icon

Ideme na to aj v júni 2015

littledesire
1. jún 2015

Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂

vikina6
15. jún 2015

@rula ja som teraz objednavala z pilulka24 a tam je baliček inofolic+folandrol za 24 €,zajtra má dojsť a nad 15 € je doprava zdarma

lilimoni
15. jún 2015

@rula ja som takto tiekla od 16tt do porodu 😀 vyter bol cisty, len som si tak mazala 😀

lilimoni
15. jún 2015

@sisaaaaa vam sa hodia iba erkove mena? 😀 k nasmu asi aj tie z telenoviel 😀 😀

sisaaaaa
15. jún 2015

Ja som brala calibrum babyplan minuly mesiac,bolo tam vela kys. Listovej a ani neboli tie vitaminy take drahe😀musim kupit dalsie balenie...

lalida
15. jún 2015

@rula moja, neviem. To som nemala. My sme sa aktivne snažili posledný pol rok, predtým nám to zakázala endokrinologička. Neskor som začala chodit k bylinkárke, a mala som všetko možné. No a posledný mesiac mi kázala vysadit femibion, to isté i endo.. no a podarilo sa. Ako som písala brala som iba shatavari (asparagus) a magnezium.
Včera som sa bavila s jednou známou a tá má zase známu gynekologičku a tá vravela, že tehu vitamíny sú fuj, a že niekde vo Švédsku, kde bola predtým než prišla do ČR to vraj zakazovali, lebo tam bol výskum a vraj veľa MA bolo z tých vitamínov. Neviem presne o akú značku išlo, ale ona je v kvázi proti všetkým tehu vit.

sisaaaaa
15. jún 2015

@lilimoni ani nie,tak to vyslo😀 chcela som povodne na chlapca Martin,ale je ich uz vela😀 svokor a svagor je Marian,bracho Richard,muz Roman,nejak si to R meno pyta😁a priezvisko : Mužik😁

rula
15. jún 2015

@lilimoni šak aj ja mám pocit, že si len tak mažem, len čo z toho, keď tu trčím až do stredy. Hilfeeee

lilimoni
15. jún 2015

@sisaaaaa k takemu priezvisku daj Zlatko 😀 😀

sisaaaaa
15. jún 2015

@lilimoni to uz potom Sandokan radsej😂😂😂😂

juliett99
15. jún 2015

baby moje prsia mam jak balony a bradavky ma svrbia co stym???? poradte mi

mausy21
15. jún 2015

juuj šak za vami nestíííham dnes kooopa robotky a ešte aj varit som musela...teraz konečne chvilu čas,kým malá nezačne pištat že podme puzzle skladat.....čo rozoberate?menáá?pre chlapca by som asi nevdela ...dievčenske sa mi velmi kristinka ači,aj sara sa i pačila ale manžel zamietol....ked som čakala lucasa dlho to bol jakub,a ja som tužila po nataniel...aj doteraz sa mi to meno velmi pači..ale keby sa nam podaril chlapček asi dilema by to bola

mausy21
15. jún 2015

@juliett99 to váážne že by sa podarilo aky DC si?

rula
15. jún 2015

@juliett99 urob si test 😀

lilimoni
15. jún 2015

@rula wie kann ich dir helfen 🙂

lilimoni
15. jún 2015

@juliett99 daj chlapovi pocucat 😀

rula
15. jún 2015

@lilimoni si dobraaaa. Aj zlatááá, ale pomôcť mi môže až v stredu večer môj panáčik. 😀

mausy21
15. jún 2015

@lilimoni ale teda dievčenece ake jazyka znaleee...bože už z tej neminy neviem ani hovno a to som robila aupair...cccc

mausy21
15. jún 2015

@rula
@lilimoni
@juliett99
@sisaaaaa počujte to sa tu všetky takto dopujete vitaminmy?len ja ništ?jeden mesiac femibion ale dost,aj tak som to zabudla pit stale

sisaaaaa
15. jún 2015

@mausy21 a robim si veela smoothie,to je ten chutnejsi sposob prisunu vitaminov😀

lilimoni
15. jún 2015

@mausy21 ja este nist neberem 😀

mausy21
15. jún 2015

@lilimoni dobre aspon som neni jedináááá,ja som ako tehotna oila nejake vitaminy ale doktor mi vynadal že z toho budem mat velke baboa aby som to nepila,a druhy zasa doporučil...ale vysadila som to potom a maly bol naozaj velky 53cm a 3950g...uuff

lilimoni
15. jún 2015

@mausy21 ja som sa ucila rada nemcinu 😀 a clovek to ma z Ba kusok do rakuska a chcela som si deti aspon nejaky jazyk naucit. Pri malej sa nedalo, tak aspon druhe naucim 😀

mausy21
15. jún 2015

@sisaaaaa na to som zas lenivááá 😝

lilimoni
15. jún 2015

@mausy21 kus chlapa 😀 moja, ze 2980g a 49cm 😀 taky chrust 😀

mausy21
15. jún 2015

@lilimoni šikovná, ja som ten jazyk nenavidela ale žial ked som ho potrebovala tak som sa musela naučit niečo ale to su roky a ked to nepouživam teda len velmi málo,krsniatko mám rakušana krpateho...ale to je rukami nohami.. 😀

rula
15. jún 2015

no ja musím ísť žehliť

juliett99
15. jún 2015

@mausy21 ahojky dnes dom 22DC
@rula hmmm neverim ze tehu tek tie ovu boli tke ake boli 😖
@lilimoni nie zkly napad ale mame tu stale audit a su take divne nadotyk
@mausy21 asi hej moja ja uzivam okrrem vitaminov aj clostik +dufik a k tomu inofolic a femibion a drahy ma folandrol 😀

mausy21
15. jún 2015

@lilimoni jeeej malička ,no on bol veru a to som normalne rodila jednej čo bola so mnou na izbe robili sekciu lebo vraj bude mat velke babo aby sa netrapila..a drb len 4150 g a ja som si to musela užit krásnych 12h hodín----svine jedny och

mausy21
15. jún 2015

@juliett99 počuj odkial si mala ovu testy ,pretože ja som mala nakupene pepino a tu z netu od korytnacky po 0,30e a tie boli uplne o ničom vobec mi ovu neukazovali narozdiek od pepina

mausy21
15. jún 2015

@rula ja nežehlííím 😀