a už aby to bolo bolo tu ❤️
@ivanak149 ďakujem krásne 😊 a aj ja si hovorím aby to už prešlo 😊😊
@monana84 ...ja len že táto téma je stará už skoro 3 a pol roka 🤷
@kukulienka83 áno, 9 resp cca 8mesiacov plus 2roky aj 7mesiacov a volá sa Alex 😀

@ivanak149 páni, zimomriavky mi idú po tele.... Jej, krásne ❤️