icon

Ideme na to aj v júni 2015

littledesire
1. jún 2015

Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂

stanka1986svk
15. jún 2015

predtym ked sme chceli a velmi sme sa snazili tak to 2 roky neslo..potom sme dali pauzu a ateraz z nicoho nic sa podarilo...No a este predtym uplne som 2krat potratila lebo hcg nerastlo ako malo...

tinka881
15. jún 2015

@rula citim sa fajn, len by som stale lezala a stale by som cikala 🙂🙂🙂

lilimoni
15. jún 2015

@rula super sen 😀 mne sa snivalo, ze kocikujem a husto snezilom 😀 o par dni som zistila, ze cakam januarovku 😀 takze tvoje mimco bude spavat s vami v posteli 😀 treba vacsiu postel zhanat 😀

stanka1986svk
15. jún 2015

@tinka881 ja som na tom podobne...mala sla do skoly a ja v posteli a len by som spala...jest mi velmi nechuti lebo zaludok strajkuje a je mi potom tazko.... 😠

tinka881
15. jún 2015

@katkaform Ani mne nechuti jest, schudla som do 1 kg. Citim sa fajn, len by som stale cikala 🙂🙂nasim to oznámim až ked budem mat teho knizku

tinka881
15. jún 2015

@stanka1986svk presne to aj ja, nic mi nechuti

stanka1986svk
15. jún 2015

no nic idem si ja zdriemnut..lebo v noci zasa spat neveim..zaspavam az cca okolo druhej rano...dobru nocku

enia74
15. jún 2015

@stanka1986svk no toto je najlepsie.. !! bingooo!! gratulujem!!!

rula
15. jún 2015

@enia74 veď o to šlo, trošku to odľahčiť, čo už narobíme ? my sa snažíme ako môžme a chlapi ani netušia čo všetko pre ro robíme. Sú proste nad vecou.

rula
15. jún 2015

keby som môjmu povedala, že som testovala, kukal by na mňa jak puk, že prečo nepočkám kým neprídu krámy a potom sa tým mám až zaoberať, asi tak nejak .... hmmmmm

rula
15. jún 2015

tehuľky naše, vidím, že každá už máte svoje príznaky.... ale to je o.k. Tak nech vám je čím skôr lepšie a tešíte sa z tehotenstva.

rula
15. jún 2015

@lilimoni nooooo v prvom rade musíme poriešiť ten dom, lebo 2 i byt.... neviem neviem

lilimoni
15. jún 2015

@rula jj takeho mam doma aj ja 🙄 obcas mam pocit, ze sa na to mimi tesim iba ja 🙄

lilimoni
15. jún 2015

@rula aj tak prve roky spinka pri vas a hrat sa budete v obyvacke 😀 takze hura otehotniet a riesit domcek 😀

zuzkasu
15. jún 2015

@lilimoni
@rula presne tí chlapy s nemožní dnes mu tiež hovorím že mi je smutno že som to dostala a on že tak už zabudni na tretie konečne mam depku zneho ☹

lilimoni
15. jún 2015

@zuzkasu somaaaaar 😠 asi budes musiet fnukat nam a pri nom hrat formu, ako ti to nevadi 🙄

enia74
15. jún 2015

@lilimoni oni su tak viac nad vecou.. ale my to viac prezivame lebo sa to vsetko odohrava v nasom tele, v nasej hlave...

evi789
15. jún 2015

@lilimoni Cauko 😀 ja som skusila vyvestit si ci to bude jun plodny 😀 urcite ano vyslo ,tak potom dám vediet 😀

rula
15. jún 2015

dzifčence moje... ešte sa tu máme jedna druhú, veď muž nemôže nikdy ženu poriadne pochopiť ani jej telo ani psychiku. A pri tom viem, že on to bábo chce viac ako ja, veď každý muž chce potomka - syna len hrajú hrdinov , akoze nič. 😕 .

lilimoni
15. jún 2015

@evi789 urcite budem aj ja tehu 😀 😀 spravime statistiku 😀

orchidea111
15. jún 2015

@hennyinnsbruck parene buchty a zacat chudnut.. vrazedna kombinacia 😀 ale pri 46 kilach aj tak nepotrebujes? Aka si vysoka? No moj nedostal dovcu.. ja pojdem v pondelok na sk a on dojde az vo stvrtok.. bude velka Garden party.. oslavuje sa moja 30tka 😉 ale v juli mame spolu 2 tyzdne pri mori a aj plodne dni budu 😀

lilimoni
15. jún 2015

@orchidea111 ejhaaaa 😀 z toho nieco budeeee 😀

rula
15. jún 2015

@lilimoni všetky budeme tehu najbližšie dva cykly. Treba sa pekne uvolniť a prežívať krásne milovanie, veď je leto romantika ,sex , ovocie a dobré víno k tomu patria.

rula
15. jún 2015

@orchidea111 waw dobrééééé yesss

evi789
15. jún 2015

@lilimoni Okej 😀 dúfam,ze nás gula neoklamala 😀

orchidea111
15. jún 2015

@rula
@lilimoni minuly rok boli tiez plodne dni pri mori a kazdodenne milovanie a nic.. najlepsie by bolo, keby sme sli na dovcu uz s fazulkou v brusku.. ale tak uvidime..

lilimoni
15. jún 2015

@rula ooo uz sa tesim, ked prejde mrchajda 😀

dzanem
15. jún 2015

@lucia1002 jj no hadam motyka vystreli priamo do cela🙂)

dzanem
15. jún 2015

@rula
@lilimoni
@zuzkasu no moj sa tiez tvari ako muzelin)tiez to tak nepreziva 😝

dzanem
15. jún 2015

Inak ahojte,mam za sebou 3 hodky hrabania sena 🙄