Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
@tinka881 ja som na tom podobne...mala sla do skoly a ja v posteli a len by som spala...jest mi velmi nechuti lebo zaludok strajkuje a je mi potom tazko.... 😠
@stanka1986svk presne to aj ja, nic mi nechuti
no nic idem si ja zdriemnut..lebo v noci zasa spat neveim..zaspavam az cca okolo druhej rano...dobru nocku
@stanka1986svk no toto je najlepsie.. !! bingooo!! gratulujem!!!
keby som môjmu povedala, že som testovala, kukal by na mňa jak puk, že prečo nepočkám kým neprídu krámy a potom sa tým mám až zaoberať, asi tak nejak .... hmmmmm
tehuľky naše, vidím, že každá už máte svoje príznaky.... ale to je o.k. Tak nech vám je čím skôr lepšie a tešíte sa z tehotenstva.
dzifčence moje... ešte sa tu máme jedna druhú, veď muž nemôže nikdy ženu poriadne pochopiť ani jej telo ani psychiku. A pri tom viem, že on to bábo chce viac ako ja, veď každý muž chce potomka - syna len hrajú hrdinov , akoze nič. 😕 .
@hennyinnsbruck parene buchty a zacat chudnut.. vrazedna kombinacia 😀 ale pri 46 kilach aj tak nepotrebujes? Aka si vysoka? No moj nedostal dovcu.. ja pojdem v pondelok na sk a on dojde az vo stvrtok.. bude velka Garden party.. oslavuje sa moja 30tka 😉 ale v juli mame spolu 2 tyzdne pri mori a aj plodne dni budu 😀
@orchidea111 ejhaaaa 😀 z toho nieco budeeee 😀
@orchidea111 waw dobrééééé yesss
Inak ahojte,mam za sebou 3 hodky hrabania sena 🙄

predtym ked sme chceli a velmi sme sa snazili tak to 2 roky neslo..potom sme dali pauzu a ateraz z nicoho nic sa podarilo...No a este predtym uplne som 2krat potratila lebo hcg nerastlo ako malo...