icon

Ideme na to aj v júni 2015

littledesire
1. jún 2015

Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂

rula
14. jún 2015

@mausy21 nie pri ovu nrmusíš dosiahnuť 37 , pri 37 je predpokladaná teplota pravdepodobného tehotenstva

rula
14. jún 2015

@dzanem veľA žien 37 nikdy nedosiahne a aj napriek tomu bez problémov otehotnejú

dzanem
14. jún 2015

@lilimoni neboj sa vydrziiii maly architekt 😉

rula
14. jún 2015

@lilimoni dúfam,že ďalší môj graf na porovnanie sa dlho konať nebude a moja teplotka a babeno sa udržia tam , kde sú 😉

dzanem
14. jún 2015

@rula kazda to ma pravdepodobne inak,od teploty po ovu hlien 😝 uz len sa snazit a bojovat

dzanem
14. jún 2015

A testovat kto ma teraz? 😀

lilimoni
14. jún 2015

Cafte kocky 😀 ja si na sex chvilku pockam, kedze zo mna tece ako na zabijacke 🙄 snad zajtra sa to trosku upokoji 🙂 ale chute suuuuuuuuu neskutocneeeee 😀
A baby, kto teraz necaka mrchu? 😀 kto nas ide nakazit? 😀

dzanem
14. jún 2015

@lilimoni vypchaj sa a vydrz este 😀

lilimoni
14. jún 2015

@dzanem no budem musiet 😀 ale dlhsie ako dostredy asi nevydrziiiim 😀

lilimoni
14. jún 2015

Babulky este vam pridam provokacne foto mojich potapacov 😀

mirrina
14. jún 2015

@rula hehe, no bodaj by som bola v tom😊 lebo mrcha by mala dojst presne o dva tyzdne a to ma drahy narodky. To by bol najkrajsi darcek😀

mirrina
14. jún 2015

rula@ A ty kedy necakas ms?? 😊

tinka881
15. jún 2015

@katkaform nebola som tu cez vikend, tak to tu ani nestiham citat. Kontrolu mam 30.06.tak som zvedava

rula
15. jún 2015

Dobré ránečko dzifčence ! 27 DC , BT 37,1

rula
15. jún 2015

@mirrina ahoj moja. Ni to by si mu dala pekný darček. Tak nech sa Vám darí. Ja nečakám ms zajtra.

rula
15. jún 2015

@tinka881 tak prajem veľa zdravia. A ako sa cítiš ?

hennyinnsbruck
15. jún 2015

Bre ranecko. Ja uz len 2x dovolenka a mam dovolenku . 🙂

rula
15. jún 2015

@hennyinnsbruck aj ja prchám v stredu na SK juchuuuuu

katkaform
15. jún 2015

@tinka881 ahojky. Dobre dobre. Priznaky zatiaľ žiadne len mi menej chuti jest a zo hlavných jedál ma prehana na wc :/ i ak dosť divný príznak. Včera sme to oznamili našim doma a strašne som sa toho bála. Rodicov ani moc nie aj keď predtým keď sme sa bavili tak povedali že kludne ešte môžeme počkať ale brat ten vyslovene že neee nemajte ďalšie babo ved misko nam stavu co s druhy a tak. Ale nakoniec sa všetci tesili aj slzicky boli aj sampus sa otvaral a dneska si volam doktorovi na kontrolu v stredu. Keď som kukla minule trhu tak ma potom objednal až v 12tt co sa mi zdalo dosť neskoro tak uvidíme co tentokrat. Ale vidom že aj teba dosť neskoro objednal tak asi to bude ok. Drzim aj vam palceky. A inak sa ako citis?

katkaform
15. jún 2015

Tak co zienky bol to plodný víkend? Dobre sa vám.mnozilo v tychto hicoch? :D nestivala som moc cez vikent to tu citát podstate

rula
15. jún 2015

@katkaform no tak fajn, nakoniec sa celá rodinka bude tešiť, uvidíš. Pekne si to užívaj.

orchidea111
15. jún 2015

@hennyinnsbruck 2 dni myslis? Aj ja od stredy dovelenka, juchuuuu aj ked bez mm ☹

orchidea111
15. jún 2015

Dobre ranko 😉 dnes ma caka cytologia a poobede mam vysledky z krvi.. snad bude vsetko ok a nepikazia mi dovolenku.. ale za tie pracgy musia byt v poriadku 😀

rula
15. jún 2015

@orchidea111 držím ti palce, všetko bude v poriadku. Potom sa ozvi.

lilimoni
15. jún 2015

Bre ranecko babulky 😀 vyspinkaneeee? 😀

hennyinnsbruck
15. jún 2015

@orchidea111 oj bez mm? 😢hej os stredy. . moj ma od konca juna dofcu.
Tesim segra mi doniesla paraky zo svk budem robit knedle a parene buchty 😀 chcem zacat cvicit no uvidime.
Som probrala 3 kg z jednej strany fajn mam konecne 46kg ale brusko mi vadi...
Dofca je nebezpecna na priberanie musim sa krotit s jedenim 😀

hennyinnsbruck
15. jún 2015

@lilimoni ja aaaano a ty?

enia74
15. jún 2015

ahojte babulky. tak čo je nove po mojej dovolenke?? vidim ze ste tu vykecavali.. 🙂 ale nejako nemam čas to všetko čítať, tak sa takto pýtam..
my sme sa trošku snažilkovali s gelom na otehotnenie ale neviem či to vyjde.. ešte musim 2T čakať na mrchu... 😒

vikina6
15. jún 2015

Dobre ranko,pekný začiatok týždňa Vám prajem radi by sme videli pozitívne testy nech naberieme motiváciu 🙂 moja dokina má celý týždeň dovolenku tak objednávam ovul.testy na ňu sa teraz nespolieham. Moč som mala U obvodaka V poriadku ale poslal ma na lepšie vyšetrenie lebo ma stále pobolieva podbrusko. Tak čakám na výsledky

lilimoni
15. jún 2015

@hennyinnsbruck ani bohovi 🙄 4:50 mi bucal mm, ze treba vstavat 😠 a ked uz som chcela vstat, tak kliestik mi spal s hlavou na pleci a gulicka pod nohami 😀 a chalanom sa nechcelo vstavat ani nahodou 🙄 😀